Sağlık Düzenli olarak diş doktoruna gidiyor musunuz? Yakışıklı_Kayserili Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Düzenli olarak diş doktoruna gidiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Gitmem 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 331 cevap paylaştı. Her sene illaki bir kere giderim. Ekstra gerekliyse daha çok giderim. Kendim de diş ve ağız bakımı konusunda çok disiplinli biriyimdir. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Dişlerim ile ilgili hiç sorun yaşamadım. Kontrole gidince diş doktorum kovuyor beni ") 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Sağlık konusunda 406 cevap paylaştı. Evet, aralıklarla hekimime gidiyorum. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 458 cevap paylaştı. Sadece şikayetim olduğunda giderim. 0 0 Yorumla
GAƳGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Merhaba henüz hiç gitmedim diş doktoruna 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Sağlık konusunda 560 cevap paylaştı. Gitmem en son gittim diş çektirmeye rezil etti 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Sağlık konusunda 499 cevap paylaştı. Yani arada gider baktırım 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. Her altı yedi ayda bir giderim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yooo gitmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gitmem
Her sene illaki bir kere giderim. Ekstra gerekliyse daha çok giderim. Kendim de diş ve ağız bakımı konusunda çok disiplinli biriyimdir.
Dişlerim ile ilgili hiç sorun yaşamadım. Kontrole gidince diş doktorum kovuyor beni ")
Evet, aralıklarla hekimime gidiyorum.
bu aralar ağrı var gitcem
Sadece şikayetim olduğunda giderim.
Merhaba henüz hiç gitmedim diş doktoruna
6 ayda bir gidiyorum.
Gitmem en son gittim diş çektirmeye rezil etti
Yani arada gider baktırım
Her 3 ayda bi giderim ama bazen 3,4 sene gitmediğim de oldu
Her altı yedi ayda bir giderim
sıkıntım olunca anca 😒
Agrıdıgında diş doktoruna gidiyorum
Yooo gitmiyorum