Güncellemeler
+1 yıl
Çözüm var mi 🤔 niye böyle uyku sorunları çekiyorum.
Gerçekten öyle çok düzenli olarak düzensiz uyuyorum. Ne yapacağım. Sabah 7.30 kalkacam. Bi gram uykum yok. Çözüm var mı. Ne yapıyorsunuz. Nasıl uyucam taktik verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence gece erken uyumayı dene
Kendini uyumaya zorla ya da kafanda ki olan düşünceleri sal inan bana daha iyi olacak uyku düzenin sürekli düşünen biri olarak bende gecmişte bunu yaşadım artık takmıyorum taksam dahi o bunun karakteri ve o bunu yaptı deyip hayatıma devam edip o kişiye de asla aynı insan olmuyor um
herhangi bir kişiyi düşünmüyorum. aklına ne gelirse çok düşünüyorum. Uyumak için epey zorluyorum bazen 2 saat uyuyamıyorum.
Cok düşünmek de seni alır götürür intihar a bile sürükler yani bunu icinde biriktirme duyguları dök ağla kus icindekini
Yok ağlamam intihar edecek kadar aptal değilim. Acelem yok ölmek için. Sigara içiyorum. Sadece bazen çok sıkıyorum kendimi o zaman daha da zorlanıyorum. Bazen bir şey dinleyip uyuyorum oda her zmn ise yaramıyor. Ama çok düşünüyorum. Çok takıntılı olabilirim. Bilmiyorum
Sigara icmek uykusuzluk yapmaz gecmişe bağlı yaşıyorsun sanırım gecmiş yüzünden de hayata olan bakış acın herkes kötü olmuş kimseye dert anlatma gereğinde bile bulunmayıp icinde yaşıyorsun herşeyi ama gecmişten ders alıp tecrübe alıp hayatına devam etmelisin yoksa bu şekilde yaşasan da olmaz!!! Hayat hatalı değil unutma yanlış insanlar a verilen değer sonucu sen bu hale gelmiş sin
Olabilir geçmişi yasabilirim. Ama bunun farkında bile değilim. Ama kafamı yastığa koyuncu çok düşünüyorum. Onu biliyorum. Hayattan beklentimi sıfır zaten doğru düzgün insan bile bulmak zor. Olabilir haklısın. Ama bunları çoğunu düşünmedim bile senin gibi
Düşünmelisin bunlar bilimsel gerçekler
Haklısın da nasıl unuturum herşeyi. İlaç mi kullansam hanı beyni düşünmemeye iten ilaçlar. Onunda zararı mal yapıyor insanı.
Özelden konusmak ister misin buranın mesaj bölümünden yardımcı olmak isterim
Tamam olur.
Senin beni takip edip senin yazman gerekiyor cünkü benim hesabım yeni oldugu icin buna izin ve yetki vermiyor mesaj atmama
Tamam olur sen yazacağım diyince bekledim
Yazdım
Koyun say
Gece gece AKP'li sayamam