sağolun yA,
Google sorsam daha az dertlenirdim şu an 😂😂🤣
Bi 25 dk yürüsem belim ağrıyor, uyusam uyandığımda yataktan kalkarken ağrıyor
kilo aldığımda daha çok ağrılarım başladı 🥺💚
Geçmiş olsun umarım düzelir :/ Kasların veya bağ dokularının aşırı gerilmesi, zorlanması veya yırtılması bel ağrısına neden olabilir. Yanlış pozisyon almak, ağır yük kaldırmak, ani hareketler yapmak veya uzun süre hareketsiz kalmak gibi durumlar kas ve bağ dokularını etkileyebilir. Omurgalar arasında bulunan disklerin hasar görmesi veya kayması bel ağrısına yol açabilir. Disk herniasyonu veya disk dejenerasyonu gibi durumlar bel ağrısına neden olabilir. Bel bölgesindeki kasların zayıf olması veya dengesiz olması da bel ağrısına katkıda bulunabilir. Bu durumlar, vücut mekaniğini etkileyerek beli desteklemekte zorluk yaşatabilir.
Bel fıtığı ya da siyatik olabilir. Bunun yanı sıra kalça rahatsızlığınız varsa belinize ya da sırtınıza ağrı verebilir. En doğrusu en kısa süre içinde bir uzmana görünmektir. Geçmiş olsun.
Cevap
14Cevap
Bende ankilozan spandilit diye bir hastalık var bir bel ağrısı yataktan kalkarken zorlandirir belki sendede o vardır
Bel fıtığı olabilir sizde bir kaç hareketle ne olduğu anlaşılır aslında
Ne olduğu belli değil bir kaç hareketle çözülebilir detaylar onemli
Teşekkür ederim 🥰
Kayropraktik mi?
Ben teşekkür ederim dilerseniz takip edin oradan konuşalım sonra silersiniz zaten
derhal rejim yapmalısın ve yattığın yatak bıraz sert olmalı
Bencede
kılo göbegıne mı alıyorsun gobek buyuduğunde beline baskı yapar
Olabilir eve t
geçmiş olsun demekki seni alsaydım bel ağrısı fılan ohooo zormuş işim allah yuzumemı baktı
Kilolu durmuyorsun. Muhtemelen duruş bozukluğu vardır. Spor yapıp duruşunu düzeltmelisin
Bı doktora görünsen
Bel fıtığı olabilir sende
Hareketsizlikten neden olucak
Bel kaslarını güçlendirmek senin elin de
Hareket söylesene bi tane yapim
İnternetten bak ve düzenli bir şekilde de yap iyi gelecek
fıtıksındır
Fıtk olablrmsn
Moraln yerine gelsn çok güzel tatlı bakmli kadnsn😊
😊😊😊😊
Valla bak yalakalk faln değil
Gözler faln masallah