Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen böyle 2 haftada 4-5 kilo almam lazımzaten 5 kilo yeter bana çok etkili bir yönteminiz var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya yeter artıkkk yaaa ağlıycam küçüklüğümden beri çok zayıf bir insanım ve hareketliyimde 165 boy 47-48 kilo arasında gidip geliyorum ve bundan acayip sıkıldım herkes dalga geçiyor kemik gibisin diyor artık ne yapacağımı şaşırdım doktora gittim iştah açıcı ilaçlar verdi ama bende bir işe yaramadı yesem bile kilo alamıyorum ya ne yapıcam lütfen böyle kısa sürede kilo alma yöntemi verin lütfennn.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben burada kafayi yemisim kilo veremiyorum diye sen almak istiyorsun zayif ol ne güzel iste
Öyle olmuyor işte kilo vermek ne kadar zorsa almak daha zor hiçbir şey sana olmuyor bosbol zayıf olmak bildiğiniz gibi güzel değil yakışmıyor ideal kilo 53 olmam lazım
Bence almak kolay sürekli ye uyurken ye hareketsiz oldugun saatlerde ye sagliksiz sekilde degil yani abur cuburla kilo almaya çalisma daha cok karbonhidrat de yag orani yüksek olan seyleri ye
Valla uyurken hep ekmek arası bir şeyler yiyiyorum sabah 1 ekmek yiyorum başka ne yiyim mesela lütfen tavsiye
Pardon uyumadan önce diyecektim
Karbonhidratti artir, kilo almak için Protein tozlari satiliyo bir spor hocayla konus protein tozu al iç.
www.trendyol.com/.../mass-gainer-3600-gr-cikolata-aromali-kilo-almaya-yardimci-hacim-kutle-kas-karbonhidrat-tozu-p-215801700
Karbonhidrat tozu yaz çikiyo kilo aldiriyo
Sizce işe yarıyor mu
Evet yariyo tabi düzenli içersen yarar, yorumlari oku alanlar hep memnun.
Hemen araştırıyorum çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek umarim istedigin olur 🌸
Umarım🌞
Zayıflık kadar güzel şey mi var
Ya yemin ediyorum kimse beni anlamıyor🤦🏻♀️ benim sahip olduğum iskelet vücut herkes benimle dalga geçiyor kemik gibisin diyor boyum uzun olduğundan zayıflıktan belim biraz kambur gibi oluyor daha ne olsun 5 kilo ihtiyacım var sadece 5 kilo çok istiyorum ama olmuyor daha yeni mutfağa girdim bir porsiyon yemek yedim ama yaramıyor
Kıskançlara aldırma
Daha ne istiyon? :)
Çok zayıfım bunu istemiyorum bana yakışmıyor🤦🏻♀️
Bence sana öyle geliyordur
Tek bana değil çevremdekiler de öyle diyor
Görmeden bişey diyemem ama zayıf olmak iyidir.
Her gün lor peynirli yeşil mercimek piyasi tüketiniz _remeron tablet alınız aceip kilo aldırır hemde kafa dağınıklığı na iyi gelir
@isterseninanma o nasıl bir şey nereden bulabilirim
Eczane ye söyle ezzacı verir
Kilo Almanın en kestirme yolu koyunun kuyruk yagıyla her gün çorba yapacaksın bunu tükedeçeksin ikinci yöntem remoren tablet alınız aceip kilo aldırır hemde kafa dağınıklığı na iyi gelir
doktora gittin mi
Evet gittim iştah açicı verdi kullandım ama olmadı bir şey
yaşını yazmamışsın 20 li yaşlardan sonra kilo değişebiliyor
19 yaşındayım ve sanmıyorum sanırım genetik ablam benimle aynı kiloda 1 kilo fazlam
48 çok zayıf değil aslında kilo alıcam diye sağlıksız beslenme sakın
Benim boyum 1.65 ve yani şöyle diyim çok afedersiniz özel bölgeler dediğimiz yerlerim bile belli olmadığı için yakışmıyor çöp adam gibiyim
haftada 1 2 gün kolojen içeren çorba kesin tüket yağ oranın az o yüzden öyle olabiliyor