+1 yılKorkulacak hiçbir şey yok. İlk olarak çekilecek dişin olduğu bölgeyi uyuşturacak. Sonra "bak fazla baskı uygularsam, acı olursa elini kaldır, ben dururum" falan deyip seni rahatlatacak. O seni rahatlatmasa bile acı olursa sen durumu dediğim şekilde uyararak belirtirsin, farklı şekilde tekrar dişi kavramaya çalışır, ilgili bölge tam olarak uyuşmadıysa biraz daha bekler veya duruma göre bir iğne daha vurur. En fazla on dakika içerisinde bir dişi çekecektir ve sen muhtemelen hiçbir şey hissetmeyeceksin iyi bir dişçiyse. Sonra oraya bir tampon koyup sana bir ağrı kesici yazacaktır. Eve gittiğinde uyuşturucu iğnenin etkisi geçmeye başlayınca hafif bir sızı oluşacaktır ilgili bölgede. Ağrı kesiciyi alınca da hiçbir sorun kalmaz. Şahsen ben ağrı kesici kullanmadan o ufak sızıya katlanmıştım, öyle aman aman bir sızı değil yani. İki farklı dişçiye gittim şimdiye kadar, ikisinde de süreç bu şekilde işledi.
Yalnız dişçiden çıktıktan sonra hafif çarpık bir ağızla yürüyebilirsin yolda. Yanağına dokunup o yanağın kendine ait olmadığını ve sanki yün bir battaniyeye dokunuyormuş gibi oluyorsun. Epey komik bir his. :)01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) teşekkür ederim :))
En İyi Cevaplar
Dişçiye gidip de ölen olmadı ^^
96 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yılevet :((
Soran+1 yıltamam :))
Soran+1 yılÖlmedim :D
Korkulucak bir şey gerçekten yok. Sağlıgın icin disciye gitmen sart. benim annem de öyleydi dişleri cürüktü hep git git diyoduk korkuyodu gitmiyodu en sonunda babamla beraber gittiler ve hic bir sorun olmadı hatta annem daha mutlu diyoki 1 sene boşu boşuna zaman kaybetmisim. Dişler çok önemlidir saglık acısından da her hastalıgın altında diş yatar. Emin ol ve arastırmada yapabilirsin. Bende dişciden korkmam ve igne olmaktan seve seve giderim yani, saglık varsa işin ucunda seve seve yaparım. Benimde çürük dişiim vardı 4,5 tane dolgu oldu inan hic acı cekmedim. Tabi herkes icin durum farklıda böyle yaptıkça ağrıların fazlalasacak canın acıyacak ki acıyormus attıgın soruya göre. Aksatmadan git derim, cidden korkulacak birşey yok. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)) gittim ve korkulacak birsey yokmuş anladım
Bende dişçiye gitmekten çok korkardım, 1.5 sene neredeyse diş ağrısı çektim sürekli apse yapıyordu yanağımın yanında ek bir yanak şeklinde dolaşıyordum sürekli antibiyotik kullanıyordum bir süreden sonra antibiyotikte fayda etmemeye başladı ve ağrısı gerçekten çok kötüydü en sonunda çektirmem gerekti ve dişçiye gittim ama nasıl korkuyorum sonra doktor iğneyi yaptı canım yandı evet ama sonrasında 25 dakika belki daha fazla uyuşmasını bekledi ve çekti, çekme sırasında hiç ağrı acı falan hissetmedim ve sonra keşke daha önceden gelseydim hiç o ağrıları çekmeseydim dedim. Sende korkularını yen ve dişçiye git, ağrısını çekmektense dişini çektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
1,88 95 kg adamım. Ve ilk kez dişçiye 4 5 ay önce gittim. Çok korkuyordum. Ama dişçi mükemmel biri çıktı. Artık sohbet için bile gidiyorum. Dişçi çok önemli kimisi eli ağır ve suratsız. Ama sen görünce kanının kaynadığı eli hafif ve hastasına bebek gibi bakabilecek dişçi bulursan kaçırma. Bana şey diyordu 3 yaşında ki çocuklara yapıyorum bunu korkak şey. Gerçi sende koca bebeksin :) dişçi abla arada korkuyorum deyince sus la diyordu beni bir gülme alıyordu. En utandığımda ilk kez gittim ağzıma bakarken sıvıyı çeken makina yı istedi ufak bir pompa gibi bende bilmiyorum tabi yandan çalışan onu uzatınca korktum. Abla dedim ağzıma mı sokacaksın onu ve tarihi cevabı tahmin etmişsinizdir :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) teşekkürler
+1 yılwww.yerelgundem.com/.../49de215_b.jpg gitmezsen ileride böyle olur
i.milliyet.com.tr/.../fft99_mf3187697.Jpeg gidersen böyle olur.. tercih senin 3 saniye iğne acısı duyacaksın sadece sonrasında lime lime dograsalar acı hissetmiyorsun :D yatıp işlemin bitmesini bekliyorsun =)17 Yorumla
Soran+1 yıl:(( Teşekkürler
- +1 yıl
Korktuguna değmiyor hiç bir şey emin ol iğneyi yiyince :D
Soran+1 yılirkiliyorum igne demeyin lütfen
- +1 yıl
Neyinden korkuyorsun ki :D iğne yapmadan önce sprey sıkıyor zaten 2 dk içinde uyuşuyor ağzın iğneyi bile hissetmiyorsun :D batırırken boşa korkuyorsun gitsen emin ol anlayacaksın demek istediğimi ve karar seni güzelliğini seviyorsan dişlerininde bunda ne kadar önemli olduğunu düşün ve ona göre karar ver ve yemek yerken ki zorluklar gece sabahlara kadar süren ağrılar 1 saat içinde bitebilir sence bu acıyı çekmeli mi yoksa kurtulmalı mı unutma her geçen gün dişlerin için kötüye gider belki kurtulacak dişin var iken kaybedebilirsin =(
Soran+1 yılikna oldum akşam gidiyorum :))
- +1 yıl
Emin ol kendine şunu diyeceksin ben bu kadar niye kendime acı çektirmişim uykusuz geçen gecelere mi acırsın yoksa o çektiğin ağrılarımı =) sonra sen kendin her gün gitmek isteyeceksin =)) insan bilmediği şeyden korkar
Soran+1 yılHaklısın tabii..
Ne gitcen yaa boşver dişçiyi... Alkol koy dişine. Bide karanfil çiğne, günde bir antibiyotik al. Geçer. Sonuçta boöle bayağı ağrı çekcen. Daha kötüye gidecek çürükse parça parça kırılmalar başlayacak, ete kadar inecek koşa koşa gideceksin ve inanılmaz bir ameliyat gerçekleştirecek o kökleri ordan almak için.. Kuzenim yaptı da aynı şeyi köpek gibi bağırırsın zamanında gitmezsen, Gi, dersen mimik bir iğne ve geçti bitti olur...
Ama bence gitme, Testere filmi gibi olur sonra bize video aatarsın izleriz gece..07 Yorumla
Soran+1 yılgittim
Soran+1 yıl:)) randevu alddım
Soran+1 yıl:)) su iç
Soran+1 yıl:D :D
Git git benim anamı ağlattılar üç seneyi geçti. İçimde bir burukluk var. Büyük ama arka taraflardaki Dişim gitti hem de ihmalkarlık yüzünden :) direk çekti. Acımadı bayandı birde damak falan kalmadı delik deşik etti. Bir daha dişçiye uğramadım ondan sonra bir kendime gelemedim :)
09 Yorumla
Soran+1 yılGitmeden önce göndermiş olsaydın gitmezdim :D
Soran+1 yılDişi ne yapacaktın
Soran+1 yılBenim ki de kadındı
Soran+1 yılCekmedi kanal tedavisi gördüm
+1 yılÇok hoş bir his. Allah herkese yaşatsın diyorum. İğneyi vururken duyduğun acı, dişin altından damağa sokup dişi yukarı kaldırması, çevire çevire çıkarması, tampon yaparken verdiği acı. Çok hoş. + Bu acı son bulduğunda edineceğin mutluluk çok daha iyi oluyor.
Can yanması çok güzel bir şey, rahatlık hissine kapılmanı sağlıyor. Canın yanmasaydı böyle bir şey olmazdı. Ben seviyorum :D03 Yorumla
Soran+1 yılirkildim
- +1 yıl
Neden? Acı çektiğinde daha çok kendini korkutmak yerine, sonradan edineceğin rahatlık hissini benimsemek kötü bir şey mi? Böyle nazik bir şekilde yazmadım diye irkilmiş olabilirsin. :D
Soran+1 yılmuhtemelen..
Erken müdahale her daim önemlidir. Geciktirdikçe sorun daha çok büyür çektiğin acı artar ve sonuçta dişini kaybedebilirsin. Sonrasında kendi psikolojini bozar takma diş yaptırmak zorunda kalırsın ama korktuğun için onuda yaptıramazsın. Ağzında eksik diş olacağından gülümsemek senin için zor olur bu öz güven eksikliği yaratır sonrasında kendine güvenin azalır giderek asosyal bir tip olur ve sonuçta evde kalırsın
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(( aman allahım
Soran+1 yılevet..
Varya sırf o vurdukları küçücük iğne hafif acıtıyor ama sonra haleluya beybi diyorsun. O ağrıyan sızlayan pezo diş sanki mırıl mırıl uyuyor.
Sırf o iğne için doktora giderim. Veriyor morfini ve ağrı tak diye kesiliyor.
Alnımda yağ bezi vardı. Lokal anestezide o korkulan iğneden derimin 9 yerine vurdu. İşte o zaman sağlam acıyor. Nasıl kıvranmıştım :D03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dayandınn
- +1 yıl
Lokal anestezi de baya bir küfür ettim. En son bırak l*n yeter gidicem ben dedim acıdan. Tamam bitti dedi. Yalnız kemiğin hemen üstündeydi bez, onu alırken kemike dokandırdı baya acıdı. 29 dk çektim ama şimdi hafif bir yarar izi ve artık iğrenç görüntü yok. Sabır edicen, moral vericen emin ol çok rahat atlatıyorsun. çok kısa sürüyor vurulması, zaten uyuştuktan sonra oh be diyon.
Ben dişçiye gittiğimde parmak sokulmasından nefret ediyorum sadece. Akdeniz üniversitesindeki doktor haldır huldur dalmıştı elleriyle dişime. Böyleleri de var. Birde hocam hocam diye peşinde koşturuyorlar kadının...
Soran+1 yıl:D allah sabır vermiş sana
+1 yılDişçiden neden korkarlar anlamıyorum , küçükken hiç unutmam diş ağrısı yüzünden masaya kapanıp ağlamıştım masanın üstüne bir bardak su dökülmüş gibiydi suç dişçide değilki çürük diş ya çürük kalıpta ağrır ya da çekilirken ağrır çektirirsen kısa sürer bukadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
inan elin kanasa elini kucuk elma bicagiyla kessen azck kan aksa okadr canin yanar ve bugune kadar cekdigin acinin ne bos bir aci oldugunu anlarsn dişciye gidince igneden korkum var de o sana bir sey surcek igneyi bile hissetmeyceksn igneyi yednmi gerisi 10 dk iş
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
1. sınıfa giderken dişim çekilcekti hoşlandığım sarışın mavi gözlü kocaman yanaklı bir çocuk vardı. Her acı duyduğumda kendimi daha güzel olucaksın umur seni çok beğenicek diye teselli ederdim. Hiç dişçi korkum olmadı hatta aşı korkumuda sırf umur a cesur olduğumu kanıtlamak için sınıfta ilk aşıyı olarak yendim. Ne çocuktu bee şimdi görsem teşekkür etmek isterdim :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Süper
o ağrıyla nereye kadar yaşıyacagini sanıyorsun
her gecen gun daha beter olucak
ben kac kere gittim inan o kadar acili bir sey degil
allah ameliyat gostermesin ama zaten uyusturuyorlar artik anladin mi?
gitmezsen en son daha kotulu biter isin daha cok aci cekersin...
aklim yolu 1 dir...01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yılBAk knk ögrenci iken 2 çürük dişim vardı :) Dr ye gittim dolgu yapilacak dedi iğneyi vurdu dişarda bekle çagiracaz dedi :) tabi ben direk kaçtim:) sonra diş agrisi baş ağrısı kıç ağrısı çektim 2 sene sonra oldu 2çürük 6 çürük ve hepsi çekilip yerine yeni diş yapildi Buda bana 7000₺ mal oldu :)
09 Yorumla
Soran+1 yıl:(( tamam..
- +1 yıl
Ve inan bana gittiğinde bittikten sonra vay anasını bumuydu l*n diyeceksin ve sırtından çok büyük bir Yük kalkacak
Soran+1 yılteşekkürler umarım kaçmam
- +1 yıl
Hiç kurdanla ugraşirken diş etin kanamadımı be bir iğne başka hiç birşey hissetmezsin ağa ihmal etme
Soran+1 yıltamam igne demeyin
- +1 yıl
Onunda Çözümü var artık knk :) diş etine bir fis fis sıkıyorlar hepsi bu ama bunu doktorunla paylaş iğneden korktuğunu belirt :)
Soran+1 yıltamam teşşekür ederim :)
- +1 yıl
İşin rast gele :)
Soran+1 yılteşekkürler
Sana kısa bir özet geçim kanks; -) 4 yıl boyunca dişin ağrısını çektim çürüktü.. senin gibi düşünüyordum. En sonunda artık dayanamicak duruma geldim anlık bir anda gittim.
Yemin ediyorum doktor dişimi çekti ben hala bekliyorum kalksana dedi çekmicekmisin dedim güldü bitti dedi : ) artık hafif ağrıda bile gider çektiririm.03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) tamamm
Soran+1 yılgüveniyorum size :))
Gitme Diyim Ben Sana Damağına İğne Batırıyolar l*n !
Nası Acıyo Bilinmi Sen :D
Sonra Bişilerle Dişini Çürügü Kazıyolar ya da Penseyle Lop Die Çekiyolar
:D l*n Şaka BE :D
Git Be Nolacak :D Ucunda Ölüm Yok :D bir Uyusturucu İğne Yapıyolar Oda Diş Çektireceksen.
Eğer Çürük Varsa Dolgu Yapıyolar Çürüğü Temizleyip05 Yorumla
Soran+1 yıl:)) teşekkürler , gerçekten rahatladım boşuna korkmusum , böyle devam etseymis kaybedebilirmisim
+1 yılBir gün ortaokuldayız tamam mı çocuğun birinin bana omzu çarptı. Dedim ne oluyor. Sonra kavga ettik filan. Çürük dişi varmış yüzüne attığım yumruktan sonra düştü. Sonra geldi bana teşekkür etti. Sen olmasaydın ben bunun acısını çekiyordum diye. Ellerim şifa dağıtıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılistemem :))
- +1 yıl
Teklif var ısrar.
+1 yılartık dıscılerde modern cıhazlar var dısı cekerken bıle anlamıyorsunuz bende sızı cok korkardım ama ıkı ay once gıttım hıc bır sorun olmadı ınanın bana bıde bu dıscıye gore degısıyor tecrubelı olması gerek
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkürler
Agrin arttikca iltahap olusacak o iltahap koku yapacak sonra diger dislerinede gececek sonra dis etin cekilecek ve saglikli dislerini dahi kaybedeceksin. bunlari göz önünde bulundurarak gitme bakalim
Hersey SAGLIKLI DISLER GÜZEL GÜLÜSLER icin...01 Yorumla
Soran+1 yılgidiyorummm
+1 yılSorun büyük değilse yapılacak tedavi de aynı orantı da küçük olur, ben 2 defa kanal tedavisi gördüm, aynı anda. İlki iyiydi, hiç bir sıkıntı olmadı ama diğer taraftaki dişim için artık çok geç olduğundan bayan bir dişçi geldi çekmeye, sana anlatamam nasıl kanırttı dişimi. Gözlerimden yaş geldi (gerçi kuaförde yanaklarıma ağda yaptırırken de gözlerimden yaş gelir). Ama git konuş bence. :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D peki tamam
Bell ki çürük var. Temizlik yapacak. Dişçiye gidersen o elindeki çivi gibi iğneli törpüyle dişini oyar. Ben söyleyeyim sana. Yanık et kokusu alırsın. Bağırırsın. Kalksam kalkamazsın masadan. Bir ara sinirlere denk gelir törpü. İçin yanar, için yanar da konuşamazsın.
Bkz: Dost acı söyler00 YorumlaDolgu yaptırmaya gitmiştim. İğne yaptı farkında bile değildim uyuşunca anladım :)
Başladı bir şeyler yapmaya kanal tedavisi yapmışş nette görmüştüm korkuyodum bilmiyordum ki kanal tedavisi yapacağını sonra dolguyu yaptı. Yaaa biraz mantıklı düşünsek hanii, uyuşturuyolar niye korkuyosunuz ki
Genç yaşta damak dişmi kullanmak istiyosunuz00 Yorumla
+1 yılEğer bir an önce gitmezsen, o diş ağrın beynine vurur ve bu da kalbine vurarak sana zarar verir. Diş ağrısı öyle küçümsenecek bir şey değil maalesef. Hemen ilk fırsatta git.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılhadi gel beraber gidelim.. dişçi koltuğuna otur.. aç ağzını doktor ihtiyaca göre çeker veya tedavi yolunu seçer.. çekmede olsa lokal uyuşturmayla.. hiç acı gıumazsın canım.. geçmiş olsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
rica ederim..
şu var eski dekigibi degil artık dişçekimi , ilkönce ağzına sprey sıkılıyor igne vurmak için bu spreyden sonra igne yapılıyor hiç duymuyorsun bu ignenin vuruldugunu bile , sonra dişin çekilmiş.
013 Yorumla
Soran+1 yıl:( gidersem eger spreyi sıkmazsa cıkarım
Soran+1 yıldişçi daha makbuldür
Soran+1 yıl:(( babam eski bir asker
Soran+1 yıl:)) siz askerler sertsiniz almayayım
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılhala ağrıyor
Soran+1 yıl:)) tamamm
bak canıım eger agrı çekiyorsan agzında koku yapar.
malum agız kokusu insanlar arasındaki saygınlıgını azaltır. bence hemen bir an önce doktora git.
cevap verme lütfen. o kokuyu almak istemiyorum.04 Yorumla
Soran+1 yıl:D gitmeye karar verdim
Soran+1 yıl:D tamam
diş ağrısının yanında dişçiye girme korkusu hiç kalır
ben zevk alarak gidiyorum ağrıyan dişim cezasını çeksin istiyorum :)03 Yorumla
Soran+1 yıl:D zor oldu ama bende o kararı alıp gittim
Soran+1 yılTeşekkürler
Korkma ben iki kez gittim biri çekimdi diğerleri ise kanal tedavisi ve dolgu eğer uzman bir dentist ise hiç acımıyor kız korkma ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ☺
önce geçmiş olsun. her insanın yaşadıgı korkular bunlar. rtık çocuklarbile dişciden diş çektirmekten kokmuyor. işin zaten zor kısmı gitmiş. dolguda basit bir şey
00 Yorumla
+1 yılGit cnku o daha da ilerler seni mahvederm daha kötü şeyler yaşamak zorunda kalır dha büyük tedaviler görebilirsin :) bunu istemyosan gitmen lazm
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
O matkapla Çeneni Deliyolar ya han ises geliyor CCıızzuuuvvvv Diye işte Ona biityom yaa Çeneni yerindne Şöküyor resmen d d. S:d:sd. s. d. s. D:Sd. s. d.
şimdi ikna oldun mu?39 Yorumla
Soran+1 yılSeher :(((
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
:DDDD
+1 yılAy hemen dişci anımı anlatayım, en son 15 yaşında gittim, dişci dolgu yapıcaz dedi, arkasını dondu fırladım kaçtım dışarı, bidaha gitmedim.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(( off
Soran+1 yılbende aynı şeyi yaşıycam kesinn
+1 yıldişçi anım yok ama eğer bu şekilde devam edersen dişindeki sorun kalbine vurursa o zaman görürüm seni. hem dişinle hem kalbinle uğraşırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılDiş kalbe mi vuruyor? ilk defa duydum
- +1 yıl
sadece kalbe değil diğer organlara da vurabilir. iltihap dolaşım sistemiyle vücudunda dolaşıyor. araştır derim
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim..
- Sağlık konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılLise 2 de çektirmiştim. Dişim çürüktü bir gece çok ağrıdı dayanamayıp ağlamıştım sabahına gittim dişçiye kontrol etti çekilecek dedi tamam dedim çekilsin çekti ve rahatladım :)) Uyuşturuyor zaten bir şey hissetmiyorsun :)
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :))
- +1 yıl
Rica, gidebildin mi :))
Soran+1 yılGittim , korkulacak birsey yokmuş
- +1 yıl
Bir musibet bin nasihatten iyidir derdi hocam. Gerçekten de öyleymiş :))
Soran+1 yıl:)) nasihatler bana cesaret verdi
- +1 yıl
o (^_^) o
+1 yıl05 Yorumla
Soran+1 yılbaşlık bana yetti sagol..
- +1 yıl
ya şaka bir yana eic a katılıyorum :D
Soran+1 yılbu haberi paylaştıktan sonra mı :D
- +1 yıl
eveeet :D
+1 yıldis doktoruna gitmezsen tum dislerin daha cok curur agiz kokusu yapar kanaltedavisi gerekiyorsa sicak soguk bisey yiyip ictiginde elektrik carpilmis gibi bir his olur keske olsem dersin o yuzden git doktora
03 Yorumla
- +1 yıl
ve korkma hic acimiyo sen sadece bilinc altinda aciycak dedigin icin kendini oyle sartliyosun
Soran+1 yılmuhtemelen :))
+1 yılhttps://www.hekimim.com/haberler/sahte_disci.gif canın cok yanacak panpiş dost acı söyler ne yapıldığına da bağlı tabi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(( uff
+1 yılben diş hekimi asistanlığı yaptım ve çok güzel bişeydi seninde korkmana hiç gerek yok doktora söylersin benim dişim iyi uyuşmuyo kuvvetli bir uyuşturucu yapın diye ( genelde ultrakain kullanılır) hiç bişey hisetmessin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Diş doktoruna gittiğinde, eğer gerçekten iyi bir doktorsa, sadece yaptığı iğnenin acısını hafifçe hissedersin. O da çok abartılacak bir şey değildir. Gerisini hissetmezsin. Korkun yersiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm
al sana destek. bugun gitmessen baska zaman on kati daha cok acisini cekicen.. surekli git gel ve diger dislerinde sikinti olcak.. yiyosa gitme koltuk da bayilirsin sonra acidan.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet..
Korkma bence pozitif düşün, ama doktor hata yaparsa bide diş çekilecekse yanlışlıkla komple dişi sökerse (:D) kan kaybından sizlere ömür. Helva bol fıstıklı olsun Allah rahmet eylesin. Yinede sen sakın negatif düşünme.
016 Yorumla
Soran+1 yılKalbim.. güncelleme yaptım :D ha gitmeden önce gelseydi cevabın gitmezdim
Soran+1 yıl:)) uzun deyip geçmeyiniz kalbim.,
Soran+1 yılSen varsın :D
Soran+1 yılAllah razı olsun :)) kalbim
Soran+1 yılYaşıyorum ölmedim :D
Soran+1 yıl:(( ben helva istemiyorum
Soran+1 yılvasiyetimdir öldügümde makarna dagıtılacak :D
Soran+1 yılmakarna candır :)) hiç bıkmam yemekten
Soran+1 yıl:D şu an öldüğüme inandıra bilirsin
+1 yılİleride sayabilecegin kadar az ve gülmeye korkacagin bir tipin olmasın istiyorsan git ha diyosanki ben kahverengi itici bir dişe sahip olmak istiyorum gulmeyide sevmiyorum o zaman otur oturduğun yerde ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılgitmeye karar verdim ve gidiyorum :)
- +1 yıl
Bencede en doğrusunu yaparsın şimdiden geçmiş olsun
ben diş okuyorum emin ol anesteziden sonra hiçbirşey hissetmiyorsun sadece dokudaki baskıyı hissedersin o da acıtmaz seslerden de sakın korkma cihazlar ağzında sürtünmeden dolayı ses çıkartır sadece sert oldukları için
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :))
+1 yıldişçi fobim var ama en büyük pişmanlıklarımdan biri zamanında gitmemek. nekadar geç gidersen o kadar kötü oluyo ve internettende usta dişçileri araştır. en son gittiğim dişçi acıtmadan hallederdi ama oda sonradan emekli oldu :(
01 Yorumla
Ne olacak tam olarak disine,, ben eylulden beri tedavi oluyorum bir ay arayla hicbir aci olmuyor :) ustelik en son ki cekim 5 dak bile surmedi diyebilirim. Tabiki herkesin disi bir degil ve doktoru tabi... diydcegim o ki gitmelisin:)
02 Yorumla
Soran+1 yılgittim :))
Dolgu ile belki diş kurtarılabilir ama gitmeyip ertelersen kanal tedavisine ya da diş çekimine kadar uzar hem daha zahmetli ve acılı olur bunlar. ama elinde sonunda oraya gidersin geç olmadan git bence
03 Yorumla
Soran+1 yılkötünün kötüsü işte :(
Soran+1 yılteşekkürler
sakın 15-20 tl olan dişcilere gitme çok acıtıyor 70 tlyi bas özele git hiç hissetmiyorsun bile
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D sen ne zaman gittin
Dişciye ve dişe vurulan uyuşturucu ignelerın hastasıyım ben :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaman :))))
+1 yılHayatımda bir kere dişciye gittim 8 yaşında, bidahada gitmedim bütün dişlerimi kendim çektim. aklın varsa gitme
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(( iki saate gidiyorum
iğneyi hissetmiyosun bile be gidince korkacak bişeyin olmadığını anlıyacaksın ben ayda 1 gidiyorum kontrole çektirdim taktırdım bişey olmuyo özel hekime git ama devlet hastanesine gitme
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güncellendi sorum
+1 yılDiş korkunu değil dişinin diğer organlarına verdiği hasarı düşün... Ve eziyeti sonlandır niye çekiyorsun ki durdukta problem artacak sonra daha beter acı çekeceksin...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıldişin çürükse ağzın kokar insanları rahatsız edersin. ayrıca gitmişken bir de bakım yaptır. beyaz güzel dişlerin tavlayamayacağı kadın yok ;)
00 Yorumla
+1 yılDişçiye gidersen sennle sevgili olurum ama bu bana hediye oldu ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) hey allahım
- +1 yıl
İkna olmadın mı tuh be :D
+1 yılgecen hafta dişçiye gittigimde o. ç. ları dişcinin önünden arabamı çekti 160tl ödedim, gitme dişçiye filan cok sinirliyim :P
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D geçmiş olsun
Tanıdığım doktor bir abim var adı Onur onu tanısaydın kesinlikle korkmazdın onun koltuğuna oturunca acı çekmek bir yana kalsın eğleniyorum ahhhaha :D
00 Yorumla
+1 yılİstersen gitme. Çürük agzinda koku yapar. İnsanlar senden iğrenir. Sevgilinle öpüşemezsin :) gitme istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılıyygg
+1 yılBenim anılarım seni 40 gülük yola kacirir, o yuzden anilarimizi anlatmazsak senin acindan daha yararli olur:D
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam sagol
Kerpetenle cekiyolarmis tek tek.. ninem oyle dediydi simdi de oyle mi bilmiyom. tek anim ninemin anlatmasi oda akide sekeri yedigimde dendiydi.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(( bende hep duydum
+1 yılBir keresinde dişçi ye gittim hemşire bana sustalı neşter çekti doktor tecavüz etmeye çalıştı bende şırıngayı batırınca ikiside anaflaktik şoktan öldüler :D
04 Yorumla
Soran+1 yılsagol sagol
- +1 yıl
Arkadaşım git ama doktor kadın olmasın erkekler daha nazik :D
Soran+1 yılkadın olacak
- +1 yıl
kadına ben bile gitmem :D
en az 50 kere gitmişimdir çok iğrnç bir durum :P sadece bir kere acı çektim dolgu yaptırırken kadın hayvan gibi dişimin ırzına geçmişti meğersem acemiymiş :P
05 Yorumla
Soran+1 yıl:(( oysss
Soran+1 yıldolgu olur sanırım ,, igne korkutuyor
Soran+1 yılderin degil :)) aldıgım en güzel haber :))
eskısı gibi igneler buyuk degil simdi cok ınce ve hiç hissetmiyorsun igneden sonra zaten bir sıkıntı kalmıyor. hee yok ben gidemem yapamam edemem dersen geleyim ben gotureyim seni..
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler , gitmeye karar verdim de kaçmam umarım
+1 yılBaaak dişçiye git ağzın gözün şişer ondan sonra kalırsın bir başına kimse seni almaz 80 yasina kadar çürüyüp gidersin benden demesi haa bende oldum olası korkarım da bişi olduğunu yok igne 2 saniye suruyo zaten sonrası raat keyfine bakarsın
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) güncellendi
- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler