Bir - iki hafta geçici olarak kullandı, mide bulantısı geçince kesti. Öbür verdiği ilaç mide koruyucudur muhtemelen. Düzenli kullanırsan rahatlatır bence.
Bir şey demediyse bitene kadar kullan sadece. Bitirdiğinde hala geçmemiş olursa yine gidersin doktora. Eğer bulantın kendiliğinden kesilirse, Motilium'u bırakabilirsin bence ama öbürünü kutu bitene kadar kullan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
esom mideni rahatlatır, asit seviyesini azaltıp, ekşime hissini giderip, bulantıyı hafifletir, motilium ise antiemetik, bulantıya karşı kusmayı engeller.
Bunları hayatım boyunca mi kullanmalıyım peki ilac bitene kadar mi
tabii ki ilaç bitene kadar
mide bulantısının kaynağını bulmak lazım. bulantı sağlık sorununa vücudun verdiği bir tepkidir. hastalık değildir.
Motilium'u babam ameliyattan sonra kullandı, mide bulantısını kesmesi için.
Kesti mi peki bidaha kullandı mi
Bir - iki hafta geçici olarak kullandı, mide bulantısı geçince kesti. Öbür verdiği ilaç mide koruyucudur muhtemelen. Düzenli kullanırsan rahatlatır bence.
Ben şeyi soramadım doktora bu ilaclari boyle hayatım boyunca mi kullanıcam bitene kadar mi yanı geçince bende birakmalimiyim
Bir şey demediyse bitene kadar kullan sadece. Bitirdiğinde hala geçmemiş olursa yine gidersin doktora. Eğer bulantın kendiliğinden kesilirse, Motilium'u bırakabilirsin bence ama öbürünü kutu bitene kadar kullan.
Sıklıkla mide şikayetleri olanlarda kullanılır. Bulantı, kusma, mide hareketlerinde yavaşlık, şişkinlik gibi şikâyetlerde verilen bir ilaçtır
Motilium kendim de kullandım mide bulantısı üzerinde etkisi oldukça iyi
Bir kutu mu kullanmıştın sadece kokularda midemi cok bulandırıyor benim hamilelik givi durumum yokta koku da cok etkiliyor umarım geçirir bu ilac 😫
Evet bir kutu kullandım
Kokulara olan hassasiyetin bir haftaya kadar ancak geçer
İlac kac günde tam etki gösterdi
Üçüncü gün de
Teşekkür ederim
Hayır kullanmadım gaviscon vermişti bir ara doktorum
Doktor yoktur burada diye düşünüyorum o yüzden iç sen
Gaviscon içiyorum ben de
Mide bulantın mi vardı
Evet
İlaçtan Uzak dur
Hamile olmayasın