herkese merhaba😐ben yaklaşık 4 aydır nefes alıp verişimi kontrol ediyorum uykularım dışında nefes alıp verişini kontrol etmeyi bıraktığımda duracakmış gibi hissediyorum sanki bedenim zorlanıyor ve nefes almakta zorlanıyorum boğazımda bir şey var gibi hissediyorum çok kez akciğer filmi çektirdim 4 kere hiçbir şey çıkmadı 1 kere tomografi çektirdim sadece toraks ön arka çapı artmıştır yazıyordu onu da doktora sordum tek başına bir şey ifade etmez dedi onun dışında hepsi temizdi en az 30 kere akciğerlerimi dinlemiştir doktorlar ama normal diyorlar kalbe de gittim temiz hatta holter bile taktırdım emin olmak için onda da bi şey çıkmadı özele gittim kandaki oksijenime baktı 99 çıktı kalbimi ve akciğerlerimi dinledi sende hiçbir şey yok dedi 1 hafta önce falan da aile hekimime gittim yine akciğerlerimi dinlettim akciğerlerin temiz dedi KBBden de bi şey çıkmadı 4 aydır her gün nefes darlığı yaşıyorum acaba diyorum doktorlar mı bulamıyor hastalığımı ya da psikolojik mi yapıyorum nefesim kesilecek gibi geçiyor tüm günlerim gerçekten sağlıklıysam neden bu kadar zorlanıyorum nefes alırken ve sürekli kontrol ediyorum anlam veremiyorum hayır psikolojik yapıyorum desem böyle her gün olur mu ki canımı sıkan bir şeyler de yok hatta gittim kan tahlili de yaptırdım her şeyine baktılar karaciğer, böbrek falan sağlıklı gözüküyorsun dedi tahlilerime bakan adam ama 4 aydır her gün bunu yaşıyorum o kadar yoruldum ki artık...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bebeim psikolojik de olabilir, bir de bizim gibi gençleri çabuk gönderiyorlar bir şeyin yok diyorlar eğer psikolojikse bunun olmadığına inanmak için belki de sen yine mandalina kabuklarını sıcak su ile demleyip çay olarak tüketebilirsin karaciğer çok iyi geliyormuş. Ananemin astımı var denedim çok iyi açtığını söyledi
Pardon akciğer aşko
Benim de annemin astımı var mesela dedim ki belki bende de astım vardır ama en az 30 kere hastaneye gittiğime yemin edebilirim çünkü hiç geçmedi kan tahlili,4 kere akciğer filmi, tomografi, kalp neden olabilecek her şeyi yaptırdım hiçbir şey çıkmıyor psikolog diyip gönderiyorlar belki devlette bi şey çıkmıyordur diyip özele gittim ordaki adam da ni şey yok dedi gönderdi tababet doktoruymuş
Kesinlikle psikolojik benim kalp ritmindehizlanma vardı bunu takip ettiğimde farkettim ki daha da hızlanıp terlemeye başlıyordum kendimi kötü hissetmeye başladım ama kalpte bir şey yokmuş doktor söyledi. Kendini rahat bırak iyiyim de iyi olmaya çalış stresten uzak dur iyi olacagin aktiviteler yap geçer
Birde Peygamber efendimizin hadisi Geceleri yatmadan önce tüm duaları okuyup avucuna üfleyip tüm vücuduna sürmek nazardan da olabilir
Çok teşekkürler🥰
Peki psikolojik nefes darlığı 4 ay her gün her an olur mu en çok merak ettiğim bu çünkü internette 10-15 dk sürüyor yazıyor ama bende 4 aydır her zaman oluyor bu yüzden de diyorum ki acaba doktorlar mı bulamadı😩😩
Nazar değiyor da olabilir nas Felak oku
Emin ol bulurlardi bu gizli bir şey değildi bulamasinlar nefes alişından kalbinin ritminden anlarlardi
değilki
Çok sağol💖
Dahiliyeye git guatr olabilir bende var boğazımda bişey var gibi
Boğazımda bi şey olma hissi arada oluyor hep değiş
İki aydır bende derin nefes alamıyorum çözemedim
Bende derin nefes alma isteği ara ara oluyor ama alabiliyorum derin nefes ciğerlerimr dolmuyor gibi oluyor bende zorlanma oluyor 4 aydır her gün ve her an sadece uyuyunca rahat edebiliyorum😐😐
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!