uykusuz kalmak aç kalmak kadar zor değil bence kahve denen bir şey var. ayrıca doktorlar yeri geliyor 24 saat, 48 saat uykusuz kalıyorlar nöbetler, ameliyatlar. ölüyorlar mı yok, bir yerleri acıyor mu bilmem ama gözleri şişer, kızarır tahminimce. ama aç kaldığında karnın, ağrır, yanar, uyamazsın sağa dönersin sola dönersin. diyelim ki uyudun sabah çok yorgun kalkarsın ağzın ekşir karnın guruldar, ağrır, yanar çekilcek dert değil siz en iyisi mi ye iç yat'a devam edin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uykusuz kalmak aç kalmak kadar zor değil bence kahve denen bir şey var. ayrıca doktorlar yeri geliyor 24 saat, 48 saat uykusuz kalıyorlar nöbetler, ameliyatlar. ölüyorlar mı yok, bir yerleri acıyor mu bilmem ama gözleri şişer, kızarır tahminimce. ama aç kaldığında karnın, ağrır, yanar, uyamazsın sağa dönersin sola dönersin. diyelim ki uyudun sabah çok yorgun kalkarsın ağzın ekşir karnın guruldar, ağrır, yanar çekilcek dert değil siz en iyisi mi ye iç yat'a devam edin
Teşekkürler 🌹
Ac kaldigimda midem bulanıyor yaniyor veya kramp giriyor
Uykusuz kalabilirim
Zateb uyku bozukluğum var
Bana göre aç kalmak daha zor. Meselaa 30 saat uykusuz kalabilirim ama 30 saat aç kalamam.
Kan şekerim düşer sonra ben de düşerim. d
Rabbimiz şeytani bile açlıkla terbiye ettiğine göre tabi ki de açlık
Kesünlikle uykusuz kalmak derim. Aç kalmaya dayanırım uykusuz yaşayamam
Açlığa dayanirim, uykusuzluk no no, aşırı en çekilmez insan oluyorum uykusuz olunca.
Benim için uykusuz kalmak daha zor bugünde 3 saat uykuyla duruyorum zaten.
Aç kalmak ama sevgiye 🙂
Bu ne şirin bir şey. Oy maşallah
İkisi de çok zor karar veremedim
Uykusuzluğa dayanırım da açlığa çok zor
İkisine de tahammül gösteremiyorum.
Ac kalmak ama uykuyu de cok seviyorum be
aç kalabilirim uykusuzda kalabilirim
İkisi de yere yapıştırıyor beni
D vitamini eksikliği olabilir
Uzaaa
Bunu duyduğuma çok üzüldüm ben sana yardımcı oluyorum doktora gitmene bile gerek kalmadı seni muayene ettim.
Bunlardan birini seçmek mantığa aykırı.
Seni hangisi daha çok zorlar veya hangisi daha çabuk enerjini bitirir?
Uykusuz olan kişi yemek yiyemez. Yemek yemeyen kişi uyku uyku uyuyamaz. Buna starfurd denklemi denir. İkisinide seçemezsin.
👍
Uykusuzluk bana göre.
Uykusuz
Uykusuz
Uyku bence