adet kabı vajinanın içine yerleştirelerk kanın hava ile temas etmeden birikmesini sağlayan cerrahi silikondan (hipoallerjenik) üretilmiş bir üründür. Öncelikle erkeklerin bakireliği bozar vs gibi aptal yorumlarını göz ardı etmeni tavsiye ederim. bakirelik demek cinsel ilişkiye girmemiş olmaktır penetrasyonda kan gelmesi, kızlık zarının yırtılması patlaması değildir. kaldı ki her sağlıklı kadında ergenlikten 1-2 yıl öncesinden başlayarak hymen (kızlık zarı) aşınmaya başlar böylece menstrural içeriik dışarı atılabilir. Ayrıca hymenin yapısı kişiden kişiye farklılık gösterir. kiminin kalındır kiminin ince. YANİ ilişkide kan gelmesi veya gelmemesi kesinlikle bekaretin göstergesi değildir. sizin sözünüz yerine veginanızdan gelen kanı dikkate alan adamlara yol verin. konumuza dönecek olursak... Piyasadaki markaların ergenler için, ilişkiye girmiş kadınlar için ve vajinal doğumu olan kadınlar olmak üzere genelde 3 boyutu var. başta alışması benim içinn de zordu ama alıştıktan sonra hayatınızın en büyük kolaylığı olcak. acıdan ziyade alışana kadar tuhaf bir his hissediyosunuz ama sonrasında kesinlikle hissetmiyorsunuz. #pedde yaşadığımız -koku - pişik -enfeksiyon -uzun dönem komplikasyonlarından olan vulva vajen kanserlerine neden olmuyor. #kullanırken her turlü fiziksel aktivitenizi yapabiliyorsunuz (yüzme dahil) #tamponun gereğinden uzun takılması halinde meydana gelen toksik şok sendromuna (ölümcül olabiliyor) neden olmamaktadır. #basta da belirttiğim gibi kan hava ile temas etmediği için bakteri üremesi minimaldir #12-13 saatte bir değiştirmek gibi bir avantajda sağlıyor #ayrıca ürün fiyatı 250tl ve 10 yıl kullanabiliyorsunuz. SONUÇ OLARAK erkeklerin (uzman değillerse) kadın bedeni üzerinde konuşmaya hakkı yoktur ve lütfen kızlık zarı hakkındaki kulaktan dolma bilgilere aldırış etmeyin. kup mükemmel bir seçenek. sorunuz olursa lütfen yazın.
Ben adet kabı da yıkanabilir ped de kullanıyorum. İkisinden de epey memnunum. Çok daha sağlıklı ve pratik. Varlığını hissetmiyorum. Tampon ve ped kullanırken yaşadığım sorunların hiçbirini yaşamıyorum. Tavsiye ederim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fiziken bakireyim tampon bile girmiyor bu nasıl giricek
En İyi Cevaplar