Lucid rüya yapanlar?

Aslında şans eseri öğrendim bu olayı , bir akşam 3 gibi uyandım bir sıgara yaktım biraz tv ye baktım sonra tekrar yattın sonra çok tuhaf bir rüya gördüm ve çok farklı uyanmıştım ve araştrdım bu olay lucid rüya olmuşum tabi son saniye farkına vardığım için rüya çökmüş..
sonrasında videolarla ve yazılı metinlerle çok araştırdım Leonardo DiCaprio un filmi başlangıç birazda ufkumu açtı ve 2,3 denedim ve başarılı oldum. Sonra zararlı yönleri olduğunu öğrendim ve tekrar yapmak istemedim.

Asıl sorum ; lucid rüya olayını aşmış ve tecribe kazanmış arkadaşlar sizin için ilerki süreç ne oldu hayatınızı nasıl etkiledi dünya ile rüya arasında kaldınız mı?
Güncellemeler
+1 yıl
internet biraz bakarsan çok yolu var.
mesela şunu yapabilirsin her an her saat aklına ne zaman gelirse" ben rüyada mı yım? "de kendine çimçik at , alışkanlık haline getirdiğin zaman, bilinç altın bunu kabullenecek ve rüya gördüğün zaman ben rüyadamıyım koluna çimçik attığın zaman acı hissetmiyeceksin , rüyalarda acı yoktur. ve lucid rüya olmuş olursun tabi ilk aşamada hemen rüyan çöker :)
Lucid rüya yapanlar?