İdrar sondası takılıp çıkarıldıktan sonra idrar yapmakta zorlanıyor mu ve sonda acı veriyor mu nasıl bir his
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
3 defa takıldı bana, bir tanesi sünnetten sonraydı o uyuşturulduğundan hissetmedim ama daha öncekiler gerçekten acıtmıştı. Ayrıca çıkartırkende biraz acıyor. Çıkarıldıktan sonra idrar yapmada zorlanma olmadı ama ilk gün hafif yanma oldu ama sonda takılı olduğu sürece yanma yapıyor... Bir de takılan sonda ne kadar kalınsa o kadar acıtiyor
kanki idrar torbasi hafif aci verir bisey olmaz idrar yapamama gibi durum olmaz ya bükülmüstür ya da yerine oturmamistir onu kontrol ederler zaten sakin ol
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz ivin
gecmis olsun
Sondayı takarken acı veriyor bide çıkartıktan sonra bi kaç gün işemede biraz acı oluyor
İdrarını yapamama gibi bir sorun oluyor mu
Acıyor diye tutup işemek istemiyorsun ama bi süre sonra dayanamayıp zorda olsa yapıyorsun
Enflasyon kapmıştım çok zor olmuştu temizliğine çok dikkat et
Kaç gün kaldı sizde
2 3 saat kalmıştı
Evet ya enfeksiyon riskide varmış idrar yolu enfeksiyonu bende de çok şık oluyor doktor sondayi ister takarız ister takmayiz dedi karar vermeye çalışıyorum
Acıma kısmına takılma bol su bol WC bi kaç güne acısı geçer ama sağlığın için ne gerekiyorsa yapmalısın bence
Teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için
Rica ederim
Geçmiş olsun
idrar sondası çok sağlıksız. mikroba açık hale getiriyor. siz ne için kullanmıştınız sondayı?
Ameliyatımda takmışlardı evet acı veriyordu
Çıkardıktan sonra idrar yapmakta zorluk çektiniz mi
Evet bir müddet olmuştu
Hastanede çıkarıldı zaten ikinci gün
Geçmiş olsun bende ameliyat olucam doktor sana bağlı dedi karar ver dedi size sormadilarmi
Bana sormadılar çünkü şarttı takmaları lokal anestezi oldum ama yinede taktılar çünkü anasteziyi atmam için idrar yapmam gerekiyordu
Ne ameliyatı oldunuz
Hemoreid ameliyatı oldum ama ileri seviyedeydi sizin ne ameliyatı
Benim de diz bağ ve kemik düzeltme ameliyatı da
2 gunn yataktan kalkmam yasak ondan dolayı dediler fakat acır diye istemiyordim
Anladım sizin daha zordur eminin geçmiş olsun şimdiden ama bence taktırın dedim
Çok acımaz diye düşünüyorum ben bu ameliyatı 7 yıl önce oldum şimdi belkide daha değişiktir sondalar bilemem ama çok utanmıştım o ayrı bir şey
Çok teşekkür ediyorum tabi bidr o da var ameliyatta takıyorlar fakat çıkarırken uynaik oluyorsun
Ben takarken de çıkarırkende uyanıktım lokal olduğu için ve ikisinide hemşire yaptı birde ameliyat bölgesindeki tampon vardı onuda hemşire çıkardı
Çok geçmiş olsun valla
Teşekkür ederim sizede ama dikkat edin genelde erkek çalışanda oluyor yani dikkatten kastım utanmayın bu yoruyor strese sokuyor insanı
Haklısınız bende teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için
Rica ederim başka varsa sorunuz yardımcı olurum ben teşekkür ederim
Rica ederim estafurullah aklımda başka bı soru olursa size yazarim
Teşekkür ederim bende ben şeyi merak ettim dizinizde ne gibi sorun var özel değilse
Dizimde menisküs bağı yırtığı birde yan bağ mpfl bağı yırtığı bunlara ek olarak ta dizin yerleştiği kaval kemiğinde yamukluk var kaval kemigini kırıp açsini degistircekler 3 kombine ameliyat
Anladım baya büyük bir ameliyat belli allah yardımcın olsun inşallah şifa bulursun ama donda taktır bence ayağa kalkamazsın
Öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ediyorumm
Rica ederim ne demek peki kadına nasıl takılıyor bu sonda
Aynı şekilde üratra dan ( idrar deliği)
Denilen yerden mesaneye kadar
Anladımm
Siz neden utandıniz takılırken. Onlar takarken gördünüz mü ameliyat hanede
Verilir
sondamı