Yüzünü soğuk suyla yıka bol su iç geçmezse bi peçeteye biraz kolonya dök ve alnına koy yavaş yavaş çekiyo ağrıyı saçma gelebilir ama denedim onayladım😂😂😂
Islak mendil varya onu suda yıka biraz o ilacı gitsin sonra üstüne kolonya dök ıslat tabi biraz kuru kalmasın başına koy ama sürekli tutma tut çek alıcaktır yavaş yavaş
Annemin bi anda aklına geldi biliyomusun öyle yapalım dedi bi yaptık anında faydasını gördüm.1 ay önce grip oldum öyle bi baş ağrım vardı ki sanki başımı sıkıyolardı delirdim kolonyayı yapınca anındaa gitti mucize gibi geldi
Annenşn ellerinden öperim sende bana mucize gibi geldin valla 😂 ciddi anlamda kafamı duvara vurma isteğimden çıkamıyordum sanki kafamı kemerle sıkıştırıyorlar gibiydi
Bu arada son dakika yine soruyu güncelliyordum fark ettim bu sefer 😂😂😂 nedeni mi var benim soruda sohbet olacak bildirimi ben alacam sohneti onlar edecek ohh ne ala
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yüzünü soğuk suyla yıka bol su iç geçmezse bi peçeteye biraz kolonya dök ve alnına koy yavaş yavaş çekiyo ağrıyı saçma gelebilir ama denedim onayladım😂😂😂
Gerçekten mi tam ıslak mı olması lazım
Islak mendil varya onu suda yıka biraz o ilacı gitsin sonra üstüne kolonya dök ıslat tabi biraz kuru kalmasın başına koy ama sürekli tutma tut çek alıcaktır yavaş yavaş
Denedim bakalım biraz rahatlama var gibi
İnşallah geçer ya çok kötü baş ağrısı benim aşırı vardı geçenlerde öyle geçti
İnşallah şu an biraz yatıştı dayanamıyordum
Sevindim valla gözlerinide kapat emin ol geçicek fazla tutma kızartıyo azıcık cildi
Bu ağrı bitsin yüzüm soyulsa umrumda değil 😂
😂😂😂 haber ver bana ya merak ediyorum geçicekmi diye bi iyilik yapıyım dedim inşallah sonuç iyi olur😂
Bende merak ve acıyla bekliyorum ama dedim gibi daha iyi yatıştı gibi biraz kolanyanın yakması ve uyuşukluk var
Aynennn öyle oluyo demekkiii geçicek başardık😂
Çok sağol valla başardık gibi 😂 yalnız bu ağrının sebebini de kafama takmadım değil
Gerçekten bende merak ettim benim reglden dolayı oldu o kadar ağrım. Senin sık sık mı oluyo?
Aşırı sık sık değil ama zaman zaman oluyor bu çok şiddetliydi kafamı duvara vuracak raddeye geldim
Havalardan olabilir bide yorulmuşsundur belki ya
Evet bu hafta yoğundum son 2 gün uyku düzensizliği oldu acaba bu da etkiler mi sence
Uykusuzluk öyle çok etkiliyo kii en önemli sebebi hatta. Sebebide bulduk no problem 😂
Doktoru bulduk desene 😂 bakalım denicem düzenli şekilde yine ağrırsa randevu şart sanırım
Bide duş al ağrıyı hissettiğin anda ılık suyla
Aklımdaydı geç oldu diye almadım 10 gibi yapmıştım diyen peki ağrı kesici olarsk en kuvvetlisi hangisi oluyor
Dolorex. Diş ağrısında bile çok etkili bi ağrı kesici onu kullanabilirsin
Bundan sonra bulunduracam kolanya baya iyimiş yalnız ilk kez duydum bu yöntemi
Annemin bi anda aklına geldi biliyomusun öyle yapalım dedi bi yaptık anında faydasını gördüm.1 ay önce grip oldum öyle bi baş ağrım vardı ki sanki başımı sıkıyolardı delirdim kolonyayı yapınca anındaa gitti mucize gibi geldi
Annenşn ellerinden öperim sende bana mucize gibi geldin valla 😂 ciddi anlamda kafamı duvara vurma isteğimden çıkamıyordum sanki kafamı kemerle sıkıştırıyorlar gibiydi
Sevindim valla geçmesine ☺️
Çok sağ ol 🌸 yarın o haptan da alacam ummadık yerde başıma gelirse sıkıntı
Al mutlaka bulunsun yanında kolonyayıda eksik etme bence
🤣🤣🤣🤣
Kolanya biraz kafa yapmış 😂
Ay cidden çarpıcak bi gün benide 🤣🤣🤣
Soruyu güncellemişim koptum 😂😂 çok mu kullanıyorsun sende 😂
Güncelleyip bana yazıcağını oraya yazdınnn🤣🤣 regl olmaktan olmaya müthiş ağrı yapıyo pislik ya😂😂
Umarım düzenlidir o da yoksa uçarsın 😂
Yok düzenli iyi kiii😂😂
Yine güncellediiii🤣🤣🤣🤣
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Kolanya yasaklanmalı 🤣🤣🤣🤣
İçtinmi naptın ya🤣🤣🤣
İyi gelince biraz abarttım yanlara falan hep peçeteyi tuttum dakşkalarca ama çok iyi geldi 😋
Oh süper o zaman bide şimdi güzel bi uyku tamamdır 😂
Ahh uyuyabilsem birde ona da sirke sür deme şimdi 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 meditasyon videoları aç onları dinleyerek mışıl mışıl uyursun
Off içimi okudun benim uyuma şeklim bu zaten ya da osmanlı tarihinin videoları falan 😂
Yok ya tarih kasar bi yerden sonra kesinlikle meditasyon videoları bir numara😂
Evet bazen de sesli kitap açıyorum iyi oluyor bu da kötü alışkanlık ha aslında sessiz olunca uyuyamıyor insan 😄
Eveettt sinir oluyorum öyle olur olmaz ses geliyo😂😂
Soruyu güncellecim diye aklım çıkıyor fobi oldu 🤣🤣
Hooppp var mı sorun 😂😂😂
Yok çok şükür şimdilik. Olursada kolanyam var kutsal damacana gibi 🤣
Ahahhahahahahhah helal sana ağrımaz merak etme kolonyayla dibini söktük sanırım🤣🤣
Öyle gibi valla 40 düşünsem aklıma gelmezdi bıgün spray olanını bile aldım 🤣
İyi yapmışsın kolonya gerekli ya içilmediği sürece no problem 😂😂🤣
Dün içsem heralde bugün sizleri izliyor olurdum hahah sürdüğüm halde yorum yazmayı tutturamadım 😁
Ne güldüm gece yaaa🤣🤣🤣🤣
Bende hatta millet deli olmuştur güncellemelere utandım bir an🤣
Yok sabahın 5 i olduğu için malum uyku durumu herkes normal karşılamıştır🤣🤣🤣
Ben olsam küfürü basardım yalan yok 🤣 başlarım başına soruna da haha
Bende şey edebilirdim🤣🤣🤣🤣
Sen sabırlı gibisin ben direk patlardım 😂 kolanyamla bayıltır ihma ederim önce 🤣
İmha ooo 😂🤣🤣🤣
Kolanya favorim artık 😁😁
👍👍😂😂😂
🤣😁.
Küfür yemeyim soru sahibinden 😂 burdan yazim iyiyim ya baya hemde ahah
Ahahhahahahaha sevindimm 😂😂 küfür ederdi valla bizim sohbet uzadığı için 😂
Etmemesi için sebep yok kendimden yola çıkarsam affetmem engeli çakarım 🤣 muhabbeti bıçak gibi bölerim 😁
Aynen uzadı seninle rekoru yapmış oldum ahah
Aşk olsun ya😂😂😂
Bayaa uzadı özelde sohbet ettik sanki 😂
Niye aşk olsun sohbette ben yoksam kimse edemez 🤣
Özeline bakmıştım aslında kapalıydı 🤣
Nedenmiş😂😂😂
Kapalı evet
İstek atman lazım😂😂
Bu arada son dakika yine soruyu güncelliyordum fark ettim bu sefer 😂😂😂 nedeni mi var benim soruda sohbet olacak bildirimi ben alacam sohneti onlar edecek ohh ne ala
İstek atacaktım sa sen kşmseyi etmiyon diye mal gibi kalırım ortada dedim 😂😂
Amaaannn güncelleme🤣🤣🤣
At at😂
Şiddetli hale gelmeden önce ağrı kesici atsaydin iyi olurdu şimdi atsan anca biraz uyursan dindirir acıyı
Ağrı kesici iç ve bol bol su iç
Ağrı kesici? Ve masaj
2 hap içtim etki etmedi masaj denedim aynı
O zaman Allah şifa versin de yapacak bişi yok
Ağrı kesici
Başını soguk suyun altına koy 2 3 daka gecer
Duş al ağrı kesici
odağını dağıt
Anlamadım?
başka yere odaklan baş ağrından
Arveles iç.