3 doz biontech oldum şükür şu ana kadar da ne bir yan etki ne başka bir şey oldu. Çevremde de aynı aşıyı olan 500 kişi var belki kimseye bir şey olmadı. Kalp krizleri arttı falan diyorlar da covid den önce de durum öyleydi. Bu tamamen yaşam şartları ve beslenme ile alakalı. O yüzden kafanıza takmayın 10 sene sonra 20 sene sonra şu olacak diyenler youtube de orada burada duyduklarını görerek yazıyor. Bu günden itibaren hiç bir şey yokmuş gibi devam edin hayatınıza. Bu insanlar ne aşılar oldu korkunun ecele faydası yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama daha test aşamaları tamamlanmamış aşıları olduk, insan korkuyor. Evet hastalıklar hep vardı ama covidden sonra bu kadar artış olması, genç insanların aniden kalp krizinden ölmeleri tesadüf gibi gelmiyor. Ama umuyorum ki öyledir ve kimseye bu aşılardan bir zarar gelmez 🙏✨
En İyi Cevaplar
+1 yılBen açıkçası 4 doz aşı vuruldum iki Çin aşısı 2 Alman aşısı daha sonra 5 aşıyı olmadım çünkü olmayı düşünmedim yan etkilerinin gerçekten var olduğuna inanıyorum ve Covid-19 aşısı meydana çıktıktan sonra insanların kalp hastalıkları tansiyon hastalıklarının fazlasıyla arttığını düşünmekteyim bu yüzden artık aşı olmuyorum zaten artık korona gibi bir sıkıntı da çok fazla düşünülmüyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu kadar hastalıklarda artış olmasını tesadüf olarak görmüyorum. Hepsi aşı kaynaklı değil ama aşının etkileri yadsınamaz. 20 küsür yaşındaki insanlarım aniden kalp krizinden ölmeleri tesadüf mü? Herkes aşıdan sonra eskisi gibi hissetmediğinden bahsediyor. Sinovac için çok ağır yan etkiler duymadım. Ne yaptıysa biontech yaptı insanlara. Keşke zamanında bu aydınlamada olsaydım da hiç vurulmasaydım. Bir daha asla ama akıllandım. İnşallah hiçbir zararını yaşamaz bizler de kimse de 🙏✨🍀
- +1 yıl
Benim annem babam en son sanırsam Ağustos ayı mıydı Eylül ayı mıydı 5 doz aşı var Ne oldular bana da işte aşı yapmaya gidiyorlardı ben olmam dedim, gidip aşı olmadım iyi ki de olmadım, çünkü bunun bir sonu yok ki nereye kadar ne kadar olacağımız belli değil.
Hatta yapılan en son araştırmalara göre Almanya'da dahi biontech aşısını olmayan çok insan var ve ben artık Covid-19 virüsünün bile sırf aşı satmak ya da nüfusun belli bir kısmını azaltmak için yapıldığını düşünüyorum.
Soran+1 yılİlk zamanlar böyle düşünenleri garipsiyordum ama ben de artık öyle düşünmeye başladım. Bu aşılar masum değildi. Ve dediğiniz gibi sonu yok hatırlatma dozu diye kaç doz yaptılar insanlara, yazıktır ya. Korku saldılar herkese, zorunlu tuttular. O attırdıkları imzadan anlamalıydım nasıl vuruldum bilmiyorum. İnşallah bir zararı olmaz kimseye 🙏🍀
- +1 yıl
Çünkü genel olarak 2020 yılında kayıt 19 salgını meydana geldiğinde ölümleri insanların kaptığı hastalıkları gördükçe ister istemez bu duyguları yaşadık korkuları yaşadık sizi anlayabiliyorum Yani aslında böyle şeyleri yok bence değiliz ama nasıl anlayacaksınız ki düşünün çevrenizde insanların birçoğu sırf bu virüs yüzünden hayatını kaybediyor yani sizin de kendinize göre bizim de kendimize göre belli başlı önlemler almanız gerekiyordu şu anda bize sunulan ve elimizdeki tek çare de buydu belki de kabul ederiz sistemin bir oyununa denk geldik yapacak bir şey yok neyse bundan sonra istemezseniz olmazsınız Bence üzerine daha fazla düşünüp canını sıkmayın 🙂
Soran+1 yılAkıllandım zaten. Okulla tehdit edilsem de yok. Sağlıktan değerli hiçbir şey yok asla. Ben çoğu kişinin de uyandığını düşünüyorum. Tekrarı olmaz çoğu şeyin. Teşekkür ederim görüşleriniz için. Hep sağlıkla kalın, güzel hayat dilerim 🙏🍀✨
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi ne demek denk geldikçe birbirimizin sorularını yorum yaparız kimsiniz bilmiyorum ama umarım yine denk geliriz güzel ve sağlıklı günler dilerim
Soran+1 yılİnşallah. Çok sağ olun 🙏
- +1 yıl
Rica ediyorum çok geçmiş olsun 🙂
Okul için mecbur 2 doz vurulmuştum. Hiçbir yere almıyorlardı zaten. Uçağa v. s binmem de gerekmişti. Ben de taşikardi aritmi v. s var. Buna rağmen iyiyim şu an. Lütfen paranoya yapmayın. Ne kadar telaşlanırsanız o kadar çekiyorsunuz. Ben pek umursamadım o dönem yakalanır mıyım acaba diye. Babam süreki arkadaşlarıyla v. s buluşurdu hiçbirimiz korona olmadık aşırı pimpirikliler korona oldu :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBen korona olurum diye korkmadım zaten hiç. Ben de okul için vuruldum. İkinciyi de olmam gerekiyordu ama bazı şeyleri öğrenince kaçtım olmadım. Okulda yurtta vs hiç sıkıntı çıkmadı çok şükür. Sadece uçağa bindiğim zaman pcr verdim bir kez o kadar. O kadar gereksiz yere vurulmuş oldum ki maalesef. Sizde aşıdan önce var mıydı kalp rahatsızlığı aşıdan sonra mı çıktı?
Soran+1 yılAnladım. Çok geçmiş olsun. Sağlıklı bir hayat dilerim 🙏🍀
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç aşı olmadım olan arkadaşlarım var genellikle biontech olanlar kalp sıkışması var benim annemde de var arkadaşlarımın çoğunda var herkese aynı sıvı olmuyormuş yanlış bilgi vermek istemem ama bana böyle söylendi eğer problem yoksa şu ana kadar da çıkmaz heralde pişman olmamak için
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür şu ana kadar çıkmadı, inşallah çıkmaz. Dikkat etmeye çalışıyorum kendime gerisi nasip 🙏✨
Cevap sahibi+1 yılKötüyü düşünme kötüyü çekme zaten çıkmaz canım merak etme
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊✌🏼
Soran+1 yılEvet kendime sürekli bunu hatırlatıyorum korkarsan başına gelir diye. Düşünmemeye çalışıyorum 🙄 İnşallah çıkmaz, çok sağ olun 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet iki doz oldum ve iyiyim hiç bir şey olmadı ya da yan etki yaşamadım hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hiçbir zaman olmaz 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim. siz de umarım sağlıklı olursunuz her zaman :)
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim 🙏✨
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüç tane oldum ablamın zoruyla sonunda isyan ettim, ulan böyle saçma iş olur mu diye. hiç bir yan etki falan olduğu yok. haybeye darlama kendini. zamanında millet sallayıp duruyordu "aşı oldum üç gün hasta yattım" diye. aşıdan çıktım odun taşımaya gittim be yav. insanlar birbirlerini gazlayıp ayılıp bayılıyor. hepsi psikosomatik.
06 Yorumla
Soran+1 yılBiontech mi oldunuz?
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılBünyeden bünyeye değişiyor büyük ihtimalle. Ama işte şimdi önceden hiç böyle bir hastalığım yoktu aşıdan sonra oldu. Aşıdan sonra kalp krizleri arttı genç yaştakiler de oluyo vs vs diye diye korkuttular
Cevap sahibi+1 yılbütün ailem, amcalar, teyzeler, eş dost hepsi biontech oldu. tek tek saysam en az yüz kişi eder. hepsi turp gibi. yan etki falan olmadı. ihtiyar babam, beleş olduğu için, hobi olarak, durmadan aşı oluyor. sıfır yan etki. altı ayda bir aşı olmak bana çok saçma geldiği için ben üçte bıraktım.
Soran+1 yılGüldürdünüz 😄 Allah sağlıklı, uzun ömür versin herkese. Kimseyi hastalıkla sınamasın inşallah 🙏
Cevap sahibi+1 yılamin :D
Asla aşı olmadım zaten komplo teorileri çok ülkemizde ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz…. Bu aşılar için 3-5 sene içinde gen transferleri, hiper kanserler, ani kalp krizleri vs… ölümler bahsediliyor genç yaşlı farketmez olanlara geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSağ olun içim rahatladı
Soran+1 yılBen de bunları duyup korktum zaten. Ben bunları bilmiyorum mu sanıyorsunuz. Bunları okudum, duydum ve günlerdir düşünüyorum. Gözlerimi kapatmadım gerçeklere. Ne yapabilirim onu düşünüyorum. Evet tek tesellim o zaten. İyi ki tek dozda durmuşum. Keşke o da olmasaydı ama napabilirim artık olan oldu 😔
+1 yıl2 doz çin aşısı olmuştum. Biontech bana güvenilir gelmiyordu. Dahiliye doktoruna 3-4 ayda bir gidip tam kan tahlili yaptırabilirsin. Özellikle kalp tahlillerine baktırırsın, D Dimer'a da baktır temiz çıkarsa korkma.
05 Yorumla
Soran+1 yılYakın zamanda kan tahlili verdim. D dimer nedir? D vitamini eksikliği çıktı vitamin kullandım damla şeklinde. Onun dışında temiz çıktı çok şükür 🙏
- +1 yıl
D Dimer covid geçirenlerde bakılıyor. Kandaki pıhtı oranıdır. O sonuca bakarak kan sulandırıcı verilir ya da verilmez doktor tarafından. Eğer pıhtılaşma fazla olursa kalp krizi geçirme oranı yüksek oluyor biliyorsun. Çünkü o pıhtıların fazlası damarı tıkıyor.
Soran+1 yılAaa evet pıhtı sonrası felç, kalp krizi çok arttı doğru. Peki normal kan testinde çıkıyor mu yoksa başka bir işlem mi gerekir?
- +1 yıl
Normâl kan testinde çıkıyor. Dahiliye doktoruna kalple ilgili bütün testleri yaptırmak istediğini söylersin o yapar. İstersen kalple alâkalı diğer testlere de baktırabilirsin. Annem covid geçirmişti, kalp doktoru belirli testleri hâlâ daha istiyor.
Soran+1 yılBir hafta önce falan kontrol amaçlı kalp doktoruna gittim bütün rutin muayeneler yapıldı ama kan tahlili istenmemişti. Her şey temiz çıktı çok şükür. En kısa zamanda dediğiniz tahlilleri de isteyeceğim. Çok sağ olun öneriler için 🙏
Bacım ilaç kullanıyor musun? Bu mantıkla kullanmaman lazım. Ya kullandıktan sonra hiç görülmeyen vir yan etki sende çıkarsa. Bunlar boş endişeler. Sen gerekeni yaptın. Takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabildiğince ilaç kullanmamaya çalışırım, ilaçların zararlarını da biliyorum tabi. Yani evet ama yine de bu riski almaya değmezdi. Gereksiz yere oldum sadece. Ve çok kişi yan etki yaşadığını söyleyince korkuyor insan ve bunlar ciddi yan etkiler. İnşallah kimse zarar görmez. Teşekkür ederim 🙏
Sağlık konusunda 306 cevap paylaştı. Tek doz dahi aşı olmadım. Aşıya güvenmiyorum. İçeriği konusunda çok araştırmalar yaptık arkadaşlarla. Vurulacak aşı değil.
16 Yorumla
Soran+1 yılBiontech için mi, yoksa hepsi için mi söylüyorsunuz? Keşke ben de araştırsaydım doğru dürüst. Geç uyandım tek dozu vurulduktan sonra 🙄
Soran+1 yılTek doz biontech olmuştum. Ne gibi değişiklikler vardı ki kanda? Kan tahlili verdim yakın zamanda birkaç kez ama d vitamini düşüklüğü harici bir şey çıkmadı şükür. Kardiyolojiye göründüm sıkıntı çıkmadı şükür. Başka ne yapabilirim bilmiyorum elimden gelen bu 🙏
Soran+1 yılSağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum özellikle bu süreçten sonra. Çok teşekkür ederim önerileriniz için 🙏
"Ölümün olduğu yerde korku. Korkunun olduğu yerde de ölüm olmazmış". Korktuğuna göre yaşıyorsun problem yok. 😂 Bende 3 doz oldum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiontech mi? Bir sıkıntı yaşamadınız umarım? Ve kimse yaşamaz inşallah 🙏✨
Soran+1 yılİnşallah 🙏✨🍀
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşı olmadım ama ben de coronadan beri çok değiştim ve kendimi çok kötü hissediyorum. Kendini üzme çoğumuz iyi değiliz. Sarımsak kapsülü gibi takviye almayı düşünüyorum anca takviyelerle ayakta kalırım gibi 😫
04 Yorumla
Soran+1 yılBende de o değişiklik var aşıya bağlıyordum. Ne gibi değişiklikler fark ettiniz?
Cevap sahibi+1 yılHep yorgunum, kalbime kramp giriyormuş gibi batmalar oluyor, beynimde de hasar var gibi bunamış gibi yorgun isteksizim herşeye. En önemlisi zor nefes alıyorum, eskisi gibi değil ciğerlerim..
Soran+1 yılAynısı bende de. Beynim sanki eskisi gibi çalışmıyor, bir şeyleri unutuyorum sürekli. Hiçbir şey yapasım yok. Kalp krampları çektim 3-4 gün ama sanırım psikolojikti doktora gittim şükür bir şey çıkmadı. Tahlillerinize baktırdınız mı? Vitamin eksikliği çok etkiliyor bünyeyi. Bende ciddi d vitamini eksikliği çıktı, damla kullandım bir süre biraz iyi geldi gibi. Düzenli tahlil yaptırmanızı tavsiye ederim. Kardiyolojiye genel bir muayene bir de 🙏 İnşallah eski hayatımıza kavuşuruz, gerçekten çok yorucu böyle yaşamak 😔
Soran+1 yılAktardan doğal bitkiler, içecekler de alabilirsiniz. Ben zerdeçal, zencefil vs almıştım. Tüketmeye çalışıyorum. İnşallah faydalarını görürüz 🙏✨
hiç vurulmadım ve gayet te sağlıklıyım ama yakın çevremin neredeyse hepsi hastanelerde sürünüyor defalarca uyardım ama iş işten geçti
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
+1 yılben hiç korona aşısı olmadım iyi ki de olmamışım ama sürekli hastalık çıkacak diye de yaşanmaz yani
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşanmıyor zaten. Ama içimdeki korkuyu da atamıyorum maalesef.
+1 yılAilecek vurulmadık, maske de takmadık.
Aşıya karşıyım.10 YorumlaSağlık konusunda 568 cevap paylaştı. Olmak istemiyordum ama okul için mecbur oldum, iki doz vuruldum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynı şekilde okul için vuruldum istemeyerek. İnşallah bir zararı dokunmaz bize de kimseye de 🙏🍀
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç vurulmadım ama şöyle bir şey var bana ortaokulda aşı yapıldı. O aşıdan sonra alerjik rinit hastalığı ortaya çıktı 14 yildır çekiyorum her gün hapşırıyorum😥4 ameliyat geçirdim onun yüzünden Benim teyzem korona 3 defa aşı yaptı ondada benim hastalığımdan oldu. Vücudundada sedef çıktı
03 Yorumla
Soran+1 yılRutin aşılardan mı yapıldı? Çok geçmiş olsun. Tecrübe edindiğiniz için yaptırmadınız sanırım covid aşısını, en iyisini yapmışsınız. Kimde nasıl etki bırakacağı belli olmuyor. İyi bir şey yapalım derken kötü sonuçlar doğurabiliyor. İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz. Sağlıkla kalın 🙏🍀✨
Cevap sahibi+1 yılEvet, aslında onuda yapmamam gerekirdi. O kadar pişman oldum ki çocuktum ortaokuldaydım işte gelip aşı yaptılar ters tepki yaptı. Pişman oldum ama iş işten geçti alerjik rinit o kadar pis bir hastalık ki ben böyle pis hastalık görmedim. Her gün yaz kıs demeden hapşırıyorum ve bunun yüzünden burnumda kitle oluştu 4 ameliyat oldum. Doktor yine tekrarlayabiliyor diyor çok korkuyorum yine çıkarsa diye 😢38 kilodan 50 kiloya çıktım ameliyattan sonra beni baya zayıflatmıstı. En kötüsüde koku duyunda yok oluyor nefes darlıgı cok kötü damak kaşıntısı damakta yara çok kötü şeyler
Soran+1 yılDaha küçükmüşsünüz kendinizi suçlamayın. İştr bilinçsizce yapılınca böyle sonuçlar doğuruyor. Çok çok geçmiş olsun tekrar. Umarım tekrarlamaz, sağlığınıza kavuşursunuz 🙏✨🍀
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen 4 doz biontech alman aşısı oldum 5. dozu belki olurum
01 Yorumla
Soran+1 yılKorona diye bir şey kalmadı hala aşı olan mı var? Dörtte bırakın bence.
+1 yılKaç doz vurulduğumu hatırlamıyorum ama ben de pişmanım.
01 Yorumla
Soran+1 yılE nabızda yazar illaki. Bir sorun yaşamadınız umarım? Çoğu kişi pişman ama işte elden ne gelir 🙄
+1 yılBen 2 tane oldum, 2. o kadar ağır ve aciliydi ki 3. ye cesaret edemedim iyi ki de olmamışım
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmışsınız. Zararın neresinden dönersen kardır derler. Ben de tek doz sonrası aydınlanma yaşadım ikinciyi vurulmam dedim direttim. Keşke hiç olmasaydım ama işte. İnşallah hiçbir zararını görmez kimse 🙏✨🍀
- +1 yıl
Bizim iş yerinde sorun cikartiyorlardi
İllaki olacaksınız diye
İş yerine geldiler zaten
Soran+1 yılBen de okul için mecburi oldum. Ama bakmadılar bile olup olmamamıza, hes kodu okutup geçiyorduk. Çok pişman oldum gereksiz yere olduğuma ama işte..
+1 yılBen üç doz vuruldum. bir şey olmadı bende. Zaten koronada hiç olmadım şükür.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiontech mi vuruldunuz? Ben de hiç resmi şekilde olmadım korona ama olup fark etmemişsem onu bilemem ki o şekilde olduğumu düşünüyorum. İnşallah hiçbir şey olmaz bundan sonra da kimseye 🙏✨🍀
- +1 yıl
Evet biontech
İki doz oldum çok şükür bi sorun yok kasma sende kendini herkese olucak diye bişey yok
06 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim çok gereksiz yere aşı oldum kendime kendi elimle zarar verme ihtimali üzüyor. İnşallah kimseye x
zarar gelmez 🙏
Soran+1 yılYaa harikasınız 😄 Ben okul için olmuştum.
Soran+1 yılİnşallah, çok sağ olun. Kendinize iyi bakın 🙏✨🍀
Aşı olmadım. Aşı olanların bu gibi şikayetleri var..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bir şey olmaz. Suyu bol tüket. tam kan sayımı yaptır. eksik kalan vitaminlerini tamamla. olan ömrüne bi 10 yıl daha eklersin kesin
03 Yorumla
Soran+1 yılSu içmeye dikkat ediyorum. Sağlıksız şeyleri de hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Onun dışında aktardan doğal içecekler, otlar tüketiyorum. Kan tahlillerimi de yaptırdım, d vitamini kullanıyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum açıkçası. Gerisi nasip. Teşekkür ederim önerileriniz için 🙏✨
Cevap sahibi+1 yılAllah uzun ve sağlıklı ömürler versin kardeş. Rica ederim
Soran+1 yılAmin, hepimize inşallah 🙏
+1 yılHiç yapmadım böyle şeyler olacagını biliyorum ünümüzdeki 10 yıl içinde covid 26 geliyor daha etkili
00 Yorumla
+1 yılYa korona aşısı zararlıymış yani şu an bi etki göstermese bile belki 10 yıl belki 20 yıl sonra etki göstericekmiş açıkcası benim bi akrabam korona aşısı olduktan 1 hafta sonra ölmüştü
14 Yorumla
Soran+1 yılÖlüm hep var, ölümden kaçış yok. Ama 10 yıl sonra ortaya çıkan hastalık için aa ben on yıl önce aşı olmuştum ondan oldu demek mantıklı mı? Evet ben de yan etkilerinden zararlarından çok korkuyorum ama biraz mantıklı da olmak gerekiyor. Umarım hiç kimseye bir zarar gelmez 🙏✨
- +1 yıl
Yani şöyle anlatim Korona aşısı sağlık açısından iyi değil Yinede Allah sana güzel uzun ömürler versin🤍
Soran+1 yılAmin, hepimize sağlıklı, uzun ömür versin inşallah 🙏✨
- +1 yıl
Amin😻🤍🤍
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç aşı vurulmadım vurulmayı da düşünmedim çok şükür hiç Corona da olmadım
00 YorumlaSağlık konusunda 302 cevap paylaştı. Kedi yarasına bakmış ben bu dertten ölürüm demiş
18 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yılO kadar kafama taktım basit bir şey gibi algılamanız üzdü
Soran+1 yılİnşallah. Siz oldunuz mu?
Soran+1 yılAnladım. Allaha emanetiz o zaman 😄🙏
2 toz vuruldum keşke olmasaydım
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke vurulmasaydık ilk başta ayılsayduk ama olan oldu. Bir sorun yaşamadınız umarım aşı kaynaklı 🙏
Soran+1 yılEvet ben de ondan korkuyorum. İnşallah etkilemez kimseyi 🙏 Sağlıklı beslenelim, rutin kan tahlili, kardiyoloji muayenesi falan yaptıralım, şifalı otlar tüketelim gerisi nasip. Sağlıkla kalın 🍀, ✨
+1 yılBana. niye bisi olmuyo awk
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel işte. İnşallah hiç de olmaz. Uzun süreli yan etkilerini bilmiyoruz, vurulan bizlerle test ediliyor işte. Kimseye zarar gelmez umarım 🙏✨🍀
+1 yılBen dört doz biontech oldum
5. yi olmadım02 Yorumla
Soran+1 yılEh zararın neresinden dönersen kardır
- +1 yıl
evet haklisiniz
+1 yılAşı ile alakalı olduğunu sanmıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılNeyle alakalı olabilir? Herkes aşıya sarmış durumda. Bütün hastalıklar aşıdan sonra oldu algısı oluştu. Tesadüf olabilir mi hepsi? 😔
- +1 yıl
Tesadüf bence
Soran+1 yılBazen acaba covid dönemi / coronanın etkileri mi diyorum. Ama herkes bilmem kaç doz aşıdan sonra kalp krizi geçirdi bilmem şu hastalığa yakalandı falan deyince iyice kötü oluyorum. 😔
- +1 yıl
Tetiklemiş olabilir bence
Soran+1 yılBir şey yapmış da ne yaptı belli değil 😄
- +1 yıl
Doğru diyorsun kimse ne olduğunu bilmiyor
Soran+1 yılEvet her kafadan bir ses çıkıyor. Zaman gösterecek sanırım 🤷♀️
- +1 yıl
Öyle artık
+1 yıl4 doz vuruldum hemde.
09 Yorumla
Soran+1 yılHepsi biontech mi? Bir sıkıntı yaşamadınız inşallah 🙏
- +1 yıl
Evet 4 ü de biontech. Şuanlık bir sıkıntı yok ama ileri de bilmiyorum.
- +1 yıl
Gerçi şu an tansiyon hastasıyım. Yaklaşık 2.5 senedir tansiyonum yüksek çıkıyor.
Soran+1 yılİnşallah hiçbir zaman çıkmaz 🙏 Biz sağlığımıza dikkat edelim, gerisi nasip. Aktara uğramanızı tavsiye ederim. Özellikle zerdeçal, zencefil, ısırgan otu gibi bitkiler tavsiye ediliyor 🙏🍀✨
Soran+1 yılAşıdan önce vardı yani?
- +1 yıl
Yok ondan sonra çıktı. Korona 2020 Mart benim tansiyon 2021 Kasım da çıktı.
Soran+1 yılAnladım. Çok dikkat edin kendinize 🙏🍀
- +1 yıl
Sağol sende dikkat et.
Soran+1 yıl☺️🙏
İki toz vuruldum
08 Yorumla
Soran+1 yılBiontech mi? Sıkıntı yaşadınız mı?
Soran+1 yılBirini ne vurulduysanız 2. de o olmak zorundaydı. Anladım inşallah hiç yaşamayız 🙏
Soran+1 yılEvet. 3. Farklı olabiliyordu. Ama ilk ikisi aynı.
Soran+1 yılİnşallah. Sağlıklı beslenelim. Düzenli kan tahlili vs. Gerisi nasip 🙏🍀
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 doz
ve bir problem yok02 Yorumla
Soran+1 yılBiontech mi hepsi? Çok şükür inşallah hiç olmaz 🙏
- +1 yıl
evet biontech yaptırdım, teşekkür ederim :)
- Sağlık konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılDört doz oldum bisey olmadı şuana kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah olmaz bundan sonra da 🙏
- +1 yıl
İnsAllah
+1 yılGecmisi degistiremezsin takma
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef. Keşke öyle bir şansımız olsa. Siz vurulmuş muydunuz?
- +1 yıl
2 doz bende keske yapmasaydim dedim ama kafama takmiyorum
Soran+1 yılÜniversite için mecbur olmuştum. Ama çok pişman oldum olduktan sonra da şimdi tekrar gündeme gelince bu konu kafayı taktım. Yaşımız da çok genç neden olmak zorunda kaldık anlamıyorum. İnşallah hiçbir zararı dokunmaz kimseye. Öyle geçip gitmiştir. 🙏
- +1 yıl
Insallah
+1 yılBir şey olmaz, merak etme.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz inşallah ya, korkuyorum 😔
- Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılşimdilik sorun yok görünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hiçbir zaman olmaz kimseye bir şey 🙏
- +1 yıl
inşallah
+1 yılAlman vuruldun mu?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet tek doz biontech
- +1 yıl
Keşke onu vurulmasa idin ama böyle yapma. Olan olmuş.
Soran+1 yılSiz vurulmadınız mı?
Soran+1 yılBen de şu an o kadar pişmanım ki. Nasıl en azından sinovac vurulmam diye. Kendimi yiyorum. Nasıl düşünmeden imza attın falan diye. Ama elimden bir şey gelmiyor maalesef 😔
- +1 yıl
Ben öğretmenim. Mecbur vurulduk. Ama alman vurulmadım en azından. Sen ne iş yapıyorsun?
Soran+1 yılBen üniversite için vurulmuştum. Sonra baktım ki aşı falan sordukları yok. Öyle boşa vuruldum gitti.
- +1 yıl
Hiç deme 😞 bölüm ne?
- +1 yıl
Heeeyyy ☺️
- +1 yıl
Susma 😊😊
- +1 yıl
Olmadı böyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılvurulmadım iyi ki de vurulmadım böyle olacağını bildiğimden
015 Yorumla- +1 yıl
Süpersin. Sağlıkçı falan mısın?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp değilim
Soran+1 yılBen de geç ayıldım :(
- +1 yıl
Ayılmana sebep olan neydi?
Cevap sahibi+1 yıltek dozdan bir sorun olacağını düşünmüyorum ama aşının etkisini azaltmak için ısırgan otu falan öneriyorlardı araştırıp yiyebilirsin kuşkonmaz falan da vardı pek bakmadım ben ama duymuştum
- +1 yıl
Ama vurulalı çok oldu.
Soran+1 yılİnşallah ya 🙏 En azından ikiyi vurulmadan vardım farkına diyorum ama bakalım kurtarabildik mi 🙄 Evet ısırgan otu içtim birkaç kere. Zencefil zerdeçal vs de öneriyolardı onları da aldım. Teşekkür ederim önerileriniz için 🙏
- +1 yıl
👍🏻 ben merak ettim ama onu uyaran kimdi neydi?
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bence çok kafanıza takmayın sağlıklı şeyler yiyin bir sorun olmaz
Soran+1 yıl@Kriminal_Kalp ilk aşıyı vurulduğum akşam bir olay duymuştum aşı vurulduktan sonra felç geçiren bir adam. Sonra twittera girdim biraz bakındım ve bir sürü aşı sonrası kalp krizleri, beyne pıhtı atma olayları olduğunu öğrendim. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü işte o an. Dedim ikinciyi asla olmam. Keşke olmadan önce okusaydım bilgilenseydim ama işte 😔
Soran+1 yıl@Kriminal_Kalp 2 yıl olacak iştr
- +1 yıl
Beni de meşhur profesör ayaktırdı. Valla yine de şanslıyız diyelim. Ama merak ettim bu merakı sebebiyle kendine faydası dokuna kızı 😊
Soran+1 yılTakmamaya çalışıyorum. İnşallah, çok sağ olun 🙏
- +1 yıl
İnşallah 😊😊👍🏻👍🏻
Soran+1 yıl@Kriminal_Kalp faydası dokundu mu bilmiyorum bakıcaz
5 doz vuruldum şaka yapmıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Biontech bunu beğendi
Soran+1 yıl5 doz biontech mi 😳
Soran+1 yılHerkes aşıdan sonrs şöyle oldu böyle oldu diyor da beni de korkuttular iyice. 2 yıl oldu nerdeyse aşı olduğumu bile unutmuştum. Şimdi herkes aşıya sardı 😐
+1 yılben aşı olmadım direndim :)
00 YorumlaHiç Vurulmadım desem
00 YorumlaSağlık konusunda 418 cevap paylaştı. Ben aşı olmadim
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYedi doz galiba ben de unuttum 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah 😄 sizi 7de durduran noldu?
- +1 yıl
Ben de bilmiyorum ama maskesiz çıkmıyorum ben.
Soran+1 yılHala mı? Yapmayın ciğerlerinize eziyet etmeyin. Geçti gitti çok şükür. Korkmayın artık. Beslenmenize dikkat edin, kontrollerinizi yaptırın inşallah bir şey olmaz. Sağlıkla kalın 🙏🍀
- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılHangi aşıyı oldun?
07 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ve maalesef ki tek doz biontech
- +1 yıl
çok takıntı yapma bence.
Soran+1 yılDeniyorum 🙏
- +1 yıl
3 biontech 1 turkovac var ben de.
Soran+1 yılİki yeterliydi neden o kadar oldunuz ki? Yaşınız da genç. İnşallah hiçbir sorun yaşamayız. Sağlıklı ömür dilerim 🙏🍀
- +1 yıl
hatırlatma dozu filan çıktı ya hep
Soran+1 yılEvet de onlar isteğe bağlıydı. Sonra da yasaklae kalktı zaten. Neyse hayırlısı olsun, sağlıkla kalın 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 doz vuruldum, hiçbir değişim yaşamadım.
05 Yorumla
Soran+1 yılHepsini biontech mi oldunuz?
Cevap sahibi+1 yılEvet, istisnasız.
Soran+1 yılAnladım. Hep sağlıklı kalın, kimseye zarar gelmesin inşallah 🙏🍀✨
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler, ben de size aynı güzel dilekleri sunuyorum. 😊
Soran+1 yıl☺️🙏
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiontec 3 doz. ölmem inşallah
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzıctık😬
Soran+1 yılAllah korusun. Kimseye bir zarar gelmesin inşallah 🙏✨
Soran+1 yılNolcak sonumuz acaba 😔 Hayırlısı olsun.
aşı olmadım aşıya karşıyım.
00 Yorumla
+1 yıl3 vuruldum ben
04 Yorumla
Soran+1 yılBiontech mi oldunuz? Bir sıkıntı yaşamadınız umarım 🙏
- +1 yıl
İyiyim ya sıkıntı yok şükür hatta 4 tü galiba vurulduğum çünkü en son şehir dışı yapacağım için vuruldum otobüste soruyorlar ya hani
Soran+1 yılEvet bir dönem öyle bir uygulama vardı ama iki doz yetiyordu diye hatırlıyorum. İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamayız. Sağlıkla kalın 🍀✨
- +1 yıl
Amin teşekkürler 🙏
İki doz vuruldum
05 Yorumla
Soran+1 yılBiontech mi vuruldunuz? Yan etkisini gördünüz mü?
Soran+1 yılEvet o tarz yan etkiler zaten biliniyordu. Ama şu an gündemde olan uzun süreli yan etkileri. Ve bunlar ciddi rahatsızlıklar. İnşallah dedikleri gibi değildir ve zarar görmez kimse 🙏🍀
Soran+1 yılİnşallah gelmesin hiçbir zaman kimseye 🙏✨🍀
+1 yılhiç aşı olmadım
03 Yorumla- +1 yıl
ankete hiç aşı olmayanı da yazmalıydın
Soran+1 yılSizin pişman olacağınız bir durum yok
- +1 yıl
şıklara koysan iyyidi
Hiç aşı olmadım
00 Yorumla
+1 yılHiç vurulmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç olmadım