Sağlık Sağlık ocağında HIV testi yaptırabilir miyim ve nasıl yaptırabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Aile hekimine gidip hiv testi yaptırmak istiyorum mu demeliyim nasıl oluyor? Güncellemeler+1 yıl Up Sağlık ocağında HIV testi yaptırabilir miyim ve nasıl yaptırabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hastanede yaptır enfeksiyon hastalıklarına git. Tam yeri orası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sigortam yok şu an önümüzdeki ay başlayacak devlette olamıyorumNe farkı var ki sağlık ocağıyla orada olmanın? Yorumla saskinomayra +1 yıl Sağlık ocağında yapıldığını duymadım Yorumla
şeker_kız34 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Hastanede bunu yaptırmak daha doğru 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla şeker_kız34 +1 yıl Bu kitle yapılan bir test değil ki kan testi herhangi bir laboratuvarda da yapabilirsin ama sağlık ocağı bunun için uygun değil diye zannediyorum Yorumla Soran +1 yıl Bence bir farkı yok hastane kalabalığına girmeyi sevmiyorum Yorumla şeker_kız34 +1 yıl Sen bilirsin eğer sağlık ocağı böyle bir testi yapıyorsa neden olmasın ama benim bildiğim kadarıyla yapmıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorlarmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hastanede yaptır enfeksiyon hastalıklarına git. Tam yeri orası
sigortam yok şu an önümüzdeki ay başlayacak devlette olamıyorum
Ne farkı var ki sağlık ocağıyla orada olmanın?
Sağlık ocağında yapıldığını duymadım
Hastaneye git enfeksiyon a
Hastanede bunu yaptırmak daha doğru
Neden
Bu kitle yapılan bir test değil ki kan testi herhangi bir laboratuvarda da yapabilirsin ama sağlık ocağı bunun için uygun değil diye zannediyorum
Bence bir farkı yok hastane kalabalığına girmeyi sevmiyorum
Sen bilirsin eğer sağlık ocağı böyle bir testi yapıyorsa neden olmasın ama benim bildiğim kadarıyla yapmıyorlar
Yapıyorlarmış