Sağlık Daha önce hiç serumlu kol fotoğrafı attınız mı? Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bella Hadidle yarışan var mı bu konuda hsjsjsjjsjw Güncellemeler+1 yıl Bu sorunun süper soru seçilmesi kadar garipti hayat hshsjsjsjjs Daha önce hiç serumlu kol fotoğrafı attınız mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Hayır öyle ergence paylaşımlar yapmadım zaten yapsam da kime yapacağım kimse yok ki 0 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Onun anlamı ilgi istiyorum. Bakın ben hasta oldum hadi ilgilenin benimle. Çok saçma gereksiz bir şey. 1 3 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Katılıyorum Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl Senin ilgiye ihtiyacın yok Yorumla tradermathh +1 yıl Mişlet kafayu yemiş Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vallaha acindirmadan başka bişey degil alt tarafı iğnenin büyüğü görende kaza geçirip ameliyata giricek sanar 0 2 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl İlgi istiyor abisi işte hsjsjsjsj Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl 😁😁 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne saçma bıseydir o insan serumlu kokunu neden atar 0 4 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Ben atmadım valla jsjsjsjsjsk Yorumla yolcu3434 +1 yıl Tez yasaklana yasağa uymayan in kellesi vurula Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Ülke nüfusunda ciddi düşüş yaşanır hshsjsjsj Yorumla yolcu3434 +1 yıl boş ver ucun besin lafi olmaz Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ergenken kan verdigimde atmıştım onun disinda hic serum taktırmadm 0 0 Yorumla
AletGergin01 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Atanin aklindan suphe duyarim. Ben hasta olsam hastaneye giderken bile gizli saklı giderim millet duymasin diye 0 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl yasadigim en ufak olayda bne maalsf 1 1 Yorumla tradermathh +1 yıl Ciddimsn o kadar da yapma Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır, kolumu çekmek aklıma gelmez zaten. 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Sağlık konusunda 781 cevap paylaştı. Hayır, hiç yapacağım şey de değil... 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 376 cevap paylaştı. Hiç işim olmaz. 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır atmadım, tarzım değil 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sağlık konusunda 418 cevap paylaştı. Yok atmadim 0 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 568 cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 941 cevap paylaştı. Yok atmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır öyle ergence paylaşımlar yapmadım zaten yapsam da kime yapacağım kimse yok ki
Onun anlamı ilgi istiyorum. Bakın ben hasta oldum hadi ilgilenin benimle. Çok saçma gereksiz bir şey.
Katılıyorum
Senin ilgiye ihtiyacın yok
Mişlet kafayu yemiş
Vallaha acindirmadan başka bişey degil alt tarafı iğnenin büyüğü görende kaza geçirip ameliyata giricek sanar
İlgi istiyor abisi işte hsjsjsjsj
😁😁
Ne saçma bıseydir o insan serumlu kokunu neden atar
Ben atmadım valla jsjsjsjsjsk
Tez yasaklana yasağa uymayan in kellesi vurula
Ülke nüfusunda ciddi düşüş yaşanır hshsjsjsj
boş ver ucun besin lafi olmaz
Ergenken kan verdigimde atmıştım onun disinda hic serum taktırmadm
Atanin aklindan suphe duyarim. Ben hasta olsam hastaneye giderken bile gizli saklı giderim millet duymasin diye
yasadigim en ufak olayda bne maalsf
Ciddimsn o kadar da yapma
Hayır, kolumu çekmek aklıma gelmez zaten.
Hayır, hiç yapacağım şey de değil...
Daha önce hiç serum almadım ☺️
Çok şükür embesil değilim 😅
Hayır tabii ki
Hastaneye gitmiyorum ki 😂
Çok serum yedim ama hiç atmadım
Hiç işim olmaz.
ergence şeyler yapmam
Hayır atmadım, tarzım değil
hasta numarası yapanlar ancak düşünür bunu
Yok atmadim
Hayır.