Rahim ağzı kanseri akciğer, karaciğer göğüS metastazı var hastada, hasta 46 yaşında ve 5 yıldır kanser hastası. Kurtulacağına inanıyor, sosyal medyada eski fotoğraflarını paylaşıyor. Cidden inanmış buna. Sizce bu evrede kurtulma oranı nedir? Bu hastaların ortalama yaşam süresi nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
*Hasta ben değilim.
Rahim ağzı kanseri metastaz yapmış hasta ortalama ne kadar yaşar?
Gerçekliğin farkına sonradan varırsa terminal evreye girince kendine bir şey yapabilir, sonunda farkına varırsa atak geçirebilirmiş. Dediğim gibi aynı zamanda sanrısal bozukluk var kendisinde, şizofreni hastası…
Doktorun verdiği şizofreni haplarını kullanmayı kesti fakat kanser için tedavi görüyor. Şizofreni tedavisi kesildiği için sanrıları iyice arttı, psikozda.. kimse çaktırmıyor herkes rol yapıyor. En son tanıdığın Instagram hesabına girip kendi hesabından paylaştığı fotoyu beğenmiş, işin acısı bu yaptıklarının farkında değil
Sanırım sizde yok ya da var siz görmediniz. Devletin bu tarz bir hizmeti varmış benim annemin çalıştığı hastanede de vardı. Ölmek üzere olan hastayı psikolojik olarak rahatlatmak amaçlı imam gorevlendirmisler öbür dünyaya hazırlık gibi
Öyle ama inancı tam insanlar için geçerli bu. Hasta öyle birisi değil… estetikleri eridi diye depresyona girdi, rakı içemiyor diye buhranda.. bu yüzden eski fotolarını paylaşıp milletten destek bekliyor. Herkes rol yapıyor sosyal medyada.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah yardım etsin yayılıyor çok kötü 😔😔
Bence uzun sürmez. Fakat hasta kurtulacağına kendini inandırmış, aynı zamanda psikoz hastası. Bırakalım inansın mı? Doktorlar pek olumlu konuşmuyoR
İnansın en azından mutlu ölür
Gerçekliğin farkına sonradan varırsa terminal evreye girince kendine bir şey yapabilir, sonunda farkına varırsa atak geçirebilirmiş. Dediğim gibi aynı zamanda sanrısal bozukluk var kendisinde, şizofreni hastası…
Çok üzüldüm o halde doktoru dinlemek en mantıklısı
Doktorun verdiği şizofreni haplarını kullanmayı kesti fakat kanser için tedavi görüyor. Şizofreni tedavisi kesildiği için sanrıları iyice arttı, psikozda.. kimse çaktırmıyor herkes rol yapıyor. En son tanıdığın Instagram hesabına girip kendi hesabından paylaştığı fotoyu beğenmiş, işin acısı bu yaptıklarının farkında değil
Allahım aklımızı elimizden almasın ona da hayırlı ölümler nasip etsin inşallah. Mecburen rol yapılacak başka çare kalmamış.
Kesinlikle öyle, akıl sağlığı çok önemli
Onkoloji servisinde imam var mı? Var diyorlardı da benim akrabam için merak ettiğim için soruyorum
Hayır, tıbbi kurumlarda imam olduğunu pek sanmıyorum. Onkolog dr bulabilirsiniz. Neden sordunuz?
Sanırım sizde yok ya da var siz görmediniz. Devletin bu tarz bir hizmeti varmış benim annemin çalıştığı hastanede de vardı. Ölmek üzere olan hastayı psikolojik olarak rahatlatmak amaçlı imam gorevlendirmisler öbür dünyaya hazırlık gibi
Ben ilk defa duyuyorum.
Netten baktım şimdi, var diye gözüküyor.
Allah düşürmesin tabi de Çok güzel bir hizmet. Ben de çok şaşırdım
Aa ne güzel
Öyle ama inancı tam insanlar için geçerli bu. Hasta öyle birisi değil… estetikleri eridi diye depresyona girdi, rakı içemiyor diye buhranda.. bu yüzden eski fotolarını paylaşıp milletten destek bekliyor. Herkes rol yapıyor sosyal medyada.
allahım sağlık versin ona
Öldü ölecek. Yine de sağol…👍🏻
Kim bu