Benim Annem gerçekten Akıl hastası mı? Çok ciddiyim Hakaret Olarak Söylemıyorum?

Ben sinir hastası Olmak uzereyım ya da kendını öldürmek üzereyım.. Bir çocuk bile ondan daha olgun çok cıddıyım mesela bırısını sevmıyor ( sucsuz oldugu halde) onun yakın arkadasına onu çekiştiryor düşünemıyor Mesela ben bilgisayar basına odada tek oldugum zaman facebookta takılıyorum annemın geldıgını fark etmıyorum bırseyı kapatırken pat dıye gelıyor ne ızlıyorsun dıyıp kavga cıkartıyor yıllardır böyle daha bıtmedı dün özel ama sucsuz oldugum bır konu hakkında tartıstık doldum tastım bırden bagırdım bana agzını kocaman gördum dedı bırde gece vaktıydı korkarakk söyleyınce bende kortum ağlamaya başladım sonra öyle bır sey yok bagırma dıye söyledım dedı hadi ben o anda korkudan delirsem kafayı tırlatsam dusunmuyor musun sen ya sonra ben bıle zor duydugum müziği kıs baban uyuyor bahanesıyle bagırıyor bu sefer babam uyanıyor bana kızıyor mp3 de kulaklıkla dınlerken bıle dıarıya ses gelıyor rahstızım dıyıp kıs dıyor Kardeslerıde öyle mesela dayım hızlı nefes alıyorsun yavas nefes al dedı bana şok oldum Ya cıddıyım deli mi acaba? Ben annemı gercekten sevmıyorum ama sevmek ıstıyorummmm hemde çok ıstıyorum :( keskee benı dövse vursa kırsa ama olgun olsa diyorum :( Ne yapıcam beeen :(
Güncellemeler
+1 yıl
Yarım saat önce Gene tartıstık Ben evden gıdıyorum dedı (gitmez bılıyorum her zaman söyler bunu ) Çoğunlukla Bayılma Numaraları var ama bu sıralar yapmıyor ilk başta korkmustum çoğalınca anladım ama genede sustum en sounda bayılma numarası yaptıgında hıc yanına gıtmedım kendılıgınden kalktı yaptıgı ıslere devam ettı sımdı azaldı Bunları yazma sebebım anlatacak kımsem yok derdımı paylascagımınsan yok en yakınımolmasaı gereken kısı annem ama oda öyle değil :( arkadasım sevgılım hıcbırı yok kbyın
Benim Annem gerçekten Akıl hastası mı? Çok ciddiyim Hakaret Olarak Söylemıyorum?