Sigarayı bırakmaya karar verdim, sizce azalta azalta mı bırakayim direkt tümden mi bırakayim? (Günde ortalama 1 paket içiyorum)
Direkt bırak
Yavaş yavaş bırak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sigarayı bırakmaya karar verdim, sizce azalta azalta mı bırakayim direkt tümden mi bırakayim? (Günde ortalama 1 paket içiyorum)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hemen bırak. artı sigara içilen ortamlardan uzak dur. kolay gelsin.
Direkt bırak
Vücudun o maddeye bağımlı hale gelmişse, hemen bırakılmaz. İstesen de yapamazsın zaten, nüks eder. Sağlıklı olanı yavaş yavaş bırakmandır.
Hayır, tümden bırakmaya karar vedim. Daha önce yaptım, tekrar yapabilirim. Sadece sinir stresten uzak olmam lazım ancak bu biraz zor.
Bir an da bırakma bence azaltarak ama seni biraz zorlamalı dayanabilirsin inanıyorum 😅
Aslında bir anda bırakmaya karar verdim, %100 yavaşça bırak cevabı gelmiş ancak biraz araştırma yaptım, tümdeb bırakmak daha etkiliymiş
Hmm ben mesela birisi uzatırsa içiyordum ama yokluğunu aramıyorum sadece sürekli kullanan çevreme göre haftada bire düşerek bırakmışlardı ona göre bir cevap verdim emin değilim tabii 😅
Ben daha önce tam bırakmıştım sonra sevgilim beni aldattığı için üzüntü ve sinirden geri başlamıştım. Sinir stres ve üzücü şeylerden uzak durmak lazım sadece, bunun içinde en mantıklı çözüm insanlardan olabildiğince uzak durup kendime yönelmek sanırım.
Ya insanlar vicdansız ve bencil çünkü. Her durumda sen daha önemlisin bazen bazı şeyler geçtiğinde iyi ki geçmiş diyoruz umarım senin için de öyle olur bu durum. nasıl yapmak istersen tabii :)
Direkt bırak diğer türlüsü işe yaramıyor arkadaşlarımdan biliyorum
Yavaş yavaş azaltarak bırak
Hemen bırakma sayısını azaltarak bırak Koreli Chad
Yavaş yavaş
Sağol