AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yaklaşık 200 kalori harcarsın. gayet de iyi ayda 6000 kalori yani yaklaşık 1 kg vermiş olursun
Diyette yapıyorum...
daha da iyi
sana dalga geçiyormuşum gibi geldi sanırım. yağ yakmakla su kaybetmek aynısı değil. 1 ayda 1 kilo yag eritmek mükemmel bir şey. ama su kaybederek 1 günde 2 kilo bile verebilirsin. ama sadece tartıda değişim olur. en kısa sürede bunu geri alırsın.
senin bu şekilde yağ yakıyorsun
Biliyorum zaten bunu
bu şişkoların hepsi de atarlı he. dümenden yarım saat yürüyüş yapıcak girdiğin trplere bak. senin 1 yılda yaptığın sporu ben bir günde yapıyorum la
Yürüyüş mü :) İnterval Cardio yapıyorum
İnterval Cardio demek. ama bu atarlı oldğun gerçeğini değiştirmiyor :d ve önceki yorumun son cümlesinde yazdıklarımı da
Madem yüksek spor tecrüben var insan öneride bulunur, bıdı bıdı konuşmaz
yarim saat yurumek yerine yarim saat yüzebilirsin mesla. ben 1 saat yüzerek 1500-1600 kalori harciyorum. 1km yüzmek 500-700 kalori harcamani saglar. yeni baslayan bir yuzucu saate yaklasik 0,4 0,5 km yuzer. yani ilk basta az kaloiyle baslarsin. ustlastikca sana istedign zaman itedgin seyi yiyebilecek adar kalori acigi yaratir. sdaha sona bacak için ağırlık antrenmanlari cok yuksek kalori harcamani saglar. ama çok cabuk yorar. kalbin turboda calisir. mesela benim 18-20. squat tekrarinan sonra (yaklasik 1 dakikada) ulastigim kalp hizina ortalama 15km/s hizla kosarken yaklasik 3 kiometrenin sonunda ulasabiliyorum (11, 12 dakika). kalbin ne adar hizlanrsa okadar cok kalori yakarsin. kosarken buna 11 dakikada, squatla 1 dakikada ulasiyorum. bu da dakikda 180-185 atima denk geliyor.
velhail kelam kisa surede yuksek kalori harcayabilecegin sporlara yonelmeni oneririm. amacin kilo vermekse yuruyus kosu ne biliyim hopayip ziplama zimbitilariyla hem uzun sure yapman gerektiginden hem de dusuk miktarda kalori harcatiklarinan motivasyon kaybi yasaman icten bile degil.
ek bilgi tum vucut agirlik antrenmanlari (kalistenik, fitness gibi) bazal metabolizma hizini artirir. hic spor yapmadigin evde oylece yattigin gunlerde bile eskiye nazaran dah cok kalori harcamani saglar.
Ben kendim şöyle bir plan yaptım.. 25 fklık youtubeden interval cardio yapıyorum cidden çok iyi hep squat tarzı eğzersizler var, sonra 25 dklık Ebru şallının pilates var onu yapıyorum.. Ardından 1 gibi kahvaltı 16.00 ara öğün ve 19.00 gibide akşam yemeğimi yiyorum... Yaptığım cardiolarda bunlar https://youtu.be/zXK6oXwRr1U ve https://youtu.be/5AqGjuWDDEc
31 dklık videoyu ilk defa yarın yapıcam... 2 gün diğeri bir gün bu şeklinde düşünüyorum oda yaptığım eğzersizden sıkılmamak için...
Bayram sonu da pilates bırakıp ağırlık çalışmayı düşünüyorum. Bir gün ağırlık ikinci gün cardio şeklinde... Ağırlığıda kendi vücut ağırlığımla yapıcam zaten.
heh işte böyle ya. tatlı dil yılanı yoldan çıkarırmış :d
onun dışında ayrıntılı ve sağlam bir plan yapmışsın. tebrik ediyorum. umarım emeklerinin karşılığını en kısa sürede alırsın.
he bu arada hücre yıkımını en aza indirmek için kahvaltıyı biraz daha erken yapabilirsin. sadece akşam yemeğini değil kahvaltıyı da protein ağırlıklı yapman daha etkili sonuçlar almanı sağlayacaktır
Cardiolar iyi değil mi? Valla bir yumurta bir peynir salatalık, yeşillik, şeftali, yeşilçay sabah kahvaltım buydu :) Bu hafta listeye uyayım zamanla yumurtayı iki yaparım
gece uyuduğumuzda bilinenin aksine yenileme olmaz. hücresel yıkım olur. bu yıkımın neden insan vücudunun proteini depolayamamasıdır. vücuda alınan protein 6, 7 saat içinde sindirilmezse vücuttan atılır. sen akşam 19 da yemeğini yedin gece 2 gibi aldığın protein kullanımadıysa atılacak. daha sonra kahvaltını yapana kadar vücudunun önemli organlarının (kalp beyin bobrek vb) ihtiyacı olan protein, en az gerekli olan hücrelerinin (genellikle kas hücreleri ) yıkımyla elde edilecek.
bu yıkımı en aza indirebilmek için gece yatmadan önce kazein proteini (yavaş sindirildiği için gece boyu kanına az az karışır) içeren ve düşük kalorili (peynir, süt, lor) besinler tüketebilirsin. sabah kahvaltısnda da protein ağırlıklı beslenmelisin. bu daha sağlıklı ve diri bir görüntü elde etmekte önemli bir rol oynar.
bu azimle devam edip sprou hiç bırakmamanı diliyorum
kariyolar güzel, beğendim. peyniri sabah değil de gece yatmadan tüketmen daha iyi olur bence yukarıda bahsettiğim sebeplerden ötürü. onun yerine daha önce dediğin gibi yumurtayı 2 ye çıkartabilirsin.
Teşekkür ederim bilgiler için :) Başladım bakalım, bırakmaya niyetim yok, bende duygusal açlık çok ama ne olursa olsun bu defa bırakmıcam hayatımdaki sorunları yemek yiyip vücudumu mahvederek unutmaya çalışmıcam.. Zaten yeterince mahvoldu.. 18 HAZİRAN ilk tartı günüm bakalım neler olucak :) Tabi benim asıl hedefim 2 temmuza 72 olup şöyle 15 cmlik bir incelme 😂 Kilomu güncellerim burada
merak ettirdin he. boy kilo kaç şu anda
165 boy 77.4 kilo :(
doksan yüz falan sanmıştım. iyi iyi. hedfin kaç kilo
Ölçümler üzerinden gidiyorum... Kalçam şu an 109 bacağım 66 cm.. 2 temmuza hedefim kalça 105 bacak 62 yapmak... Asıl hedefim de kalça 90 95 arası bacak 50 58 arası olması
en önemlisi bel ya
yani bana göre bel :d
82 belim... Kalça 110 dana gibiyim valla
kilo bu alınır verilir. 60 falan baya hoş durur o boya
65 kilo ve altında iyi vücudum.. Ama şu an kötü kendime bakasım gelmiyor. Aşırı psikolojim bozukdu
ama vereceksin. öyle düşün. 65 de iyi göründüğünün bilincindesin. bundan güç alsan daha iyi olmaz mı
Tabi öyle.. Sadece 12 kilocuk.. Sonra rahatlarım rahat rahat veririm istediğim kiloyu.. Ama o kadar kolay olmuyor diyeti sürdürmek.. Acıktığım için değil ben günlerce yemek yemeden dururum.. Duygusal açlığım çok fazla moralim bozuluyor bir şeye sinirleniyorum hemen kendimi mutfağa atıyorum. Anca öyle düzeliyor her şey gibi geliyor bana
Mesela şuanda öyle mutfağa gitmemek için zor duruyorum
ne mutfağı ya. bırak şimdi ben kalistenik antrenmanına gidiyorum 1 saat kadar. sen de yarın sabah ilk defa yapacağın 31 dakikalık antrenmanı ben gelene kadar bu gece yapmış ol hadi
Gece yapmıyım ya
.
bozuşuruz
dedim bir kere
Tamam tsmsm. Yapıcam
benim spor bitti. sen ne yaptın
Yapmadım.. Ama yemedim de bir şey yattım ağlıyorum
beni geçiştirdin he. öyle olsun.
niye ağlıyorsun peki onu anlat bari
Moralim bozuk valla kolumu kaldıracak halim yok.
kim bozdu moralini
Sevgilim.. Gerçi sevgilim mi oda muamma.
sevgilin olup olmadığına nasıl emin olamıyorsun
Sevgilim de.. 3 aydır köpek gibi davranıyor
onu ben bilmem. kendi aranızda halledersiniz
beni de ektin zaten. neyse ben gidiyorum. enişteye bol bol selam
başlangıç için evet ileriki zamanda günde iki sefer 30ar dk yaparsın
Haftaya 25 dk da Ebru şallı pilates yapıyım diye pilanladım
plates diğer sporlara göre daha az kalori yaktırıyor herkesin yaptığı leslie den yapabilirsin o baya iyi bende yapıyordum
o bogazini kes daha hizli halledersin ablasi
Bpgaz kestik herhalde.. Sadece spor kısmını sordum
sabah ac karnina bi su bardagi su icine yarim limon sık ic sonra hafif ve tempolu yürüme vs gerisni anlatmayacam benim sorunum degil :D
Alışana kadar böyle düsenli devam
Güzel