Merhaba, Yaklaşık 15 gün önce mutfaktayken bir anda dişlerim ikiye ayrılarak birbirine çarpmaya, halüsinasyon görmeye, gözüm kararmaya başladı. Ömrümde ilk kez böyle bir şey yaşadım. Beynim yandı ve sonra çenemi tutunurken çarptım, dişim kırıldı. Sonrasında bütün gün halsizdim.
Acile gittiğimizde güzel bir yemek ve çikolatadan yaklaşık 2 saat sonra tokluk kan şekerim 80 civarında çıktı. Açlık kan şekerim normal seyrediyor dün yapılanda Glukoz 78 çıktı ama tokluk gün içinde çok düşüyor. Dizlerim titriyor, gözlerimde baskı oluyor, bulanık görme, şuur kaybı, hatırlamama.
Babamın kısmındaki akrabalarımızın hepsi şeker hastası. Hba1c değeri %5.5 çıktı. Referans üst Aralık %5.6.
B12 ve Ferritin konusunda çocukluğumdan beri sorun yaşıyorum. 3 ay önce 7 çıktı Ferritin. İğne oldum, günlük. Şu anda B12, D vitamini, Magnezyum ve Çinko kullanıyorum. Ferritin 11-308 aralığı olması lazım. 3 ay önce 7 çıkan değerim 5 çıktı.
Son 1 yılda çabam olmadan 12 kg verdim. İştahım da azalma da var. Mide ağrısı, baş ağrısı, göz kararması, halsizlik, eklem ağrısı çok yaşıyorum. Ferritin ve tam kan sayımında değerlerim de düşüklük var, bir çoğunda. Bulunduğumuz yerde hastane ve doktor sıkıntısı da mevcut. Yardımcı olabilecek biri olursa çok memnun olurum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer