Hayır hiç serumlu fotoğraf atmadım bana çok ergence geliyor. arkadaş serum yemişsin sadece ne bu dramatiklik :D yani size demiyorum ama sırf sevgilisinin dikkatini çekmek için atanlara diyorum. ben tam tersi ne kadar acı yaşadıysam içimde yaşadım sadece... çünkü dikkat çekmek gibi düşüncelerim hiç yok benim
atmadım atmam da amaç ne bir de orada ölüm kalım savaşı verirken bir de kolumu çekip mi paylaşıncam birileri merak etsin geçmiş olsun desin diye ayrıca beni merak eden bir şey paylaşmadan da merak eder zaten böyle ucuz canım şeylerle uğraşamam çocuk gibi
Ben elim kesilse yarabandı fotosu atıyorum sevgilime bak uf oldu diye, ergenlik değil bu ya da ergenlik olsun nolcak 🥰 sonra bebek gibi sevişini izlemek çok güzel
Damar yolu açık olmalı ki damara verilecek olan madde gitsin, bu durumda kan da gelir. Yani iyi açamamışlar yerine kirli bir damar yolu demek daha doğru.
Sevgilime attım evet ama sosyal medyaya atmadım. O da ilgi çekmek için değildi. Serumdan korkuyorum ve beni ikna etmeye çalışıyodu çünkü çok hastaydım. En sonunda taktım dedim. O da inanmadı ve foto istedi.