Lucid rüyada kabuslar?

Uyanalı yarım saat kadar oldu ama banyoya gitmeye bile korkuyorum elim tiriyor. Ayda bir kez lucid rüya görmeye başlamıştım bu rüya da gayet normal başladı arkadaşlar falan ondan sonra yatağımda uyandım. Sabah kalkınca banyo yapıcaktım kalktım banyoya ilerledim sma sadece yatak benim yatsğımdı farkına varamadım o an sonra ilerlerken bir odada havlu masadan düştü. Dedim rüzgardır devam edicektim ki yerdeki bornoz içinde insan varmışçadına bir şekil aldı havada. koşa koşa anneme gittim endişelendi bayağı sonra bir baktım daha önceki lucidteki o yaşlı kadının suratı. Böyle yuvarlak gözlü tuhaf durmayandan. Ama öyle bir korktum ki sonrası da belli zaten uyan uyan uyan bir süre sonra farkındaydım zaten gidip saati kontrol falan ettim bir işe yaramadı bunlar tabi ve her yerde gezinmeye başladılar bazı kadınlar (cinli gibiydiler hatta birisine nas okuyup üflemiştim) nas kaç kere okudum hatırlamıyorum hiç bir işe yaramadı bıktım artık kontrol etmek falan da istemiyorum bazıları iyi bir durum yazıp duruyo ama uyumaya korkar oldum bilgi sahibi olanınız var mı
Lucid rüyada kabuslar?