Bayılanlar, hastananlar hatta hayatını kaybedenler. Peki sizin sağlığınız nasıl?

Bayılanlar, hastananlar hatta hayatını kaybedenler. Peki sizin sağlığınız nasıl?
Fiziğim şahane ama bu günlerim çok kötü başım belada Dilan Çiçek Deniz beni rahatsız ediyor benle evlenmek istiyor birde ben herkese oy attım kararsızlıktan.
Yani kimseye oy atamadın 😂
Bir tek buna mı takıldın?
En mantıklısı oydu 😂
Hem fiziksel hem de mental olarak çökmüş durumdayım özellikle bir kadın olarak iktiradın yeniden seçilecek düşüncesi beni çok geriyor. Bekar kadınları 'sahiplendireceğiz' diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız umarım seçimi kazanamazlar benim hala umudum var çünkü George Orwell'ın dediği gibi "zeki bir insana en büyük işkence cahillerin tercih ettiği düzende yaşamaktır" deprem bölgesindeki insanların da farkına varmasını istiyorum o kadar can verdiniz iktidardan biri bile yardımınıza koşmadı üstüne üstlük bir de hakaret etti lütfen artık kendinize gelin bu bizim köprüden önceki son çıkışımız
Olması gereken "kadın" bakışı...
Keşke 🙏
O yüzden keşke 🙃
Afganistan ve İran'dan ders alınmamış, yaşayarak öğrenmeleri gerekiyor demek ki...
İran'da neler yaşandığını biliyorsun kadınlar dayatılan başörtü zorunluluğundan sıkılmışlar sürekli eylem yapıyorlar yani onlar şeriattan kurtulmak isterken bizimkiler tam tersi şeriat gelsin istiyorlar bilmiyorlar ki şeriat gelirse ülkenin hali ne olacak tabi dediğin gibi tüm bunları yaşayarak öğrenmeleri gerekiyor lakin kurunun yanında yaş da yanacak
Aynen öyle...
Umarım erken fark edilir de yanan yaş oranı çok çok az olur 🙏
Etkilemez olur mu beni fiziksel olarak çok etkiledi seçim öncesi sandığa gitmeden önce boyum 1.60 dı sandığa gittikten sonra biraz boydan çektim şimdi 1.58 im 🤣🤣
İlk kez böyle bir etki duydum 😂
Buda bir şey mi oy kullanmadan önce saçlarımda bir tsne beyaz yoktu oy kullandıktan sonra eve geldim sackarima beyazlar düşmüş 🤣🤣 10 yıl yaşlandım bee
😂🤣
Mental sağlığımı etkiledi. Neden hala anlamıyoruz daha ne gelmesi lazım başımıza...
Hiç bilmiyorum...
Deprem bölgesini, madenlerin olduğu yerleri falan gördükçe şaşkınlık miktarım daha da arttı.
Sence mental sağlığımız daha da kötü olur mu iki hafta sonra veya düzelir mi?
Off of ağzımı açmak istemiyorum hiç.. Alıcı satıcı ihtiyacını doğurur, cahil zalim ihtiyacını, köle efendi ihtiyacını ve talep arz ihtiyacını doğurur. Toplum neye ihtiyaç duyuyorsa talep ona göre hasıl olur. Eğitimli olmak kişisel bir sorumluluktur. Kişi dindarsa dinini araştırmak , sorgulamak ve öğrenmek zorundadır. Bu sorumluluğu olmayan, aklını kullanmaya zahmet etmeyen ve bir diğerinin aklını referans alan tembel insanlar toplumu felakete sürüklerler. O sebeple akıllı toplumlar bir lider tarafından yönetilir ve gelişirken, cahil toplumlar bir çoban tarafından güdülerek sömürülürler... Diyeyim sen anla..
Anladım ben onu 😀
Sana sorma sebebim buydu 😇
Teşekkürler 🙏
Teşekkür ederim )
Rica ederim 😀
Cevap
10Cevap
Başım zonkluyor. Ama o kadar sinirli değilim. 6 Mart 'ta Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladıktan sonra taksit taksit böldüm öfke ve üzüntümü. O yüzden kalp krizi geçirmedim bugün :D
Güzel taktik 😂
Taksit taksit ekleme yaptılar ama anca bu kadar olmuş, bakalım daha hangi taksitler eklenecek.
Hep borç öder oldum tükendik eridik artık :D
Zaten son taksitler, olmazsa icra 😂
İcralık da bir şey kalmadı ki, direkt mahpus bence
O da doğru 😂
Ha ha ha daha ikinci tur var birde ülkenin sahip olamadığı istikrar yüzünden cekeceklerimiz var 😂😂😂
Var gibi 🙃
fazlasıyla yıprandım artık hayırlısı neyse o olsun demekle yetiniyorum tüm umudum gençliğim ve mutluluğum sömürüldü
Hayırlısı senin yıpranman telafi edilirse olur 😇
Dünden beri mental sağlığım hiç iyi değil sonuçta hepimizin geleceği söz konusu
Kesinlikle...
Fiziksel bir etkisi olmadı ama daha bir agresifleştim.
O pek çok kişide oldu galiba...
Oy veremiyorum yabanciyim oy Hakkimda olsa vermem kimseye bence cok yanlis bir secim yapmislar baska biri olacakti aday ortasini bulacaklardi
Yani fiziksel olarak olmasa da mental ve kafa olarak yorgunluk oldu
Tabi etkiledi 19 yaşındayım 50 yaşında gibi hissediyorum bitirdi beni
🙁
Şaşım şaşım şaşırıyorum.
Neden? 😀
Tercihlere saygı duymak bazen çok can sıkıcı olabiliyor.
Doğru...
O zaman, saygı duyulanların saygı duyacağı zamanların gelmesi umuduyla 🙏
Umarım.
İnanın sinirini bozuyorlar
En çok olan etki bu galiba...
Galiba
Etkiledi. Metal sağlığım yerinde değil.
Dinlenebilecek misin peki? 🙁
Sanmıyorum. Biraz zamana ihtiyacım var
evet hayattan ümidim kalmadı
Belki bu durum değişir...
ne değişecek meclis çoğunluğu cumhur ittifakında. hüdapar bile meclise girdi mk.
Evet beni daha mutlu bir insan yaptı. Her seçimde böyle olurum çünkü reis'in Allah'ın izniyle kazanacağını bilirim her seferinde
Dominant biri misin
@LovePiston sanane
Üye isminden şeetmiştim
@LovePiston off🤦🏻♀️
Gencecik çocukları dinden müslümanlıktan soğuttunuz
@Merrtfurkann neden
@eminehanımdiyeceksin nedenmi eğitimsizliğinizi dine dayatırsanız saçma sapan alakasız şeyleri Allaha dine bağlarsanız pırıl pırıl gelmekte olan nesili dinden soğutuyorsunuz
KK Cumartesi anıtkabire ziyarete gitti diye 70 yaşındaki bir ucube KK puta tapıyor dinsiz oylar RTE diyor haha
@Merrtfurkann Eğitimsizliğinizi dine dayatan sizsiniz asıl. Müslüman gibi görünüp Müslüman olmayan biri bir kötülük yapsa siz o kişiyi değil İslam'ı kötülüyorsunuz. Az önce de biri çarşaflı kadın fotoğrafı paylaşıp bunlar yüzünden geri kaldık demiş. Daha çok misal var da bu söylediklerim yeter de artar
Evet o kadar eğitimsiz bir nesilsinizki başınızdaki çoban nederse öyledir en iyisini o bilir diyorsunuz neyse tartısmıcam seninle tartısmak için beyninin olması lazım kusura bakma ağır bir söz oldu ama öyle
@Merrtfurkann tartışma zaten bunun üzerine ne söyleyebilirsin ki
Bu ülke beni çıldırtacak çok aptal var.
Migrenim tuttu gece boyunca basım ağrıdı
🙁
Sinirlerim bozuldu fiziksel. olarak etkilemedi
Yoo takilmam öyle şeylere olacağına varır hersey
Oy vermedim ben 🙄 2
Aaaa 🙄
Tekrarda kullanacak mısın peki?
Sabah çok yoğunluk oldu cidden, nefes almak bile zormuş bazı yerlerde.
Yalnız Pp'nin hakkını vermen lazım 😎
Her zaman 🤩
Hem o hem de oy kullanarak 😀
Oy hakkı 😎
Hiç kolay elde edilmedi bu...
Bak bir de bunu yaşamamış 😂
Mutlaka yaşa ikincide 😀
Reis kazanacak
🤣
Gayet iyiyim 😏
Sen zaten Fransızsın 😂
Ayyynen öyle bak çözdün sen 😂