tam 1 yıl bu hastalığı çekiyorum gündüzleri ses stabil ama yatarken net duyuluyor size tavsiyem stres sıkıntı çok sesli yerlerden uzak durun + kulaklık uzak durun bu hastalık adamı sinir eder tedavisi yok sadece cihaz olarak yapılıyor ilaç aşı tedavisi yok bu nedir diyen olursa sürekli geçmeyen Kulak çınlaması
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
saçmalık. aşılarla bilinçaltına çözeceğini iyi empoze etmişler. tamamen ya sodyum ya da potasyum eksikliği yaşamaktasın.
bu hastalığı 10 15 20 yıl çeken var dostum saçmalık değil ben neler kullandım pek fayda etmedi
İşi bilene denk gelmemişsin. bu iş nasip. mutlaka bir vitamin mineral eksikliği çekiyosundur farkında olmadıgın. doktorların çoğu çöp bi bk bildikleri yok
doktorlar zaten bilmiyor b2 dayıyor güle güle bu hastalığı yenen kişiler genellikle eksiklerden bahsediyor ama herkes için ayni olmuyor bende farklı yollar deniyorum
Hareketli yaşam sür ve özellikle hayvansal protein ağırlıklı beslen. sürekli egzersiz yapmayı dene. magnezyum sodyum eksik etme günlük. B kompleks takviye kullan mutlaka. çoğu hastalık ya çok yemeyle ilgili ya da yiyip hareketsiz takılmayla ilgili gelişiyor.
B2 den kastın vitamin mi
aynen öyle
işte onlar zaten hayatta olmazsa olması
ablamda meniere var hayatı bazen olmuyor resmen
geçmiş olsun sıkıntılı hastalık bunlar
evet. bende de vertigo var atak sonrası bir kaç gün cekiyorum ve o bir kaç gün bile deli oluyorum
devir olmuş 2023 ama tip bunlara çözüm arıyor bilim adamları napiyor acaba
yok valla hiç çözüm yok bu böylede gider
seni gayet iyi anlıyorum bu tür hastalıkları yaşayanlar birbirimize moral vermemiz gerek
yapacak birsey yok bak şu an ben kulak çınlamasını duyuyorum sürekli napayım şimdi kendimi döveyim napayım duvara vurayım geciçekmi :D
öyle tabi. peki gece uyurken alıştın mı çınlamaya yoksa bi rutinin var mı. ablam duymamak için tv ya da pc başında ses açık uyuyor. unlu çınlama gerçekten hem ülkemiz de hem baksa ülkelerde bunun yüzünde intihar olayları fazla
ben intihar eden insanlar duymadım zannetmıyorumda tinnistus öldürmez sadece uyku problemi yapar onun içinde uyku ilaçları var 50 yaş üstü bu tür durumlarda rahatsız oluyor bu hastalığı yenenlerde var ama ben aldırmıyorum sesi pek belli zamanlar beni sinir ediyor çok sinir ediyor ama olsun diyorum hastalık benim hastalığım diyorum kendimi kasmıyorum ilaç almıyorum uyuyabiliyorum ses azalıyor yatarken :D gündüz hayat şartı ile pek duymuyorum
o açıdan çok iyi. gök zaten artık o yüksek çınlamayi kaldıramayan kişiler bitmedigi için psikolojik olarak intihara gidiyor
ilk başlarda çok araştırma yaptım çoğu kişi az sesten rahat edebiliyor ama ağır olanlar evet maalesef Allah yardım etsin biri bahsetti bir kişi var ağır kulak çınlaması yaşıyor kulaklık müzik sürekli insanlarla iletişime geçemiyor işte o yüzden yine yaşıyor acil çözüm gerek ilaç gerek aşı toz gerek vardı toz yaptılar ama net çözüm alamadılar
çok kötü ya. allah herkese şifa versin insallah
amin kötü tabi
Ben de yaşıyorum sebebi ne tam
sebep stres olabilir kulak azar olabilir vertigo olabilir eksiklik olabilir vücut vitamin v. b doktor baksa yinede zor senin ses çınlaması nasıl seviyesi nasıl
veya kanser olabilir tümör olabilir yine hastaneye gidip kontrol ettir