Bence direkt bir altın al gidip kıyafetler falan alırsan üzülürsün
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kıyafetlerimi ailem alacak hedefim 20.000 ₺ yi faize atıp aylık 500 ₺ getirmesi bende para ilave edecem calisicam çünkü toplamda -32 kg vermiş olacağım eskiden 20 vermistim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen önce o kiloyu ver daha kilo vermeden paranın hesabını yapıyorsun 😂😂
Daha önce 20 kg vermiştim desteksiz son 15 kg kaldı daha önce 20 kg verince de 15000 ₺ ödül almıştım.
Offff keşke benimkiler de bana verse. Birsuru kıyafet alabilirsin telefonunu yenileyebilirsiniz
O parayla Domino's pizza ya gidilir 🤣 ya da bana. Ver yatırım yapayım
Kybettiğin kiloları geri almak için kullanabilirsin 👍
5 bini verirsen sana hiç kimseden duymayacagın sıradışı stratejilerle kısa sürede kilo verdiririm. Ciddiyim.
Zulallemutlugunler diye bir hesap var instada o kadının tarifleri çok işe yarıyor
Baba gibi baba 😀 ah bana da bunu söylese tığ gibi kalırdım😀 istediğin bir şey için harcarsın
kilo vermek için para ödülüne ihtiyaç duyuyorsan durumun cidden üzücü
Ben 3. derece obezdim çok kötü günler yaşadım desteksiz -35 i görmek çok zor lütfen insanca yorum yap
Su diyeti yap 7 gunde 7 kilo verirsin spor yaparsan rahat 10 kilo kaybedersin bir haftada
Teşekkürler
Bence direkt bir altın al gidip kıyafetler falan alırsan üzülürsün
Kıyafetlerimi ailem alacak hedefim 20.000 ₺ yi faize atıp aylık 500 ₺ getirmesi bende para ilave edecem calisicam çünkü toplamda -32 kg vermiş olacağım eskiden 20 vermistim
bana verseler ben yemem içmem :D
3 -6 ay arası ver
2 ayda
Saçma sapan şeyler diyet çayı öneririm
Dolar ya da euro yap
Rahat verirsin
Biriktirrirsin