bunun nikotin bağımlılığı ile ne alakası var? en güzel görüşü bekliyorum hadi bakim :)

bunun nikotin bağımlılığı ile ne alakası var? en güzel görüşü bekliyorum hadi bakim :)

Bence psikolojik olabilir yani plesbo etkisi diyorlardı sanırım bende de var bu Eğer sigara içmeyi düşündüğünüzde veya sigarayı elinize aldığınızda mutlu hissediyorsanız, bunun nedeni nikotin bağımlılığı olabilir. Nikotin, sigara içinde bulunan bir kimyasaldır ve bağımlılık yapıcı bir etkiye sahiptir. Nikotin, beyindeki nikotin reseptörlerine bağlanarak dopamin salınımını artırır. Dopamin, beyindeki ödül merkezi olarak bilinen bir bölgede rol oynar ve keyif hissiyle ilişkilidir. Sigara içmek veya sigarayı elinize almak, beyinde dopamin salınımını tetikleyebilir ve size geçici bir mutluluk veya rahatlama hissi verebilir. u mutluluk hissi geçicidir ve sigara içmek zamanla daha fazla nikotin gerektirir. Bu nedenle, sigara içen kişiler genellikle bağımlılık geliştirir ve sigarayı bırakmakta zorluk çeker.
Ben de tam İvan Pavlov diyordum durduk yere aklıma geldi adam nedense onun üstüne bu soruyu okudum. İvan Pavlov deneyindeki gibi burada ağız suyunun farklı versiyonu mutlu olma 😀 Bu arada sigarayı bırak sağlığa çok zararlı, çevreye de. Erkekler bırakıyor kızlarda içen artıyor sürekli dünya tersine döndü.
Cevap
5Cevap
Her sigara yaklaşık 2 dakika ömrünü kısaltıyor... Allaha daha erken kavuşacağın için mutlu oluyorsun demek ki 😂😂😂
Bazen bir dal sigara çok şeye değer katıyor mutsuz olduğun bir ana bile değer katıp mutlu edebiliyor
sigara stres yapıyor falan diyorlar yalan söylüyorlar alakası yok paleraslrk. d
Demi bencede yalan 😊
Zehirlenmek bu kadar mutlu etmemeli
Şimdi mutlu olmak için gidip bir tane yakıyorum..
Maalesef bağımlılığın bir göstergesi
Psikolojik bağımlılık
Canım mısın arkadaşım
Nikotin değil dopamin 😅
Daha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?