Kalbim sıkışıyor kalbim duracakmış gibi oluyor.
Bu arada o anda Bazen imkan olmuyor gusül abdesti almak için.
Abdest almadan neden uyuyamıyorum bir sebebi var mı biliyor musunuz?
Bu arada o anda Bazen imkan olmuyor gusül abdesti almak için.
Abdest almadan neden uyuyamıyorum bir sebebi var mı biliyor musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öncelikle muhtemelen uykudayken üşüdüğün için oluyor bu durum. yani üşüdüğün için vücut tepki veriyor buna. ve boşaldıktan sonra bu üşüme ve titreme durumu devam ediyor sanırım. bundan sonra bunu yaşamamak için gece yatmadan önce idrarını sağlam yapıp yat. yatarken de üzerinin örtülü olmasına dikkat et. öyle yaparsan muhtemelen olmaz. ama yine de olursa olduktan sonra baya bi idrar yap sonra yorganın altına gir sıkı bir ısın böyle. bir müddet sonra geçer muhtemelen. geçmiş olsun
Keşke öyle olsa sanki bir varlık beni sıkıp geri bırakıyormuş gibi oluyor.
3 harfli diye düşünmek istemiyorum.
zaten üşüdüğün için oluyor muhtemelen. üşüyen insanın üzerine kar yağar derler. üşüdüğün için geçici bir sıtma olayı oluyor ve bu devam ediyor. yani sakin olmalısın. o süreci sakin bir şekilde yürütmelisin yani.
pardon uyuyan insanın üzerine kar yağar derler
Reis sana şöyle söyleyim bu yaşamadan bilinmez Sana sabaha kadar desem ki beni bir varlık kalbimi çok sıkıyor desem Belki inanmayacaksın..
Benim evim merkezi sistem zaten aşırı sıcak oluyor üşüme gibi bir durumum yok
Üstüm açık asla yatamam zaten
bana da eskiden çok olurdu ama son yıllarda uyumadan önce çok idrar yapıyorum. yani bitse bile bekliyorum 5 dakika falan sürüyor dibine kadar bekliyorum yani. uzun yıllardır da olmadı. sanırım belkide dibinde idrar kaldığında oluyor. yani idrarın sıkışıyo farkında olmadan aslında çişin geliyo ama uyurken beyin bunu algılama sorunu yaşıyo sonrada bir kadınla sevişmeye falan başlıyosun rüyanda sonrada orgazm oluyosun yani. bilinçaltı olayı yani :(
Zaten normalde sabah namazına kadar alman gerekiyor
Kardeşim bazen imkan olmuyor diyorum sen Detay okumuyor musun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!