Soruyu sorarken aşırı utandım ama sanırım pişik olmuşum. Bir, iki haftadır acayip kaşınıyor ve batma hissi var nasıl geçer?
Makat (anüs) çevresinde aşırı kaşıntı nasıl geçer?

Soruyu sorarken aşırı utandım ama sanırım pişik olmuşum. Bir, iki haftadır acayip kaşınıyor ve batma hissi var nasıl geçer?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aman dikkat, evet temizlik ve alkol ile dezenfekte kulaga hos geliyor ama cok tehlikeli ve cok aci verici olacaktir. oncelikle yapman gereken temizligine bir sure cok dikkat etmen. ek olarak sebebi %90 mantardir mantar onleyici kremler var kullanabilirsin. eger o tip bi krem yoksa yatmadan once en azindan bepantol tarzi orayi surtunme ve tahristen koruyacak kremler uygula. tuvalete ciktiktan sora bol suyla ve islak mendille temizle. yuruyus yapinca pisik oluyorsa yurusu azalt ve pudra uygula. kendim yasadigim icin tecrubeliyim 😊 cok gecmis olsun
Çok teşekkür ederim 😊umarım sadece pişiktir. Dediklerinizi uygulayacağım teşekkür ederim yorumunuz için🤗
rica ederim. ne demek. mantar tedavisi bi 10 gun suruyor. sonrasinda zaman zaman da cikabiliyor. ek olarak tavsiyem cok kasiyip tahris etmeyin. cunki bu sefer cilt problemleriyle de karsilasirsiniz. oyle bi durumda bol su ile yikayin poponuzu
Tamamm öyle yapıcam eğer geçmezse hastaneye gidicem mecbur. Teşekkurler tekrardan
Özelden konuşmuyorum maalesef kusura bakmayın. Bi sorun olmazdı sanirım ama bepanthol iyi gelir sanırım. Tekrardan teşekkür ederim. Hoşçakalin
dedigim bi ilac receteli zaten, yazdirmaniz gerekir saglik kurumundan. estafurullah sikinti yok saygi duyarim. iyi geceler 😊
Nemlendirici krem kullanabilirsin, Bir daha ki sefere jilet veya tüy dökücü kullanma
Tüy dökücü veya jilet kullanmadımda kendiliğinden oldu. Krem kullandım geçti biraz daha teşekkür ederim yorumun için
Tanga falan fazla mı giyiyosun
Yok hiç giymem tam tersine
Islak kalmasın ve naylon giyinme
Dogru dan kolonya uygulama deliğe
Tamam zaten baya yanar öyle peçeteyle pansuman yaparım 🙂
Suyla temizle iyice pamuklu giyin ama
Tamamm yapacağım teşekkürler yorumun için🤗
Bol şans danısmak istersen yaz elbette
Teşekkürler 🤗
Saglıkla
Kolonya veya alkolle temizce sil
Tamam aklıma kolonya gelmemişti teşekkür ederim
Kesinlikle kaşıntıya sebep olan bakteriyi temizleyecektir
Biraz yakar gibi ama geçer umarım tekrardan teşekkürler🤗
Yaksın bişe olmaz tahriş olmasından iyidir. Çamaşırınıda değiştir sildikten sonra
Aynen kaşınmasından iyidir. Tamamdır😊
Özelden konuşmuyorum kusura bakmayın olur mu🙂
Hay hay ☺️
Kaşıma tahriş olur bepanrol var mı
Nemlendirici falan sürdüm geçti birazcık
Sıkı şeyler giyme
Ayaklarınızı üşüttünüzmü son günlerde?
Yoo neden?
Ayaklarınızı üşüttugunuz zaman genelde basur vs var ise makatinizda oda kaşıntı yapar o yüzden
Hmm anladım, eğer geçmezse gidicem doktora teşekkürler yorumun için🤗
Pisik degil o ya fissur ya da mantar
Geçti şimdilik ama umarım değildir
Kişisel hijyenine dikkat ediyor musun peki
Evet genelde dikkat eden biriyim
Özelden konuşmuyorum maalesef kusura bakmayın lütfen
Kurt olabilir mi? Geceleri artıyor mu
Evet geceleri artıyor umarım kurt değildir😕
Büyük ihtimalle :(( mide ve bağırsak sorunun var mi mesela bulantı oluyor mu
Yok bulantı falan olmuyor. Yani mide ve bağırsakta bi sıkıntım yok
Bence gaita testi versen iyi olur. Orada belli olur.
Artık geçmezse gidicem mecbur teşekkür ederim yorumun için 🤗
Rica edeim çok kötü kasinti iyi bilirim :(( ilaç ile hemen geçiyor ama😊
kurt olursa disari cikiyor mu? bilmedigim icin soruyorum. evcil hayvanlarda diskida gorunebiiyor cunki.
Evt ya :( neyse kremlerle geçer umarım😊
@hasegec çıkıyor ama görünmez pek. Gaita testinde vs görünüyor
tesekkur ederim.