AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gece uykudan uyandırıyo mu problemlerin yani gece tam uykunun ortasında bir ağrıyla falan uyanıyor musun?
Hayır uyanıyorum
Utanmıyorum uykudan ama inşallah bunu duyduktan sonra olmaz öyle bir şey
hayır hayır yani sunun icin söyledim gece vücut dinlenmeye geçer vücutta ciddi bir sıkıntı varsa gece çok ağrır uyuduğun zamanda uykudan uyandırır bu ağrı ve bir daha uyutmaz. eğer böyle bir sorunun yoksa durum psikolojiktir. psikolojikse çok dertlenmene gerek yok bırak psikolojik olsun ciddi bir sorun olmasın yani
☺️ Teşekkürler umarım psikolojik bir sorundur
psikolojik psikolojik merak etme ben damdan düşen kişiyim ☺☺
Valla durduk yerde hastalık beğeniyorum
bende öyleydim alıştım psikiyatra gittim citoles 10mg verdi 2.5 senedir onu kullanıyorum. he tamamen çare değil ama eskisinden çok çok daha rahatım
Sizde her fiziksel belirtiyi kansere yoruyormuydunuz peki
sadece kanser mi? kalp krizi beyin kanaması mide kanaması ne ararsan vardı. az mı koştum acillere ölüyorum sanarak. arabaların önüne attım kendimi beni hastaneye götür diye. he hiç yardım etmiyo kimse millet komple şerefsiz olmuş onu da öğrenmiş oldum bu da bir hayat tecrübesi oldu. ama şu an iyiyim yani atlattım Allah'a Şükür o günleri.
İnşallah bende atlatacağım
atlatacaksın tabi ki. sıkıntıya düştüğün de yaz bana buradan. bu yorumlardan yaz. ben sana her zaman destek olurum. yıllarca bu konuları araştırdım sana da yardımcı olurum yani
Çok teşekkür ederim sürekli aklıma takılıyor bazı şeyler sizin gibi bilgili biriyle konuşmak iyi olur☺️
tabi tabi istediğin kadar yazabilirsin hiç sıkılmam merak etme milletin oflayıp poflamasını çekme biliyorum çünkü insanlara birkaç kere söyledikten sonra hemen oflayıp puflamaya başlarlar
Evet sürekli bu konulardan bahsettiğim için insanlar artık böyle şeylerden bahsedince konuyu gecistiriyorlar
Şimdi aklıma takılan bir şey var kolon kanseri 15-16 yaşında olur mu?☺️
genlerde kolon kanseri var mı yani baba da anne de ya da birinci derece akrabalar diyim
Kolon kanseri yok ama annemin akrabalarında lösemi var
o kadar uzağa gideceğini sanmıyorum. ayrıca lösemi çok daha farklı bir kanser türü. yani bu kanser olsun kalp krizi olsun beyin kanaması şeker hastalığı ve daha birçok şey genlerle alakalı. benim mesela 1. dereceden akrabalarım hep kanserden öldü. bizde başka bir ölüm şekli hatırlamıyorum ben ama onlarda tabi en az 40 yaşından sonra falan yakalanma yani. hani o kadar küçük yaş yok. o yaşlarda olmak için birazda engelli olmak lazım sanırım. yani engelli doğmak eksik doğmak lazım yok di mi engellilik bir durumun falan ayrıca 16 yaşında mısın sen?
Bir engellilik durumu yok
yani o zaman çok zor. sen muhtemelen internete bakmışsındır oradan görmüşsündür ve bu tanıyı koymuşsundur kendine. onlar tıklanıp etkileşim almak için özellikle yapıyorlar bunu. örneğin ben bir kolon kanseri olan kişiyle konuşmuştum 55 yaşlarında falandı nereden anladınız dedim adam 6 ay boyunca ishal oldum geçmeyince kontrol ettirdim kolon kanseri çıktı dedi. ki durumu da iyiydi yani tedavi iyi gidiyo dedi sağlıklı görünüyordu.
Anladım çok teşekkür ederim ☺️
rica ederim kendini ne zaman kötü hissedersen bir şeyden falan şüphelenirsen yine yaz burdan ☺
İyi günler umarım rahatsız etmiyorumdur sizce benim bağırsak sorunum huzursuz bağırsak sendromu olabilir mi ailemde genel bir bağırsak sorunu var da genetik mi acaba bu durum
ne rahatsızlığı yaa öyle şey olur mu hiç. evet genetik. biz de de annemde ve yeğenimde de var ben de de var. huzursuz bağirsak sendromu hastalığı bağırsaklardaki çözülemeyen hastalıkların genel adı yani. o da muhtemelen psikolojik oluyo işte. ben 2.5 senedir falan citoles kullanıyorum. bir zararını görmedim sadece kilo aldırıyo ama onu da sporla atıyorum. istersen git devlet hastanesine psikiyatr versin sana iyi gelir yani muhtemelen bundan iyi olursun.
yani ne rahatsızliği derken rahatsızlık vermiyosun anlamadında söyledim. istediğin zaman hiç cekinme sorularini elimden geldigince cevaplarim
Teşekkür ederim sorarken biraz çekindim doğrusu
çekinme çekinme. bende yaşıyorum yaa. o kadar araştırdım ettim bu bilgileri sana da ileticem tabi ki turşusunu mu kurucam
Banada yardımcı olun lütfen atlatamıyorum Sağlık anksiyetesini
Mesaj attim size
Merhaba şu an nasılsınız bende aynı durumdayım da
hastalık hastalığı değil mi
Evet bende hastalık hastaligi var mı yoksa gerçekten mi hastayım onu merak ediyorum
vesveseleri dikkate alma
Bende çok var ama nasıl dikkate almayayım
umursamaqaa
Çok zorrrr
biliyorummm. zamanlal olur