Cumartesi akşamı uyurken hissettim ağrıyı pazar günü öğleden sonra şiddetlendi pazartesi şişmişti salı günü sabah doktora gittim antibiyotik verdi şişlik inince çekileceğini söyledi şimdi gitgide daha fazla artıyor şişlik gözümü tüm kapladı özellikle uyuyunca artıyor galiba yanlışmı uyuyorum yoksa normal mi ne zaman gider şişlik lütfen yardımcı olun😔
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Davar gibi yiyip diş fırçalamazsan 6 ay bir ağzı içi diş temizleme yapmazsan olacağı mı bu
Ne alaka tamam ben dişlerimi sabah fırçalamıyorum ama akşam fırçalıyorum bu diş küçüklükten kalma sadece kökü var karşılıklı sol üstte de aynı dişten karşılıklı kırık çürümüş doktor ikiside çekilecek dedi onun dışında sağlıklı dişlerim zaten şişlik gözümü kapladığı için korktum
Kapalısın değil mi cahil Müslüman ailede yaşıyorsunuz ne eğitim var ne de medeniyet veriyorlar eline kurani kerim denen saçmalığını sonra böyle oluyor
Konunun kapalılıkla Müslümanlıkla kuranla ne alakası var Müslümanım ama açığım şimdi kapalılara mı geçiyor cahilllere felan diş apsesi anlayamadım asıl sen cahilin önde gidenisin konunun bir alakası yokken nereye baglamissin dislerimdeki kırık çok küçüklükten kalma sana acıyorum beni gerçekten güldürdün 🤣
Tabi güleceksin Müslümanlık dalgalık ondandır açığım Müslümanım diyor birde diyor Müslümanlıkta açık yoktur başörtü zorunludur önce neye inandığını öğren
İnstagramın var mı ordan konuşalım burada sana laf anlatılamayacak belli😊
Ne yapacaksın nikaha alacaksın beni
Birde eksi atmış neden zoruna gitti
Bak kibar olmaya çalışıyorum ama gerçekten anlamıyorsun madem yüzleşmeye yuzun yok korkaksin arkadan atıp tutuyorsun o zaman sana yol verip doğruları anlatmazsam vicdanım rahat etmez kendini çok akıllı sanma sanane milletinin dininden ibadetinden herkesin günahı dini kendine ben heralde anladığıma göre müslüman değilsin ben sana soruyormuyum niye çok eziksin diye kendini modern zannediyorsun bu yüzden bir havan var herkesi ezikleyebilecegini sanıyorsun aklınca cahil cahil konuşma bir başkasına da böyle yazma çok gülerler sana ☺️☺️☺️gerçekten aşırı gıcık oldum bir insan bu kadar cahil olamaz olmamalı yol yakınken kendine çeki düzen ver 😊
Ben atmadım atsam da n'olacak birilerine kötü söz söyleyince havalı olmuyorsun
Benim mi yüzüm yok ben mi korkağım ekle o zaman jokersiz45 yiyorsa ekle
Ve ayrıca da ben kimsenin dinini engellemiyorum gerçekleri söylüyorum sen bu gerçekleri görmezden geliyorsan o senin sorunun ben kendimi modern ve ya sütün görmüyorum öyle insan da değilim beni, tanısan böyle konuşmazsın bana gülen halk önce kendi haline baksın ağzı açıktan kokuyor koyun gibi halk mı bana gülecek fakirlik cahillik yobazlık barbarlık üst seviyede de
Havalı olmak için söylemedim gerçekleri söyledim ülkenin %77 si diş fırçalamıyor kabul et
Takip ettim sende beni et mesaj gelirmi gelmez mi bilmiyorum gizli hesap o yüzden dmye bak sonra çıkarız. insan gibi yaşıyorum lütfen kötü yerlere çekme yanlış anlamaya çok musaitsin çünkü
*yazıyorum
İnstagramını mı sildin
Ben silmedim en son sana mesaj attım yazmadın hatta bir kez daha yazdım yine cevap vermedin artık dedim bu yazmaz diye bende yazmadım
Yaptığın yanlış gerçekten bide engellemişsin beni ben sana bir şeyde demedim sanki benden kurtulmak için bahane aradın bana laf sokmaktan belli neyse sen bilirsin daha artık uğraşamayacağım çocukla uğraşır gibi senle uğraşıyorum bebek gibisin olgun değilsin kusura bakma da gerçi yaşına göre normal buluyorum ergen psikolojisi insan gibi konuşabilirdik demek ki olmuyor anlaşamıyoruz neyse tanıştığıma memnun oldum hayatta başarılar sana kendine iyi bak
Doktoruna danışsan daha iyi olur
Antibiyotik kullanacaksın
Salı akşamından beri kullanıyorum ne zamana etki eder
3. Günden sonra
tekrar gitmelisin diş hekimine