HİPOSPADİAS ( PEYGAMBER SÜNNETİ) ?

21 yaşındayım. Hipospadias (Peygamber Sünneti) rahatsızlığı bende mevcut gercekten piskolojik olarak insanı yıpratıyor. Ameliyat olmama rağmen ama ne ameliyat yapmasa daha iyi yani o derece :( neyse peniste azda olsa egrilik ve ciddi manada yırtılma meydana geldi zamanla ve doktora gerçekten hiç gitmek istemiyorum. Üzerimde bir guvensizlik mevcut hemde baya özgüven eksikliği var. Ne yapacağımıda cidden bilmiyorum. 21 yaşından sonrada duzelecek gibi durmuyor yani ne 1 ne 2 ameliyat internette gördüğüm kadarı ile 10 kere ameliyat olupta başarılı sonuçlar elde etmemiş insanlar var. Evlilik desem benim için hayatL yani zor bela bazı şeylerden tat alıyorum. Hiç bir kızlada konuşamıyorum. Ne Yapmalıyım Sizce Kızlar Siz Böyle Birini Kabul Edermisiniz Acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
21 yaşındayım. Hipospadias (Peygamber Sünneti) rahatsızlığı bende mevcut gercekten piskolojik olarak insanı yıpratıyor. Ameliyat olmama rağmen ama ne ameliyat yapmasa daha iyi yani o derece neyse peniste azda olsa egrilik ve ciddi manada yırtılma meydana geldi zamanla ve doktora gerçekten hiç gitmek istemiyorum. Üzerimde bir guvensizlik mevcut hemde baya özgüven eksikliği var. Ne yapacağımıda cidden bilmiyorum. 21 yaşından sonrada duzelecek gibi durmuyor yani ne yapmalıyım sizce?
HİPOSPADİAS ( PEYGAMBER SÜNNETİ) ?