İlaç dahi kullansam geçmiyor başımın ağrısı çok kötü bir durum gözüme vurmaya başladı artık?
Geçmek bilmeyen baş ağrısı için ne yapabilirim?

Öncelikle bir ağrı kesici al ilacı aldıktan 10 dakika sonra sıcak duşa girmeni ve suyun altında 10-15 dakika beklemeni öneriyorum. Duştan çıktıktan sonra kısa süreli bir rahatlaman olmuş olacak yaklaşık 10-15 dakikalık bir süre bu süre zarfında sıcak suyun etkisiyle mayışmış olacaksın zaten ve hemen uyu. Zaten ağrın kesilecek.
Denedim aynn geçiyor ama sabah tekrar başlıyor
O zaman bir nöröloji uzmanına görün. Baş ağrısın türlü türlü sebepleri vardır geçmeyen baş ağrısı sıkıntılı olabilir.
Pek önem veren biri değilim kendime önemsemiyorumda ama baş ağrısı nedeniyle uyku girmiyor gözüme
Doktor en çabuk sekilde
Öncelikle ağrının neden kaynaklı olduğunu tespit et ne tarafı ağrıyor sonra evde ona göre bir yol izle geçmezse doktora randevu al saan verebileceğim tavsiye soğuktan uzak dur sıcak duşa gir kafanı iyicd kurut ağrı kesicileri çok kullanma bol su iç limon sık suya iç tuz kullanmayı kes şeker kullanma fazla tabiki neden olduğunu bilsem daha net cevap veririm yoruma yanıt olarak ne tarafının agirdigini yaz üst taraf mı anlın mı
Bol su iç bazen vücut susuz kaldığı için de baş ağrısı olur. Günde 2 şişe maden suyu iç kandaki yağ oranını dengeler. Baş ağrısından bende de var maden suyu iyi geliyor
Migren olabilir tabiki 15 gün süren ataklarım olmuştu ama ağrı kesicilerinde baş ağrısı yaptığını unutmayın her gün alıyorsanız bu da zincirleme devam ettirir ağrınızı. Gerilim tipi baş ağrısı da yaşıyor olabilirsiniz fazla stresli bi dönemde misiniz acaba.
Bence güzelce dinlenin ışıksız bir odada fazla ekrana bakmayın hafif beslenin umarım biran önce geçer ağrınız
Cevap
2Cevap
Soğuk kompleks uygula. Devamlı böyle baş ağrın varsa Nörolojiye gitmeni öneririm..
Buz bile koydum ama yok tekrardan başladı
O zaman karanlık bir ortamda yarım saat kadar uyumaya çalış..
teşekkür ederim deniycem
Yazma ile sık kafani vicks sür karanlık ortam dinlemeye çalua
Acile git
Çok ilgileniyorlarda sanki
Ne zamandır ağrıyor
10gundur
Doktora git.
Gittim ilaç verdi gönderdi ama ilacın etkisi geçince tekrar başlıyor
10 gündür ağrıdığını söyledin mi
10gun önce gittim ama geçmiyor delircem ekrana dahi bakamıyorum
Ekrana bakmamalısın zaten aslında. Gözlerini kapat. Kaşlarının başlangıç kısımlarına bastır masaj yap. Şakaklarına bastır. Masaj yap.
Aslında haklısın deniycem
Özel masaj bölgelerini biliyorum da anlatması ölüm 😀
Deneyimlisin ozmn sen baksana
Evet biliyorum yerleri
Çok iyi
Direkt geçiyor aslında. Nasıl iyileşme var mı?
Telefonu bırakırsam sana yazamam uyunca deniycem
Umarım geçer, geçmiş olsun
teşekkür ederim:)
Rica ederim 😇
Migren seninki bir nürolojiye git
Randevu bulursam inşallah gitcem
En İyi Cevap