Aslında şu anda kilo vermek düşüncesinden çıkma noktasında olabilirsin, çünkü kilolu bir görüntün yok.
Kilo bağlantısından çıkarak, estetik görüntü düşüncesine yönelsen daha iyi olur gibi. Yani fit bir görüntüye ulaşmak, onu yaparken zaten kilon da buna uygun noktaya gelecektir.
Başta kardiyo olmak üzere ağırlık egzersizleri de ekleyerek spora odaklanmalısın artık, kilo düşüncesinden çıkarak.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Spor salonuna gidiyorsan boy kilo ve yağ oranı ölçümü yaptır ona göre yağ yakma veya kilo verme konusuna yoğunlaş, görünüşte normal gibisin birde sen nasıl hissediyorsun en önemli nokta senin ne istediğin 👍 daha zayıfken daha iyi hissediyorum kendimi diyorsan kilo vermeye devam 😊
Hemcinslerimin aşağılamak yerine motivasyon vermesine bayılıyorum. Bazı insanların güzellik algısı yüzünden psikolojim bozulma noktasındaydı. Teşekkür ederim güzel yorumun için 🫂💖
oo süper manken gibisiniz kilo vermeyin hatta 15 kg almanız gerekiyor (dalga öyle geçilmez böyle geçilir insanca yardım etmeye çalıştım zira fotoğrafta 83 kg durmuyorsunuz anlaşıldı ergen muhabatti bana göre değil yazmayın bana)
Dalga geçmedim gerçeği söyledim 1. İkincisi boy kilo bilgisi yazmama sebebim de bu. İnsanların kilosunu göstermeyebilir ya da fazla gösterebilir. Spor yaptığım için vücudum sıkı. Kilomu göstermiyorum bu yüzden boy kilo bilgisi yazmadım. Kilo olarak değil de görünüş olarak değerlendirin diye
Kasım var. Ağırlık da çalışıyorum. Beslenme şeklim sabah: haşlanmış yumurta, domates salatalık yeşillik, öğlen yemeklerim değişiyor tavuk pilav ya da sebze yemeği akşamları ton balıklı salata ya da salatalıklı yoğurt