Sağlık Lazerden sonra kaşıntı oluyor 1 hafta 10 gün sürüyor normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Lazerden sonra kaşıntı oluyor 1 hafta 10 gün sürüyor normal mi?Tüm vücut lazere gidiyorum sadece alt bacakta oluyor. Lazerden sonra kaşıntı oluyor 1 hafta 10 gün sürüyor normal mi? Cevapla Kaş Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl sen bitlenmiş olabilirsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sadece bacaklarimmi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl sana özel başlık kullanmaları lazımdı kullanmadılarsa bu yüzden olmuştur Yorumla Soran +1 yıl Ama diğer bolgelerde bir sorun yok sadece alt bacak Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl mikrop kaptın geçmiş olsun sana özel başlık kullanmadığı için Yorumla Soran +1 yıl Diğer bölgeler? Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl yahu neden uzatıyorsun ilk orana sürmüş oran kapmış bu kadar basit Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Normal kimisinde hassas ten 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Ama diğer bölgelerde tyok sadece alt bacağımda kaşıntı ve sarı morluklar var Yorumla Sertmmm +1 yıl Merak lanma olabilir kol altında kaşıntı ya da bikini bölgesinde var mı kaşıntı Yorumla Soran +1 yıl Hayir sadece alt bacak Yorumla Sertmmm +1 yıl Kaç gün oldu yaptirali Yorumla Soran +1 yıl 7 gün Yorumla Sertmmm +1 yıl İlk mi bu seans Yorumla Soran +1 yıl 2. Seans Yorumla Sertmmm +1 yıl İlminde oldumu böyle Yorumla Soran +1 yıl Kaşıntı olmuştu yanlış hatirlamiyorsam yine alt bacakta ama sanırım daha kısa sürmüştü Yorumla Soran +1 yıl Sarı morluklar olmamıştı ama Yorumla Sertmmm +1 yıl 2 güne geçer diğer seans ne zaman nasıl epilasyon fark ettimi Yorumla Soran +1 yıl 1 haftadirr geçmedi amaa Yorumla Soran +1 yıl Yani şu an iyi gi i epilasyon Yorumla Sertmmm +1 yıl Nasıl neler fark etti özel biliyorum ama sordum Yorumla Sertmmm +1 yıl Mikrop yok sıkma canini Yorumla Soran +1 yıl Daha fark yokta dökülme oluyor Yorumla Soran +1 yıl Emin misnz Yorumla Sertmmm +1 yıl Eminim tabiki bu tras bıçağı ya da jilet değil bu olay Yorumla Soran +1 yıl Ya şimdi bu sarı morluk belirtilerine baktım lösemi belirtisi diyor Google ben 3 ay once kan tahlili yaptirmistim bir sorun gozukmuyordu. 3 ayda tahlil değişir mi acaba ya Yorumla Sertmmm +1 yıl Değişmez çok kafana takıyorsan sabah sağlık ocağına git kafan rahatlar Yorumla Soran +1 yıl Randevu baktım az önce 1 hazirana verdiler dahiliye Yorumla Sertmmm +1 yıl Sağlık ocağına git baksın acilse onlar hemen sevk yapar Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekkurler Yorumla Sertmmm +1 yıl Yazıp haber cer bana mutlaka lütfen durumunu Yorumla Sertmmm +1 yıl Tamam mı yaz rica ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekkurleer Yorumla Sertmmm +1 yıl Takıp et mulaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen bitlenmiş olabilirsin
Sadece bacaklarimmi
😂😂
sana özel başlık kullanmaları lazımdı kullanmadılarsa bu yüzden olmuştur
Ama diğer bolgelerde bir sorun yok sadece alt bacak
mikrop kaptın geçmiş olsun sana özel başlık kullanmadığı için
Diğer bölgeler?
yahu neden uzatıyorsun ilk orana sürmüş oran kapmış bu kadar basit
Normal kimisinde hassas ten
Ama diğer bölgelerde tyok sadece alt bacağımda kaşıntı ve sarı morluklar var
Merak lanma olabilir kol altında kaşıntı ya da bikini bölgesinde var mı kaşıntı
Hayir sadece alt bacak
Kaç gün oldu yaptirali
7 gün
İlk mi bu seans
2. Seans
İlminde oldumu böyle
Kaşıntı olmuştu yanlış hatirlamiyorsam yine alt bacakta ama sanırım daha kısa sürmüştü
Sarı morluklar olmamıştı ama
2 güne geçer diğer seans ne zaman nasıl epilasyon fark ettimi
1 haftadirr geçmedi amaa
Yani şu an iyi gi i epilasyon
Nasıl neler fark etti özel biliyorum ama sordum
Mikrop yok sıkma canini
Daha fark yokta dökülme oluyor
Emin misnz
Eminim tabiki bu tras bıçağı ya da jilet değil bu olay
Ya şimdi bu sarı morluk belirtilerine baktım lösemi belirtisi diyor Google ben 3 ay once kan tahlili yaptirmistim bir sorun gozukmuyordu. 3 ayda tahlil değişir mi acaba ya
Değişmez çok kafana takıyorsan sabah sağlık ocağına git kafan rahatlar
Randevu baktım az önce 1 hazirana verdiler dahiliye
Sağlık ocağına git baksın acilse onlar hemen sevk yapar
Tamam tesekkurler
Yazıp haber cer bana mutlaka lütfen durumunu
Tamam mı yaz rica ediyorum
Tamam tesekkurleer
Takıp et mulaka