Baş ağrısı ve başımın arkasındaki şişlik için nörolojik gittim.
Mr istedi ve depresyon anksiyete ölçeği formu verdi bunu doldur dedi.
Bu testle bunun ne ilgisi var?
Mr istedi ve depresyon anksiyete ölçeği formu verdi bunu doldur dedi.
Bu testle bunun ne ilgisi var?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
devlet hastanesi mi özel hastane mi?
Devlet hastanesi. hayır birde migrenim vardı belirttim.
Son bir haftadır migren ağrısının olduğu yerde değil ve başımın arkasında şişlik var dedim.
Bu testi neden istedi anlamadım
özel olsaydı para koparmak için derdim ama devlet hastanesiyse eğer doktorunu dinle çünkü devlet hastanesinde kolay kolay böyle şeyler istemezler. testini yaptır doktor sonucu bir görsün. hiçbir şey de çıkmayabilir ciddi bir şey de çıkabilir bunu kimse bilemez. ama sakın ihmal etme
Psikolojisi bozuk muamelesi yaptı.
hayır öyle düşünme iki tane test istemiş. yani acaba fizyolojik mi yoksa psikolojik mi ikisinden biri. doktor bu yani tabi ki tetkikleri böyle yapacak. hatta normalde devlet hastanesi doktorları bu kadar özen göstermez. sana ayrıca önem vermiş galiba
Asıl şeyler MR'da ortaya çıkacak, ama doktor biraz psikolojik durumunuzdan da şüphe etmiş olabilir.
Bende migren var normalde doktora belirttim. son bir haftadir belirtilerin migrene benzemediğini ve başımın arkasında şişlik olduğunu söyledim. çok şaşırdım.
çünkü snksiyete baş ağrısı yapıyor, aymı sorundan bende nörolojiye gitmiştim artık psikiyatristle devam ediyorum
Bende migren var normalde doktora belirttim. son bir haftadir belirtilerin migrene benzemediğini ve başımın arkasında şişlik olduğunu söyledim. çok şaşırdım.
onu bilemedim
Ölçeğe göre anksiyetem yok depresyonda deilim. ve migren için gittiğimde böyle bir test istenmedi. garip değil mi