Aradığım gibi bir psikolog bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Ben aslında psikologlara güvenmeyen birisi olduğum için gitmedim hiç, Ayrıca belki gelecekte böyle bir kaydımın olması yapmak istediğim şeyler etkiler diye endişelerim de vardı. Birde obların böyle birini deli ilan edip herşeyden yasaklayabilmek gibi bir yetkileri varmış galiba, bir arkadaşımı neredeyse tıkıyorlarmış öyle anlatmıştı kendisi, korktum bende açıkçası çünkü çevremde hep "farklı" olduğumu hissettirmişlerdir. Ama artık yapamıyorum galiba...

Aradığım psikologu şöyle tanımlayabilirm:
1) Paraya değil insana değer veren (araştırmamda bundan şikayet eden çok kişinin yorumunu okudum.)

2) Özel piskologların kayıtları gelecek için size sorun yaratmıyormuş galiba, o yüzden özel (yanlışsam düzeltin lütfen gitmeyeyim hiç baştan XD)

3) Ağzı sıkı biri... Söz vermiş olsalarda insanız sonuçta her şey olabilir. (Anlatacağım şeylerden bazıları az da olsa bilindik olan bazı insanları kapsadığı için onları herhangi bir yönden olumsuz etkilemesini istemiyorum.)

4) Saçm gelebilir ama... Beni içeri tıkmaycak biri. Arkadaşımı psikoloğu sinirlenmiş diye tıkmak istemiş saçma bir olaydan o yüzden öyle gücünü kötü kullanmasın. (İnanın bana o arkadaşımdan daha çok tıkılmak için sebebim var.)

5) Açık görüşlü biri, bazı insanlar farklı eğilimleri olan çocuklarını / arkadaşları düzelsin diye onları müslüman piskologlara götürüyorlar. (Güya "günah" diyecek çocuk düzelecek vs..)

Not: müslümanların hepsi kapalı görüşlü demiyorum sadece insanlar özellikle bu konular için bunu vurguluyorlar. "müslüman piskologa götür düzelir. " falan diye.

6) Mümkünse kadın bir psikolog. (Şey erkeklerle ilgili bazı sorunlarım var diye konuşurken çekinirim diye düşünüyorum. Ama erkek olsa profosyonel yaklaşacaksa gerçekten daha az sorun edebilirim belki..)

Örnek: Kız bir arkadaşım gelecek kaygısından gitmiş, psikolog ona "Boş ver sen çok güzelsin 😉) demiş falan.
Aradığım gibi bir psikolog bilen var mı?