Bebekler dahil hepimizde kanser hücreleri mevcuttur. Vicuttaki sağlıklı hücreler kanser hücrelerini parçalayarak ilgili dokuları onarımlar yaparlar. Ne zaman ki sağlıklı hücreler kanserli hücreleri parçalama yetilerini kaybederler, işte o zaman o hücreler dokulara zarar verir ve kanser vücudu etkisi altına alırlar.
Kanserden korunmanın en temel yolu sağlıklı beslenmek ve egzersiz yapmaktan geçer. Bitkisel fototerapi bunu amaçlar ama sizin bahsettiğiniz hastanın durumunu net bilemediğim için bir şey söyleyemem.
Amcamı 42 yaşında kanserden kaybettim, tüm vücuda yayılmıştı. Biz öğrendikten sonra 1 ay hayatta kalabildi. Çok geç oldupu için doktorlar ameliyat yapmaya gerek bile görmediler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kim için soruyorsun, Allah şifa versin
Hangi bölgede
Kemik, göğüs, ciğerler, hemen hemen her yer
Çıkış bölgesi neresi? Nerelere metastaz yapmış?
Şöyle basitçe özetleyeyim size kanseri;
Bebekler dahil hepimizde kanser hücreleri mevcuttur. Vicuttaki sağlıklı hücreler kanser hücrelerini parçalayarak ilgili dokuları onarımlar yaparlar. Ne zaman ki sağlıklı hücreler kanserli hücreleri parçalama yetilerini kaybederler, işte o zaman o hücreler dokulara zarar verir ve kanser vücudu etkisi altına alırlar.
Kanserden korunmanın en temel yolu sağlıklı beslenmek ve egzersiz yapmaktan geçer. Bitkisel fototerapi bunu amaçlar ama sizin bahsettiğiniz hastanın durumunu net bilemediğim için bir şey söyleyemem.
Amcamı 42 yaşında kanserden kaybettim, tüm vücuda yayılmıştı. Biz öğrendikten sonra 1 ay hayatta kalabildi. Çok geç oldupu için doktorlar ameliyat yapmaya gerek bile görmediler
Rahim ağzı kanseri. Hasta 46 yaşında.
Amcanıza Allah rahmet eylesin bu arada…
Nerelere metastaz yapmış?
Yazdım üstte yazıyor her yer kemik dahil
Pet sonucu varsa paylaşabilirsiniz
🤣🤣🤣
Tüm vücuda yayıldıysa üzgünüm ama çok zamanı kalmamıştır hastanızın 😔
Neyi komik? Pet sonucuna göre bir şey söyleyebilirim diye sormuştum
Mukadderat
Soruya karşı sorular komik. Ortalama yaşam süresi uzak yayılımda nedir dedim. İlla vardır benzer süreçlere şahit olanlar
:))) iyi günler
Anlama yetiniz düşük.
Pet kanserin yayıldığı bölgeleri haritalar şeklinde gösterir. Siz yayılmış diyorsunuz ama ne ölcüde yayılmış vs öenlidir.
Yoğunsa 1 ay bile yaşam süresi kalmamışta olabilir, yoğun değilse birkaç yıl yaşamaya devam da edebilir
Gayet iyi algılıyorum ama yakınım değil, şahıs düşmanım ;) siz de çok önyargılısınız.
Düşmanınız da olabilir hern kim olursa olsunok büyğk acılar çekecek biri. Onuniçin üzgünüm