Arkdaslr 4 aydir araliksiz nefes darligi bgzda yumru soluk ksilmsi yasiyorum her doktora gittim biseu cikmdi anksiyite dediler ama cok aci cekiyorum solugum sürekli gidiyor ya psikolojik degilse ya da psikolojikse nasil yenicem
Cevabın nedir?
Psikoloji
Merhabalar,
Anksiyete diğer adıyla kaygı bozukluğu psikolojik bir rahatsızlıktır. Günlük hayatımızda bazen bu durumu yaşamamız doğaldır. Yaşadığımız kaygı durumu bizi günlük yaşamda karşılaştığımız sorunlarla baş etmemiz için hazırlar. Aslında beynimizin strese tepki vermesi ve ileride yaşayabileceğimiz tehlikelere karşı bizi uyarma şekli olarak da ifade edilebilir. Çocukluk çağında yaşanılan olumsuzluklar, travmalar ve mutsuzluklar arttıkça anksiyete riski de eş zamanlı olarak artmaktadır. Aile ve akrabalarda anksiyete görülmesi riski de arttırır. Genetik geçiş bu rahatsızlıkta mümkündür. Anksiyetesi olan bir kişi her zaman en kötü senaryoyu düşünür ve bu düşünceleri kontrol edemez. Bu durumda kişinin günlük yaşamı sekteye uğrayabilir, ruh sağlığı bozulabilir ve günlük yaşamındaki işlerinde performansı düşebilir. Yani kişinin hayat kalitesini ciddi bir şekilde etkilemektedir.
Anksiyete Bozukluğu Belirtileri Nelerdir?
• Kişide belirgin odak kaybı, herhangi bir işe odaklanmakta güçlük
• Kaygıyı artıran düşünceden uzaklaşmada ve endişe kontrolünde zorluk yaşama
• Anksiyete oluşturduğu düşünülen durumlardan kaçınma
• Sebepsiz panik hali
• Hızlı ve dengesiz nefes alıp verme, nefes darlığı
• Uyku düzeninde bozukluk
• Her an kötü bir şey olacağına dair vesvese hali
• Huzursuzluk ve gergin kişilik yapısıAnksiyete Bozukluğu Tedavisi
İlk olarak uzman bir kişi tarafından anksiyetenin hangi nedene bağlı olarak çıktığının anlaşılması gerekir. Kişinin anksiyete rahatsızlığı ile ilgili bilgi sahibi olması hastalığın rahat atlatılması açısından önemlidir.
• Düzenli hareket ve egzersiz yapmak
• Mükemmeliyetçi tutumdan vazgeçmek
• Günlük yaşam içerisinde hâkim olunamayan durumlar üzerinde gereğinden fazla düşünmemek
• Özellikle sosyal anksiyete rahatsızlığı ve diğer kaygı bozukluğu türlerinde dış yaşamla iletişim halinde olmak
• Anksiyetenin herkesin başına gelebilecek bir rahatsızlık olduğunun farkında olmakAyrıca anksiyete bozukluğu tedavisi için birden fazla yöntem bulunur ve her birinin uygulanma süresi farklılık gösterir. Hem kişinin karakter yapısına bağlı olarak hem de tedavi sürecinin değişkenlik göstermesi nedeniyle net bir zamandan bahsetmek mümkün değildir. Genellikle psikoterapi ve davranışsal terapi gibi yöntemler uygulanmaktadır. Kaygı bozukluğu tedavisinde anksiyeteyi tetikleyen sebepleri öğrenmek ve bunun bilincinde olarak yaşamak, süreci ve tedaviyi kolaylaştıracaktır. Bu süreçte uzman bir psikolog desteği mutlaka gereklidir.
Sağlıcakla Kalın,
Psikolog Sümeyye Sağlam
12 Yorumla- +1 yıl
hocam evde kafamın içi sakın dışarda değil yani düşünmüyor da ama bilmiyom noluyo rahat olamıyom
- +1 yıl
nasıl geçecek bu çok yoruyo ruhen bıktım
En İyi Cevaplar
+1 yılAnksiyete günümüz insanının büyük bir sorunu psikolojik olarak bununla mücadele etmek için bireyin kendini konfor alanından çıkmak için ikna etmesi ve aksiyonlar beyinle koordineli gerçekleşmesi örneğin anksiyete fiziksel boyuta ulaşmadan psikolojik olarak bireyi yer bitirir. mesela topluluk içinde konusamama ozguvensizlik değil toplumsal anksiyetedir. Bu tarz durumlarda danışmanlar önerilen bireyin kendini en kötü ihtimal karşısında gelebilecek tepkilere karşı savunma ihtiyacı duymaması gerektiğini benimsetmek eğer topluluk içinde konuşurken hata yaparım rezil olurum diye düşünülürse muhtemelen başa gelir. Rezil olma konusu ise şaibeli. cunku insanlar size sizin izin verdiğiniz şekilde davranır. kendinize insanım hatam olur diyebilmek eksiklerden kaçmak yerine bebek adımlarla eksiklerin üstüne gitmek gerekir. Sevdiginiz aktivitelere ağırlık vermekle başlayabilirsiniz :))
03 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda yapacağın şey profesyonel destek almak kendini daha çok yipratmadan
+1 yılAnksiyete psikolojik ve fizyolojik yedi bitirdi beni geçen gün yaşattıklarını maddelediğim iki sene önce yazmıştım kağıdı buldum ne kadar yol kat ettiğimi fark ettim sevinçten ağladım. Yaşamayan bilemez umarım atlatırsın 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
yazınca iyi geliyo mu
Ben de ilk atağımda gece 3 te kalp krizi sanmıştım. Eğer diğer taramalardan eminsen psikoloğa ya da psikiyatriye git. Şiddetine göre ilaç verirler ve spor iyi gelir. Tabi ki yine doktor onayıyla :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
16Cevap
+1 yılİçin sıkışıyor nefes alamadığını hissediyorsan bak şöyle düşün aşırı korku veya heyecan yaşadığımızda içimizde ki o değişik kıpırtı var ya aha anksiyete o genel olarak böyledir ben çok psikiyatriste gittim defalarca nefes almakta zorluk çektiğimi yutkunamadıgiımı söyledim bir iki ilac yazdi yolladi ilacla geçiremedim fakat kendi kendimi kontrol etmeyi öğrendim aşırı sık olurdu fakat simdi sadece beni bir sey rahatsız ettiğinde oluyor napiyim yani artik kabullendim böylesi bile eskisine gayet iyi bu durumlarda otur kendine sor neyim var bir şey mi beni rahatsız etti bir sorun mu var gözümden kaçırdığım ama içimde beni kötü hissettiren bir sey mi oldu diye düşün başta bulamazsın diceksin aaa hic bisi olmadi durduk yere diye ama böyle kafanda ihtimal olanaklı kısa zamanda gecirdigin kötü olan hosuna gitmeyen olayları düsün elemeye başla evet şu şu oldu ama sıkıntı değil aha bu beni darlıyor kanka bulduğun zamanda oturcan kendini avutacan wpdmwpdmw diceksin tamam sıkıntı yok önemli değil atlatırım kötü hissedicek bir şey yok diceksin ama bunu ciddiyetsizce yapma annenmiş gibi konuş o an 2 karakter taşıdığını hissedersin zaten bi bunalımda olan bir çocuk ve onu teselli eden yakını gibi korkma öldürmüyor ölücek gibi olursun ama ölmezsin baktın havale geçirir gibi oluyosun git duş al soğuk olsun ben günde 8 kere duş aldığımı bilirim illa sabunla sampuanla yıkanmana gerek yok gir ac suyu bi 5 dk otur eminim çok iyi gelecektir seni başkası kurtaramaz kurtarmaz da seni sen kurtar tamam mı ben bunu çok geç anladım oturur beklerdim biri elini uzatsın diye ama şimdi beni ben iyi ediyorum dikkat et iyi bak kendine ki çok onemli değerlisin o değeri kendine goster ne olursa olsun
13 Yorumla- +1 yıl
valla canım hiçbirsey yapmak istemiyo benim yürüyüş diyolar yok hicbirsey istemiyom ama yapmaliyim
- +1 yıl
aga çok iyi yazmışsın bende biri bana nasılsın der diye bekliyom iste ama işte yok
- +1 yıl
olmucakta olmucak kimse seni düzeltemez
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnksiyete diğer adı Kaygı bozukluğu bende yaşadım hala da yaşıyorum. Uyku düzenim bozuldu gece kaç kez uyanıyorum. Sabahlari kalbimin ritmi artıyor. Bunun için psikiyatriste gittim Lustral verdi. Ve güze günde yarım saat orta tempoda yürüyüş yapmamı söyledi. Spor yapınca vücut seratomin salgıliyormuş. Sende yap iyi geliyor. Onun dışında benim sana tavsiyem fazla düşünmesmeyi bırak ve kendine uğraşacak bisyler bul hobi olabilir ya da bu kursa gidebilirsin evde oturup düşündükçe kafayı yersin. Umarım atlatırsın. Geçmiş olsun ☺️
10 Yorumla
+1 yılAynısı bende de oluyordu psikoloğu antidepresan verdi içtiğim ilk bir hafta beynim uyuştu bu böyle olmayacak dedim ve bıraktım geceleri de dediğiniz şeyden oluyordu onu kabul ettim o acıyı o hissi benim bir parçam gibi sonra 1 2 ayda falan atlattım şükürler olsun ayda yılda bir anksiyete krizlerim tutuyor
110 Yorumla- +1 yıl
Umursamaz bir p*ç olacaksın kendini öyle telkinler ver
- +1 yıl
Ancak öyle geçiyor
- +1 yıl
Bu zamana kadar kafamıza taktik da noluyo ancak kendimize zarar veriyoruz hiçbir şey senden önemli değil.
bu dünyada sadece sen varmış gibi yaşa - +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sağlık anksiyeten olabilir geçmiş olsun Allah düşmanımın bile başına vermesin bunu
Her gece ölüp ölüp diriliyodum
Herkesin kendine göre çözümleri var benim çözümüm nefes egzersizleri ve yürüyüş oldu burada psikiyatrist çok önemli ilk ilaçla başladım xanax Ve cipralex yazdı bana bu beni baya toparladı ilk atakların başlaması ve benim hastane hastane gezmelerini sonlandırdı sonra bunu benim vücudumun yaptığını aslında olmadığını kendime anlatmaya başladım bir ay sonra ilaçları kendiliğinden bıraktım. Ara ara birden yükseliyormuş gibi ya da nefes alamıyorum hisleri geliyor ama artık biliyorum hemen ortamı değiştiriyorum çıkıyorum yürüyorum kulaklığı takıp kendimi dinlemiyorum kendini dinlersen dahada çoğalıyor.
10 Yorumla
+1 yılAnksiyete öyle destek almadan yenebileceğin bir şey değildir. Anksiyete ile baş etmek için bazı yöntemler uygulayabilirsin. Spor yaparak kendini daha iyi hissedebilirsin, veya kendini geliştirerek daha özgüvenli olabilirsin. Ancak anksiyete hep orada olur, sadece baş edersin.
Bu yüzden profesyonel destek şart.10 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Tanıdığım bazı insanlar da benzer sorunu yaşıyor. Kendine baskı yapmamaya çalış, başkalarının ne dediğine kulak asma, beklentilerini düşür. Sadece seni mutlu eden şeyler yapmaya çalış. Bence o zaman daha iyi olursun
10 Yorumla
+1 yılbende de anksiyete var ben psikiyatriye gittim ilac kullanmaya basladim o nefes darligi icin 2 yil doktor doktor gezdim en sonunda koronadna kaynakli astim baslangici dediler ama astim ilaclari ise yaramiyordu sonr psikologa gittim ilac kullanmaya basladim o nefes darligi gecti bugun mesela ilacimi bulamadim icemedim sabahtan beri nefesim daraliyor yani bi psikiyatriye gitmen iyi olabilir hem konusmus icini dokmus olursun iyi gelebilir
20 YorumlaBir psikolog olmasam da anksiyete bozukluğu , depresyon, stres gibi rahatsızlıkları ilaçsız ve tedavisiz çözen şey bence spor ben bir nedenden dolayı depresyona girmiştim tüm gün yataktan çıkmıyordum hem fiziki anlamda hem de ruhsal anlamda kötüydüm taki spora başlayana kadar.
10 Yorumla10 gündür aynı durumu bende yasiyorum özellikte fiziksel durum bitirdi beni baş dönmesi, ellerde kollarda uyuşukluk karıncalanma, nefes darlığı nefes alıyorum ama hissetmiyorum , kalp çarpıntısı, ölücem korkusu, bayılma korkusu. Bugün psikiyatriye gittim 2 tane antidepresan yazdı bakalım kullanmaya baslicam insallah geçer gerçekten çok kötü bi durum
20 Yorumla
+1 yılTerapi alarak , terapi alarak , terapi alarak.
Senelerdir mücadele eden biri olarak terapi alarak.
Sana burada gelip de ilaçları kullanma psikoloğa gitme abartma kötüyü düşünme kendi düşüncelerine hakim ol diyen biri bir bok bilmiyordur.
Anksiyete budur davranışlarının farkında olup da nasıl yapacağını bilememek ya da bildiğin halde yapamamaktır.01 Yorumla- +1 yıl
evet davranışlarını bilememek bende var
+1 yılYenemezsin azaltabilirsin bunun için ilaç kullanman emin ol hiç bir şey ifade etmez basit bir örnekle grip oluyoruz ve ilaç içiyoruz evet o an geçiyor ama tekrar grip oluyorsun aynı buna benziyor kafanı dağıtacak bir şeyler bulamazsan bu hep devam eder
00 Yorumla5 gündür kalp ağrılarım beni öldürecek. 3 doktora gitmeme rağmen testlerim her şey temiz çıkıyor canım anam hocalik işler diyip okuyup üflüyor pskiyatriye gitmeni tavsiye ederim verdigi sakinleştiricilerin faydasını görürsün bende 2 gün sonra gidiyorum zaman kaybetme git sende arkadaşım yoksa kendiliğinden geçecek bir şey değil:)
00 Yorumla
+1 yılAnksiyete üzerine doktorunuzla konuşmak en iyi adımdır. Profesyonel yardım, terapi ve gerekirse ilaç tedavisi, anksiyeteyi yönetmenize yardımcı olabilir. Ayrıca egzersiz, derin nefes alma ve stres yönetimi teknikleri de faydalı olabilir. Unutmayın, kişiselleştirilmiş bir yaklaşım en etkili sonucu sağlayabilir.
00 YorumlaBende de anksiyede bozukluğu var bana hep psikolojik dendi ilac kullandım 3 ay kadar başlarda çok şiddetliydi ama ilacla azaldı selectra kullanıyorum ben. Anksiyeteyi yenmek icin bence en iyi yöntem konusmak bi yakınınla arkadaşın vs. Sürekli konus icini dök rahatla. Ağlamak istediğinde ağla içine atma sakın. Belirtileri yaşadığın an baska seylere odaklan sanki o an hersey normalmis gibi davran. Nefes egzersizi yap sık sık. Belki zamanla azalır..
Umarım iyi olursun:)01 Yorumla
+1 yılAyni sey bende de var yillardir savaşıyorum kendi tercihimle psikolog ve ilaclari biraktim daha iyi oldum tek caresi korkularinin uzerine gitmek
00 Yorumla
+1 yılDoktor değilde psikiyatriste gitmen daha doğru olur. Anksiyeteni yenmek için ilaçlar satılıyor. Başka aklıma bir şey gelmedi
02 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atar mısın bir şey danisacam
- +1 yıl
Xper seviyem düşük olduğu için gönderemiyorum
+1 yılVesvese hastalığını yenmen gerekiyor. YAKAZADAYIZ adlı YouTube kanalında fihrist serisi vesvese diye yazarsan çok güzel anlatiyor her şeyi
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi rezil ol bir daha da anksiyeten falan kalmaz
12 Yorumla- +1 yıl
aga bu nasıl tavsiye
- +1 yıl
oğlum insanlar tuhaf tuhaf bakıyo ya bana öyle geliyor kesinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde oyle aynı nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum hemen yoruluyor musun konuşurken su içerken bile sanki nefessiz kalcam gibi oluyor
11 YorumlaMuhtemelen bı fobin var korktuğun bişey varsa onunla yüzleş bilinç altından o korkunu at
00 Yorumla
+1 yılBenimde anksiyetim var ve terapi görüyorum her şey senin istemene bağlı çaba göstermen lazım
00 Yorumla
+1 yılPsikolojikse psikoloğa ya da psikiyatriye gitmen gerekiyor. Fizyolojik rahatsızlıklar da duyduğun için psikiyatriye gitmeni öneririm. Kendi başına üstesinden gelmek yorucu olabilir. Bende de var. Lütfen git🪄
11 Yorumla- +1 yıl
evet ya çok kötü bir şey kimse anlamıyo birde
+1 yılYa psikoloğa başvur ya da kendini rahatlatmak için taktikleri araştır internette araştırıp bulabilirsin, ve başka yöntem ise insanların senin hakkında düşüncelerini umursama, utanmamaya çalış, rahat kal ben bunları yaptığım an anksiyetemi yendim.
12 Yorumla- +1 yıl
ben yapamıyom het an bir şey olcsk gibi geliyo kendimi pek koruyamadigim için oluyo eskiden heralde
- 2 ay
bir şey sorabilir miyim
+1 yılHobi edin sürekli bi ugraşın olursa iyi hissedebilirsin kendini bi psikolojik destekte alabilirsin ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem doktorun tabi ne derse o
21 Yorumla- +1 yıl
ilaç biraz hafifletiyo anca
Bak simdi mesela birinden bisey isticen ama utanıyorsun vrya çekiniyorsan kendini oyunfa farxet ve bu senin görevin bunu yapmassan olursun felan gibi dusun vr insanlarla iletişim kurdukca sosyalligin artacak
00 YorumlaAynı duruma benzer geçen sene bende de vardı.
Ben internetten bir yazı da görmüştüm kan değerlerinde demir falan düşük olunca da stres seviyesini artiyor diye istersen dahiliye kan tahlili ver. Benim o zaman düşük çıkmıştı demirim.00 YorumlaAynısını bende yaşadım ve hala yaşıyorum bunun için bir psikiyatriste gitmelisin ilaç kullanımk gerçekten çok iyi geliyor birde bunun için "pembe fili düşünme" diye bir kitap okuyarak biraz daha rahatlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÜç sene kadar benimle bu hastalık ve hala bir çözüm yok ellerim titriyor nefesim daraliyo kalp atışı filan bazen kontrol etmeye çalışıyorum bazen edemiyorum bu kargaşa içinde en büyük destekcim ssvgilim en yakın zamanda psjkolojik tedavi görmek 👋
00 YorumlaAnksiyete, kaydı bozukluğudur sen kayginlaninca sinir sitres yapınca kafana birseyleri çok takınca anlsiyet ortaya çıkar doktorların dediği doğru olabilir.
00 YorumlaOf bendede var keske yenebilsem her seyde elim titriyor veya herkesin onunde konusma yapacagim zaman sacma konustugum oluyor bazen bir yaziyi yanlis okudugum oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünlük 1 fincan kedi otu çayı içersen bişeyin kalmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Ciddi mi
Cevap sahibi+1 yılEvet kardeş araştır istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor psikiyatra gidersen farkında olmadan engel oranı teşkil eden notlar yazar haberin olsun
00 YorumlaYoutubede çok güzel videolar var bir kaçını izle hangisi seni tatmin ediyorsa kendine yakın görüyorsan onu izle bende de vardı inan atlattım sayılır
10 Yorumlaastım olabilir dihara içiyorsan bırak bence ben iöytfm nefes alamıyorfum ama azalttım ve şu an daha rahatım sigara dğeilsrde alerji olablt
10 Yorumla
+1 yılDaha önce ilaç kullanmış ve psikiyatriste gitmiş biri olarak bunun kesinlikle çözümü dua inşirah suresi her gün oku asla pişman olmazsın
10 Yorumla
+1 yılPiskologa git
O senle konusqcak sana yol gosterecek gerekjrse ilqcda verecek vok daha iyi olursun
(Denendi)10 Yorumla3-3 kutalını uyguluyorum ve ilaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum ama kırize girdiğim zaman 3-3 kuralını kullanıyorum krizim biraz olsa hafifliyo
01 Yorumla- 2 ay
Kural nedir
Ayy bende de vardı anksiyete baya kötü oluyor kalp krizi geçiriyorum gibi oluyor kendini sakın bırakirsan strese gitmezsen geçiyor
00 Yorumla7yildir bipolar ve anksiyete yaşıyorum aynısını yaşadım anksiyete olduğu söylendi psikiyatrist tarafindan
00 Yorumla
+1 yılanksiyete terapi ile yenilebilir ancak ilaçlar sadece azaltır..
01 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsn çok zor aynı durum bendede var
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir rahatsızlıktır. İlaç ile tedavi edilir.
00 YorumlaAnkara'da doktor var bi Akrabam gitmisti adamin randevu saati bile yokmus
00 YorumlaHiçbir şeyi kafaya takmamayi öğrenmelisin tek çare bu maalesef 😌
00 Yorumla
+1 yılanksiyete sadece derin nefes alarak çok zor yenersin başka çaresi yok.
00 Yorumla
+1 yılKendini doğaya ve spora ver kafana taktığın seni üzen olaylardan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılÇok zor sürekli ağlamak tutuyor gibi hissediyorsun hızlı kalp atışı vb..
01 Yorumla- +1 yıl
Beynine mesaj gönder iyiyim de geçecek dersen inan geçicek
Paran varsa doktora gozuk yoksa meditasyon yoga Spor vs yap yardımcı olur arkadaş edinmek şart
00 YorumlaPsikiyatriye gidip günde 3 kere aldığı 1 gram ilaçla iyileşmişti arkadaşım sanırım
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek alman gerek öneri ile yenilmez bu
00 Yorumlaaynisi bende de var galiba çocukken siddet görürsen oluyo boyle seyler
03 Yorumla- 2 ay
Geçmiş olsun şu an nasılsınız
Bende de var durumun nedir?
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik olduğuna inanırsan geciyor
00 YorumlaYenilmiyo 4 senedir var
01 Yorumla- 2 ay
Yenicegiz inşallah pes etmeyelim 🙏
Huzurlu bi hayatla başka çözümü yok
00 YorumlaDoğru düzgün yazmayı öğren önce
03 YorumlaResim çiz meşgul et kendini
10 Yorumla
+1 yılPsikologla azalır sadece
10 Yorumla
+1 yılBende aynıyım ne yapacam bilmiyorum...
00 YorumlaPsikolog ile ve kafanda bazı şeyleri bitirerek
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Anksiyete en güzel Emdr terapi teknikleri ile yenilir, yenilen sorundur aslında Anksiyetenizi ne yaratıyor? Nefes egzersizleri ve dikkatinizi bir şeye odaklamak kisa süreli rahatlama sağlayabilir. Terapi almanizi oneririm en etkili ve kesin çözüm psikoterapidir. 🌿🌸