Sağlık & Diyet 3 ay Göbek eritenler, nasıl erittiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Aliyim taktikleri Göbek eritenler, nasıl erittiniz? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FurkanAtakk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 41% 3 ay Beslenme düzeni ve egzersiz olmadan başka yolu yok maalesef:) 1 0 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 450 cevap paylaştı. Spor ve diyet. Ben bu şekilde kurtuldum. 2 2 Yorumla Soran 3 ay Nasil spor yaptin Yorumla IşıLLL34 3 ay Kardiyo ve ağırlık çalışarak. Tabi biraz ara vererek çalışmak zorunda kaldım ama ona rağmen güzel randıman aldım. Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 28 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 955 cevap paylaştı. Ben mekik yapıyorum yan göbek hareketleri yapıyorum sonra 20 30 dk rampa 9 da yürüyorum 4 hız da 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 33 , eic 95% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 427 cevap paylaştı. Spor ve temiz beslenme 1 2 Yorumla Soran 3 ay Spor derken tam olarak ne Yorumla GaraGuru 3 ay Düzenli yürüyüş de olabilir salon sporu da Yorumla
absend Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Plank yapman gerek çok yakar ama ise yarar 1 0 Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 81% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 305 cevap paylaştı. diyet egzersiz 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 95% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 320 cevap paylaştı. yediğini yakarsan olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Beslenme düzeni ve egzersiz olmadan başka yolu yok maalesef:)
Spor ve diyet. Ben bu şekilde kurtuldum.
Nasil spor yaptin
Kardiyo ve ağırlık çalışarak. Tabi biraz ara vererek çalışmak zorunda kaldım ama ona rağmen güzel randıman aldım.
Ben mekik yapıyorum yan göbek hareketleri yapıyorum sonra 20 30 dk rampa 9 da yürüyorum 4 hız da
Spor ve temiz beslenme
Spor derken tam olarak ne
Düzenli yürüyüş de olabilir salon sporu da
Plank yapman gerek çok yakar ama ise yarar
Az yiyerek ve hareket ederek.
diyet egzersiz
500 kalori açık ve ağırlık calisma
yediğini yakarsan olur
Aç kalarak
🥺🥺🥺 offf
Kackilosunki göbişn cokmu