Daha zamanı var. 10 seansta bitme garantisini verdiler mi diye emin olsaydın keşke. Çünkü bitme garantisini genelde 12-14 seansta veriyorlar. Daha 4. Seansta seyrekleşir evet ama şu an bunu söylemek için erken. 10 seans bile bana yeterli gelmedi ama sen bilirsin.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bitme garantisi vermediler hatta o garantiyi verenlere inanmayın dediler
Buz lazer jilete vurunca daha da cogalmis Cikmayan yerlerde cikmaya baslamis
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Normal, Koltuk altı ve özel bölge dahil mi
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet oralarda da tam dökülme yok özellikle genitalde dış kısımda gözle görülür fark var ama iç tarafa doğru azalma çok az
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben sadece koltuk altı ve özel bölgeme yaptırmak istiyorum geri kalan bölgedeki kıllarımdan memnunum, malum erkeğim sonuçta ama lazer özel bölge özellikle başak bölgesine zarar verir mi diye korkuyorum
Soran
+1 yıl
Bence vermez çünkü o kadar derine inmiyor diye biliyorum tüy köküne kadar nüfus ediyor ama yine de güzel bir yere yaptır çok araştırdım ben de
Cevap sahibi
+1 yıl
Teşekkür ederim araştıracam, Lazer kıl köklerini yakarak yok ediyor başaklar için de ısı iyi bişey değil o yüzden vücudun dışındalar, Vücuttan 1 derece daha soğuk, Kısırlık yaparsa diye korkuyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Öyle olmasa şimdiye çoktan yaptırmıştım çünkü o bölgelerimde kıl görmeye dahi tahammül edemiyorum, En ufak uzayınca hemen kesiyorum bu da birkaç günde bir kesmem gerekiyor demek, Bu hem zahmetli hem de başaklarda aşırı tahriş ve yanma yapıyor