Gelecek korkutucu değil mi?

Biz hep salatalık domates zammını görüyoruz da şu an kardesim hastanede yatıyor 10 yasında. Ankara 'da bir şehir hastanesinde ve çok çok basit bir ilacı serumun içine katılan bir ilaç yani. Kanser ilacı değil bir şey değil. Koskoca sehir hastanesinde olmadığı için veremiyorlarmış. Çok az varmış acil bir hasta gelirse kullanacaklarmış. Açlığı geçtim hadi bir şekilde kendimiz üretiriz yeriz taş yeriz de. Basit bir ilacı alamadın diye ölebilme ihtimali sizi korkutmuyor mu? 15 mayıstan sonra bir yazı okumuştum türkiye aynı politikalara devam ettiği sürece en basit ilacı bile ithal edemeyebilir diye yok ya vs derken bugün ikna oldum. Allah sonumuzu hayır etsin. Bir an önce dilimi öğrenip kendimi ve kardeşimi güvence altına almam lazım. Tedavisi olmayan destek tedavi alan ölümcül bir hastalığı var ilacları zaten %100 etki etmiyor ilaç bulamadığımız için ölürse vicdan azabından nasıl yaşayacağız. (Üstelik pandemi döneminde bulamadığımız da olmuştu ve yurt dışındaki akrabalarımızdan filan istemiştik)

Gelecek korkutucu değil mi?