Sağlık Yanlışlıkla ağzıma 1 damla kolonya kaçtı, gözüm bozulur diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? lionel_onurinho Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 yanlışlıkla ağzıma 1 damla kolonya kaçtı görme yetim bozulur diye korkuyorum nolur yardım edin lütfen Güncellemeler+1 yıl ACİİİİİİLLLLLLLLL Yanlışlıkla ağzıma 1 damla kolonya kaçtı, gözüm bozulur diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl lıkır lıkır içmedin netice de nolcak bi damlayla evham yapma 0 0 Yorumla
fittenkitten Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Ne alaka yaHiç içmediniz mi gerçekten 0 0 Yorumla
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hemen hastaneye koş kanser olabilirsin 0 1 Yorumla lionel_onurinho +1 yıl 15 20 dk dır araştırma yapıyorum kanser hariç her şey gördüm Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim bi arkadaş kafa yapıyo diye içiyomuş, ona bişey olmadıysa sana da olmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
lıkır lıkır içmedin netice de nolcak bi damlayla evham yapma
Ne alaka ya
Hiç içmediniz mi gerçekten
hemen hastaneye koş kanser olabilirsin
15 20 dk dır araştırma yapıyorum kanser hariç her şey gördüm
Bir damlayla olmazsın
Bir şey olmaz
Benim bi arkadaş kafa yapıyo diye içiyomuş, ona bişey olmadıysa sana da olmaz.