Zayıf bir kız olduğum halde 1 hafta yemeği fazla kaçırınca yanaklarım şişiyor ve bu da beni kilolu gibi gösterebiliyor. Bunun için ne yapmak gerekiyor?
Dengeli bir beslenme planı takip etmek, kilo kontrolüne yardımcı olabilir. Genel olarak vücut yağ oranını azaltmak, yanaklardaki yağ birikimini azaltabilir. Bol miktarda meyve, sebze, tam tahıllar ve protein içeren bir beslenme düzeni benimseyin. Yüz egzersizleri, yanak kaslarını güçlendirmeye yardımcı olabilir. Örneğin, yanakları şişirmek ve dudakları içeri çekmek gibi egzersizler yapabilirsiniz. Ayrıca, genel vücut egzersizleri, kilo kaybını teşvik edebilir ve yanaklardaki yağ birikimini azaltabilir. Kardiyo egzersizleri, genel vücut yağını azaltmak için etkili olabilir. Koşu, yüzme, bisiklete binme gibi aerobik aktiviteleri düzenli olarak yaparak vücudunuzdaki yağ oranını azaltabilirsiniz.
Ben diyet yapıyorum yanaklar hiç değişmiyor aynı kalıyor hep benim spor yapan arkadaşım da öyle, hiç uğraşma bence zayıfsan fitsen o sana yeterli böyle de güzelsin 😊
Sanırım yanak tombisligi ve gıdı Sorunsalı bende de var..3 aydır sakız çiğniyorum her gün. Yüz hatlarim keskinlesip seksilesti. Tavsiye ederim. Dip not: dolgusu olanlar dikkat dolgunuz düşebilir. d