Son 1 yıldır çok yoruldum arkadaşlar çok zor şeyler yaşadım. Şimdi de tek başıma eğitim için ülke değiştirmem gerekiyor ailemi geride bırakıp.. Çok korkuyorum dertlerim var yaşadığım travmalar var, boşluğa bakıp uzun uzun sigara içsem sanki hafifleyecek gibi hissediyorum… (sigaradan nefret ederim asla özenmiyorum ama içimdeki bu hissi atamıyorum son zamanlarda) sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
HAyır maalesef ama iyi gelir anlık
Sıgara içmeyen insanın zihni daha parlak oluyor sorunlarını daha kolay çözüyor bence
Çözebildiklerimi çözüyorum ama benim canımı acıtan çözümü şu an için olmayanlar sevdiklerimi geride bırakmak zorunda olmak.. onlrdan uzağa gideceğim ve istesem de hemen yanlarında olamayacağım. Babam yeni gözümün önünde beyin kanaması geçirdi ve şimdi geriye kalan ailemi sevdiklerimi yakınlarımı bırakmak çok zor geliyor
Hayat hepimizin karşısına büyük zorluklar çıkarıyor ama bunun üstesinden geldiğinde daha güçlü bir insan olarak yoluna devam ediceksin
Teşekkür ederim 🤍🥲
Öyle bir şey yok
Eğer olsaydı ben içerdim
3.5 yıldır ne sıkıntılar yaşadım bir bilsen
Derdim var demezdin
Herkesin derdi kendine ben ne sizin yaşadıklarınızı bilirim ne de siz benim yaşadıklarımı.. çok emin konuşmayın derim bu konuda belki de sizin derdiniz benim dertlerimin yanında ufaktır nerden bileceksiniz☺️
Yaşadıklarım konusunda Evlat desem?
Yak gitsin bir şey olmaz bir tanesi bağımlılık yapmıyor
Bağımlılık değil ki mevzum zaten sadece o narkotiği falan iyi mi geliyor yani hislere biraz da olsa diye sordum
Narkotik markotik içmeyin kardeşim erkekliğiniz biter bak. Şakası bir tarafa rahatlatır ve stresi azaltır.
Ya narkotik dediğim nikotin anlamında 😂
İçinde hani bağımlılık yapan varya bir şey sigarada onu diyorum
Rahatlatır seni ama hoşuma gitti devam edeyim ya da madem pakede para verdim bari bitsin diye ugrasma. Üç beş tane içeceksen buruk olduğun o zamanda iç daha içme.
Hayır.. ara ara dolaşıp dertleşmek isterdim
🥲evet ama dertleşmek de çare olmuyor bana çünkü çoğu derdimin dermanı yok
İyi gelmeye çalışırdık eğer istnblda isen sen de?
Değilim maalesef
İnsta varsa dinlerim bazen iyi olur bu
Alakası yok efendim
🥲anladım teşekkür ederim
Birçok insan sizin gibi o yalana inanıyor ama maalesef. Sadece vücudunuza zararı var
Evet haklısınız😔 ben içende falan zaten çok kızarım ama nedense artık çok yoruldum o yüzden öylr bi anlam veremediğim his geldi bana
Yapmayın efendim hiç gerek yok. Hem maddi hem de fizyolojik zararları olur size
Teşekkür ederim ❤️
Ne demek efendim umarım iyi olursunuz
Sigaranın etkisi yok, alkol kullan
Kullanmadım daha önce alkol rahatlatır mı birazda olsa
Biraz değil, bayağı rahatlatır rahat rahat uyutur
Teşekkür ederim