Hacamat sonrası baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü normal mi?

Dün yaptırdım ama sanırım çok yaptırdım 😕 kötüyüm ne iyi gelir
Geçmiş olsun Hacamat sonrası baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yaygın yan etkilerdir. Hacamat, cilt üzerindeki belirli noktalardan kanın alınması işlemidir. Bu işlem sırasında kanın alınmasıyla birlikte vücutta bazı değişiklikler meydana gelebilir. Baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü, hacamat sonrasında vücudun kan basıncının geçici olarak düşmesinden kaynaklanabilir. Hacamat, kanın alınması nedeniyle vücudunuzdaki kan miktarında azalma ve buna bağlı olarak tansiyonun düşmesine sebep olabilir. Bu durum da baş dönmesi, halsizlik, sersemlik hissi gibi belirtilerle kendini gösterebilir. her bireyin vücut yapısı ve tepkileri farklı olduğu için, bazı insanlar bu yan etkileri daha şiddetli yaşayabilirken, bazıları ise neredeyse hiç yaşamayabilir. Ayrıca, hacamat sonrası dikkat etmeniz gereken diğer faktörler de olabilir, örneğin yeterli sıvı alımı yapmak, dinlenmek ve vücudunuzu aşırı zorlamamak gibi.
Evet ben ilk kez bakırköyde bir yerde yaptırmıştım annem iyi gelir demişti 13-14 yaşında bir şeydim pelte gibi bir şey çıkmıştı birde adam bana gösteriyor görünce başım döndü normalde kan tutmaz beni ama sonuçta vücudundan kan alınıyor ben sadece sırtlarımdan aldırmıştım baştan aldıranlar var
Cevap
8Cevap
Günaydın geçmiş olsun 😊 iyi geldi mi 😊
Umarım iyiye dönecektir 😊 1.68 olduğun için böyle olması normal 😂😂
Hey 😂
Kan değeri düştüğü için normaldir
Yaptırmadım bilgim yok
Çok yaptırdım derken?
Tuzlu ayran iç
Spor
Yerinde spor
Normal nerenden aldı kanı