Görselle anlatacağım. Kambur değilim ve dik durmama rağmen sırt kemiklerim dışa çıkıyor. 1 görselde ki >< şu şekil çizdiğim kemiklerim yandan 2ci görselini duruyor. Dik duruyorum ama düzelmiyor ne yapacağım çok köyü bir görüntü oluyor.

Görselle anlatacağım. Kambur değilim ve dik durmama rağmen sırt kemiklerim dışa çıkıyor. 1 görselde ki >< şu şekil çizdiğim kemiklerim yandan 2ci görselini duruyor. Dik duruyorum ama düzelmiyor ne yapacağım çok köyü bir görüntü oluyor.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kürek kemiklerin eğer çok zayıfsan çıkabilir, beşli başlı hareketler yaparak sırt kaslarını güçlendirirsen belki sorunun hafifleyebilir
kilo al zaragana
Zaragana ÖSŞDĞDOSİSLSMSNSLSPAÖ hiç gülücem yoktu ya
kes ucube
Dayı iyi misin mk
iyiyim yeğenim, sen nasılsın
İyi hadi s g şimdi
orbuçxou bir de üşenmeden çizmiş mk AÖSÇDKJDJSJS
Ne var ki bunda? Bana laf yetiştireceğine az terbiye öğren derdimi anlatıyorum gelmiş hakaret ediyorsun sen tipini göster de seni görelim bir de Allah’ın ergeni ikile hadi
Fark ettiysen sanat eseri çizmedin mk salağı bunu yapmaya da üşeniyorsan yaşama sen
Çizmedim*
"mk, hadi ikile" bunlar benim kullanacağım ifadeler, az dur
derdini s1kyim knk, omuzların dar ve zayıfsın. gayet olağan ve doğal bir şey. bunu mu dert ediniyorsun?
“Kilo al zaragana, ucube” diyipte “gayet olağan doğal bir şey” demen normal mi aw daha en başından adam akıllı anlatsam şunu ölür müydün? Ayrıca tek derdim buymuş gibi konuşma özel hayatımı anlatıp dertlerimi mi yarıştırayım knk ne bekliyon soru sordum işine gelmiyosa cevapla geç çokta zor değil
Anlatsan* cevaplamadan geç*
olum kendimle konuşuyormuş gibi hissediyorum mk ahahhdhshhs bir de imla edit geçiyor. d sende upper cross çeşiti çıkık kürek kemiği sendromu var gibi duruyor. literatürden detaylıca anlatırdım da üşendim. şu linkte çoğu şey var, "https://www. vondt. net/tr/utstikkende-skulderblad-winging-scapula/"
aklına bir şey takılırsa sorabilirsin
Vericen siteye tükürim knk polonyalı mıyım ben
Ayrıca araştırdım çok şükür Türk sitelerimiz var ama yok ondan değil bendeki yine de sağ ol
bir şey değil gözüm, geçmiş olsun
oyunu kullanmayı unutma
Sen de unutma ciğerim
open.spotify.com/.../3682WlWtLmx44QNpB6Py4X