Nefes alıp verişini kontrol etme?

herkese merhaba😐ben yaklaşık 4 aydır nefes alıp verişimi kontrol ediyorum uykularım dışında nefes alıp verişini kontrol etmeyi bıraktığımda duracakmış gibi hissediyorum sanki bedenim zorlanıyor ve nefes almakta zorlanıyorum boğazımda bir şey var gibi hissediyorum çok kez akciğer filmi çektirdim 4 kere hiçbir şey çıkmadı 1 kere tomografi çektirdim sadece toraks ön arka çapı artmıştır yazıyordu onu da doktora sordum tek başına bir şey ifade etmez dedi onun dışında hepsi temizdi en az 30 kere akciğerlerimi dinlemiştir doktorlar ama normal diyorlar kalbe de gittim temiz hatta holter bile taktırdım emin olmak için onda da bi şey çıkmadı özele gittim kandaki oksijenime baktı 99 çıktı kalbimi ve akciğerlerimi dinledi sende hiçbir şey yok dedi 1 hafta önce falan da aile hekimime gittim yine akciğerlerimi dinlettim akciğerlerin temiz dedi KBBden de bi şey çıkmadı 4 aydır her gün nefes darlığı yaşıyorum acaba diyorum doktorlar mı bulamıyor hastalığımı ya da psikolojik mi yapıyorum nefesim kesilecek gibi geçiyor tüm günlerim gerçekten sağlıklıysam neden bu kadar zorlanıyorum nefes alırken ve sürekli kontrol ediyorum anlam veremiyorum hayır psikolojik yapıyorum desem böyle her gün olur mu ki canımı sıkan bir şeyler de yok hatta gittim kan tahlili de yaptırdım her şeyine baktılar karaciğer, böbrek falan sağlıklı gözüküyorsun dedi tahlilerime bakan adam ama 4 aydır her gün bunu yaşıyorum o kadar yoruldum ki artık...

Nefes alıp verişini kontrol etme?