Sağlık & Diyet 3 ay Stres yüzünden karnım ağrıyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Cok onemli bir haber bekliyorum cok az kaldi cok karnim agriyor ve bacaklarim kasiliyor ne yapmaliyim Stres yüzünden karnım ağrıyor, ne yapmalıyım? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mostotorto Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Kanka yapacak hiçbisey yok bu arada kafanı meşgul eg 0 13 Yorumla Soran 3 ay Edemiyorum ki sabah aksam kafam bu meselede Yorumla mostotorto 3 ay Mesele ne kanka? Yorumla Soran 3 ay Cok onemli bi mesele Yorumla mostotorto 3 ay Hdhdhdhd orasını tahmin ettim Yorumla Soran 3 ay Sinavi kazanip kazanmadigima dair arayacaklar Yorumla mostotorto 3 ay Ne sınavı peki dhdhd Yorumla Soran 3 ay Uni sinavi gibi bisey Yorumla Soran 3 ay Liseden mezun olabilmen icin Yorumla mostotorto 3 ay Hmm rahat ol be geçersin Yorumla Soran 3 ay Dua edermisin bana Yorumla mostotorto 3 ay Benim İnancım yok gibi bişey Yorumla Soran 3 ay Beddua etme yeter o zmn Yorumla mostotorto 3 ay Haha beddua etmek içinde inanç gerekiyor kanka neyse dhhdhd Yorumla
Zorojuro Takip Et Xper 2 Yaş: 24 3 ay Diyafram nefesi almayı öğren ve stres olduğun durumda derin nefes al ve yavaşça vermeye çalış.Rahatlayacaksın. 0 2 Yorumla Soran 3 ay Deniyorum olmuyor Yorumla Zorojuro 3 ay Düzenli bir şekilde spor salonunda sporunu yap. Stresin üzerindeki etkileri azalacaktır. Sabah rutinin olsun meditasyon yap Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Ne haberi merak ettimmm 0 2 Yorumla Soran 3 ay Sinavi gecip gecmedigime dair Yorumla Soran 3 ay Telefon ile arayacaklar Yorumla
sozgic Takip Et Xper 6 Yaş: 27 3 ay Adet mi olacaksın acaba 0 6 Yorumla Soran 3 ay Hayir yeni bitti zaten Yorumla sozgic 3 ay Hm kanama var mı Yorumla Soran 3 ay Hayir bitti Yorumla sozgic 3 ay Hm anladım neyi stres ettin bu kadar seni üzen nedir Yorumla Soran 3 ay Onemli bir haber bekliyorum Yorumla sozgic 3 ay Dertleşmek ister misin Yorumla
Arda6750 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Spor yap 0 2 Yorumla Soran 3 ay Baska yol olmaz mi Yorumla Arda6750 3 ay Hayır Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 42% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 387 cevap paylaştı. Yapma sende stres 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Seks yap iyi gelir 0 6 Yorumla Soran 3 ay Anan yapsin Yorumla Cevap sahibi 3 ay İnsan gibi yorum yapıyoruz hadsizlik yapma Yorumla Soran 3 ay Asil sen hadsizlik yapma ciddi ol iki dkk Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ben gevşemen için öneri yapıyorum. Seks yaparsan gevşersin Yorumla Soran 3 ay O olmaz baska bisey Yorumla Cevap sahibi 3 ay Neden olmaz bence dene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kanka yapacak hiçbisey yok bu arada kafanı meşgul eg
Edemiyorum ki sabah aksam kafam bu meselede
Mesele ne kanka?
Cok onemli bi mesele
Hdhdhdhd orasını tahmin ettim
Sinavi kazanip kazanmadigima dair arayacaklar
Ne sınavı peki dhdhd
Uni sinavi gibi bisey
Liseden mezun olabilmen icin
Hmm rahat ol be geçersin
Dua edermisin bana
Benim İnancım yok gibi bişey
Beddua etme yeter o zmn
Haha beddua etmek içinde inanç gerekiyor kanka neyse dhhdhd
Diyafram nefesi almayı öğren ve stres olduğun durumda derin nefes al ve yavaşça vermeye çalış.
Rahatlayacaksın.
Deniyorum olmuyor
Düzenli bir şekilde spor salonunda sporunu yap. Stresin üzerindeki etkileri azalacaktır. Sabah rutinin olsun meditasyon yap
Ne haberi merak ettimmm
Sinavi gecip gecmedigime dair
Telefon ile arayacaklar
Adet mi olacaksın acaba
Hayir yeni bitti zaten
Hm kanama var mı
Hayir bitti
Hm anladım neyi stres ettin bu kadar seni üzen nedir
Onemli bir haber bekliyorum
Dertleşmek ister misin
Spor yap
Baska yol olmaz mi