Geçen gece uyku felci oldum sanki beyinimin ortası çok çalışıyor gibi bir his vardı ve hiç bir kasımı hareket ettireremedim hareket ettirmeye odaklandım kurtuldum. peki neden olur? Sırt üstü yatmak kötü mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Uyku felci sadece bir gece değil her gece olan bir şey. Uyurken uzuvlarına zarar gelmemesi için beynin uzuvlarını kilitler. Senin dediğin şey uzuvlardan önce uyanmak. Çok nadir olur.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekürler cevabı için.
En İyi Cevaplar
Vucut yorgun kafa dinc veya tam tersi durumda kisin arabayi calistirirsinda isinmasini beklersin ya yurumek icin aynen oyle oluyor uykuya hazirlama esneme hareketleri ve sizip kalmamak onune gecmek icin yeterli olacaktir yani telefon basinda uyuma kanka duzgunce yat yatagina ve uyumaya niyetlen
Sayet ruya icinde ruya goruyorsan birkac sefer uyandigini ve hatta kalkip gittigini falan goruyorsan bu karabasan bu kesin sizip kalmaktan kaynaklaniyor bide yastik onemli faktor boynuna bisey dokunmasin yeterli oku yat kankaaa maazallah ihlas felak nas falan02 Yorumla- Soran1 yıl
Yorumun için teşekkürler uyku saatlerimi değiştircem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- 1 yıl
bilgim yok ama doktora görünn
01 Yorumla- Soran1 yıl
Hangi bölüme?
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
O nasil oluyor anlamadim
01 Yorumla- Soran1 yıl
Kankim uyku felci Halk arasında karabasan olarak adlandırılır yaşanan serayo kişiden kişiye değişebilir ben şöyle yaşadım; gözleri açtım bugün vücudum kilitli başımın ortasından bir ses geliyor gibi patlıcak gibi odada sanki biri var gibi his geliyor o korku, panik, oluyor bende elimi oynamaya odaklandım uyandım.
- 1 yıl
Cok oluyor bende korkarak uyanıyorum
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ağa xper nasıl artırırım en yüksek kademe lazım?
- 1 yıl
Konu neee? Yorum nee? Benim rüyaların saçmalık seviyesi
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
İlk defa duydum
07 Yorumla- Soran1 yıl
Kanki uyku felci Halk arasında karabasan deniliyor aklına gelir ailede yaşanır böyle durumlar
- Cevap sahibi1 yıl
Hee bildim
- Cevap sahibi1 yıl
İğne batırmalısın o karabasana
- Soran1 yıl
Neden karabasana iğne batırılmasınki? Ben bunu yaşarken hiç bişi görmedim gözüm açık sadece oda biri var gibi korku, his, panik vardı.
- Cevap sahibi1 yıl
İğne batırırsan insan olur ve sana gelen kara basan değil bence çünkü sesin çıkmaz nefes alamazsın bağırmak istersin olmaz biraz araştır sen bunu dediklerimi anlarsın
- 1 yıl
Sözde: iğne batırabilirsen istediğin şey gerçekleşiyormuş tabi bu durum zor olduğu için kimsenin ki gerçekleşmemiş
- Soran1 yıl
Anladım, teşekürler!
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Evet, kötü
01 Yorumla- Soran1 yıl
Bencede kötü reis.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi