KIZLAR POLİKİSTİK OVER SENDROMU DENİLDİ BANA LÜTFEN YARDİM EDİN BİLGİNİZ var mı BU KONUDA TÜYLENME OLARAK ÖZELLİKLE LÜTFEN YARDİM?

Gizli Üye

Kızlar doktor muayene etti kan aldı sonuçlar normal dedi ama LH 13.8 FSH 7.5 TESTERON 3.1 VE PROKLATİN 27.2 çıktı TSH 2.93 dedi sonra muayane etti baktı dediki pkos la uyumlusun dedi ilaç yazmadı adet olunca gel dedi başka yerlerde gitcem tabi ben tüylenme yüzünden gitmiştim birde bu ay adetim bir gün önceden oldu ve 5 gün sürdü çok az oldum göğüs arası çene alti ve yüzde hafif gözle görünmeyecek az var yani ama karında var biraz yani belli oluyor napmam lazım nasıl kurtulucam bu hastalıktan soğan kürü sabah akşam içiyorum arslan pençesi ve hattı otunu da içiyorum lazere de başliycam 3 ay sonra tedavi olunca ya da ağda yaptırırım komple hallederim diye düşünüyorum ama ben bu tüylerden nasıl kurtulurum artar mı ilaç kullanırsam durur mu napmam lazım yuzumde sanki ufak yağlanma var gibi belki bana öyle geliyordur iyice psikolojik olarak çöktüm lütfen yardım edin lütfen.

KIZLAR POLİKİSTİK OVER SENDROMU DENİLDİ BANA LÜTFEN YARDİM EDİN BİLGİNİZ var mı BU KONUDA TÜYLENME OLARAK ÖZELLİKLE LÜTFEN YARDİM?
7 Cevap