95 kgyim ve başlıyorum ! 2 ögün yicem ve deli gibi bu spor yapıcam! Sıcagın altında yürücem ! İlk hafta 7 8 sonra 5 6 veya 7 kg vermek istiyorum!!
Başarır mıyım?
95 kgyim ve başlıyorum ! 2 ögün yicem ve deli gibi bu spor yapıcam! Sıcagın altında yürücem ! İlk hafta 7 8 sonra 5 6 veya 7 kg vermek istiyorum!!
Başarır mıyım?
Kilo vermek için kalori açığı ve hareket etmen gerek. Vücudu direk aç bırakmaya gerek yok önce günlük kaç kalori aldığını öğren sonra hareket et atıyorum günlük 2800 kalori alman gerekiyorsa altını alırsan sporla beraber kilo verirsin üstünü alırsan kilo alırsan sabit alırsan korursun. Önemli olan kaloriyi ne şekilde aldığın vücudun proteine de ihtiyacı var yağ ve karbonhidrata da ihtiyacı var
günde maksimum 500 gram verebilirsin 2 hafta 14 gün demektir. buda 7 kilo demek 3 kilo daha kalır. onun içinde tek öğün beslenir son 3 gün kala su diyeti yaparsan anca istediğin kiloyu verirsin
1 günde 2 verdigim oldu
@MrJeorge birader aralıklı oruç nedir git bi araştır
Ben spor eğitmeniyim beslenme üzerine birçok belgem var bence bilmediğin konular üzerinde bu kadar emin konuşma bir gün içinde 1 kilo verenleride gördüm müsabık olup vücuttaki su ve yağ oranını atıp 1 günde 4 kilo verenide gördüm. Ben sana şunu soruyorum kim diyor sadece 500 gram verilir diye konunun İntermittent fasting ile alakası?
@MrJeorge spor eğitmeni beslenme konusunda bilgisizdir. diğer türlü her konuda bilgili olsanız diyetisyenler doktorlar bilim insanları olmazdı. sen hangi öğrencine besin toleransı testi uyguluyorsun veya hangi öğrencinden insülin testleri istiyorsun aç kan ve tokluk kan değerlerine bakıyorsun ya da iç organ yağlanmalarına bakıyor musun? örneğin karaciğer yağlanması örneğin kalp çevresi yağlanması gibi ya da vitamin mineral testi hormon testi kan değerleri gibi durumlara bakıyor musun? cevap hayır. bu sebeple bence belgelerini kenara kaldır ve tartışma benle. karşındakini tanımadan da boş konuşma. bir çok insan tonla diyet uyguluyor ama yanlış beslendiği için kilo veremiyor ve hemen bir besin toleransı testi uyguluyorsun domates yeme lahana yeme gibi yememesi gerekenleri yemesi gerekenleri söylüyorsun şak diye kilo veriyor ya da bitkinlik halsizlik çeken birisi b12 eksik ise tamamlıyor ve bir anda canavar gibi enerji yaşamaya başlıyor ya da d vitamini eksikse dilediğin kadar spor yap diyet yap kilo veremezsin. verdiğin yağdan olur. ya da bir çok insan bağırsak sorunları yaşar özellikle kadınlarda kronik bağırsak sorunları vardır. uğraşır durur kilo vermeye verirsin ilgili probiyotikleri peşine sinbiyotik ve prebiyotik beslenmesini önerirsin tuvaletini rahat yapar bakarsın bir anda karın şişlikleri göbek sanılan şeyler yok olmuş. spor hocalarını çok gördüm hiç bir bilimsel değer taşımayan tartılara çıkarıp çıkan sonuçlarla uydurma diyet listesi yazdıklarını. bu kıza gelirsek besin töleransı testi yaptırsın diyetisyende sonra dahiliyeye gidip kan değerlerine baktırsın eksik vitamini minerali tamamlasın hormonal bozukluk varsa tedavi olsun aktif probiyotik kullansın beslenmesinde sinbiyotikler prebiyotikler olsun iyi bir diyet listesi ile günde 2 ya da tek öğün beslenmeyle kasta kazanır kiloda verir ve ben günde tek öğün beslenerek 400 450 yer yer 500 gram günde veriyordum.
@MrJeorge 184 boyunda 85 90 kilo aralığında atletik ve fit bir yapıdayım. kilo verdim vereli de günde 2 öğün yiyorum. örneğin akşam yemeğimi anlatayım. çorba sebze ya da bakliyat yemeği tabiki etli kocoman bir salata rengarenk 2 adet mantar 375 gram ızgara hindi yanında bolca su hepsi bu kadar. bu menü ile ben 115 kilodan 20 kilo vererek 90 kiloya düştüm hem spor yapmadan hemde diyeti defalarca bozarak. hesaplayında 45 günde 20 kilo verdim. Günde 444 gram vermişim. Kilo verdikten sonra kahvaltı ekledim simdi aktif spor yapıyorum ve görenler fiziğime imreniyor. Yani demem o ki sertifikalar yerine bilime yönel.
Hahaha nerden biliyorsun bakmadığımı hem kendin diyorsun bilmeden konuşma hem de kendin değerlendiyorsun sen kendinle çelişiyorsun oğlum beni mac fitte çalışanlarla karıştırma abi birde beslenme bilmezler diyorsun şaka mısın sen :D Ben benle çalışanların bütün değerlerine bakıyorum ona göre çalışıyorum. Bak seninle sidik yarıştırmak istemem fakat yorumların o kadar saçma ki bir de belgelerini kaldır demişsin tamam abicim hemen kaldırıyorum diyetisyenlere saygım var fakat onda biri benimle denk değil kilo vermek almak içinde diyetisyen şart değil. Ben sana diyorum ki kim sana diyor 500 gram veriliyor sen kendi özelliklerini sayıyorsun bende sana diyorum ki yavrum bir günde 1 kilo verende var 4 kilo verende 30 günde 26 günde verende var senin yazın 500 gram verilir olarak şunu normal bir adama sorsa kaba etiyle güler. Ulan akşam akşam iyi güldürdün valla şimdi yanlışınla otur araştır. Ulan herb. kologlar herşeyi de biliyorlar valla
@MrJeorge kusura bakma ama gerçekten boş yapıyorsun. bilimsel konuşamayıp küfüre yeltenecek kadar boş birisin. bir insan su orucu bile yapsa günde 1 kg veremez. bilimsel olarak araştırdığında vücüttaki fazla suyu atar sadece. neyse seni engellemek en güzeli. kendisini bir halt sananlarla tartışmamak en güzeli. 35 yaşındayım ortaokul yıllarından beridir bu alanla içli dışlıyım 1 kere bile spor hocasının sağlık raporu al ya da şu testleri yaptır gel dediğine asla şahit olmadım. tek bildikleri protein tozu felan kullandırmak hepsi bu.
Cevap
4Cevap
Başarabilirsiniz
sağlıklı bir şekilde o kadar kilo vermen mümkün değil
Başarırsın cardio yap bol bol bende öyle veriyorum
Ben başardım sende başarırsın
Kaç kilo verdin
Bilmemki hiç tartmadım kendimi, göbek vardı kocaman şimdi yok
veremezsin zor oruç tutabilirsin
basarma derım ben gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?